17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега всички демонстрират всеотдайност към демократите понеже имат много власт и са луди. Могат да съсипят цяла корпорация за една дума. От къде ли ми е познато това ? А да сетих се. От не далечното минало.

Голям страх ги тресе чифутите... :) Гузна съвест - не че те имат.

_stankow

380 милиона единици регистрирано оръжие има в САЩ. Заедно с незаконното - 600 милиона. Със или без Цукърбърг да не дава господ. То със забрани на реклами не става, трябва да се разберат. Ама хем фалшификации, хем тръгнаха с рогите напред демократите и олигархията. Не е на добре !

Странно защо ли! Да не би да е за това да не се въоръжи още повече народа и да потърси сметка на лъжливите педократи и техния дърт вожд Бидона, а?

Не бе. За да не може разни наАКани тъпаци да коментират и плямпат тъпотии

това ако го направят в дир.бг, Гогов остава без работа

???

Ако на мен ми трябва нещо и съм решил да го купя, едва ли ще чакам да го видя във ФБ. Може да ме насочи към определен модел или магазин, но не и дали да си го купя.

Дир, дайте истинската новина : За първи път беше показан макета на ПАК-ДА!

В Русия създадоха първия макет на новия стратегически бомбардировач ПАК ДА Pan.bg 01 мар 2017 | 20:39 views (7343) commentaries(2)

... сериозно ли бре? тоя макет да бята бомби и изстрелва ракети може ли? Ако не - не ни вълнува. Още чакаме двигателите на изстребителя.

Защо само временно? Не разбирам защо рекламите на оръжия и военни принадлежности изобщо са разрешени където и да е.

Защото това е предимно свързано със САЩ и защото оръжията там се купуват в магазина/ или онлайн както ти си купуваш телевизор. Не се изказвай неподготвен без да разбираш за какво става въпрос.

Браво Бай Кольо! Рекламирането на средства за убийство са желателни? Спомни си за това следващият път, когато прочетеш новина за масова стрелба по улиците на САЩ. Умно.

Брей, колко много ги разбира нещата Бай Кольо! Брей, брей, брей!

Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм. Общоприетото е безсъзнание. Полицията на мисълта. Министерството на истината. Министерството на любовта.

_stankow

Втората поправка на конституцията на САЩ. Още от 1792-та. Право на народа да носи оръжие.

Като умственият и интелектуалният ти потенциал са ограничени,не става на въпрос за чоропогащи, дамски чанти, гримове, маникюри!

Свобода означава да правиш добро и да казваш истината. Никой няма свобода да лъже и да прави лошо. Забранявай!

Уточни какво е Добро и кое е Истина. Може даже да дадеш един пример с Добро и Истина. Нашествието на Наполеон е добро Александър Велики е Добър Пък после може да говорим и за Истината... Моята, твоята или на Партията, на Икономиката, на Болката или на Сстраха

Истина е че има нашествие на Наполеон. Съответно лъжа е, че не е имало такова. Ама гледам си наблегнал на "доброто", но не си наясно точно как се прави добро.

Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. Във времената на повсеместна лъжа, да казваш истината е екстремизъм. Общоприетото е безсъзнание. Полицията на мисълта. Министерството на истината. Министерството на любовта.