Коментари - Google направи фонд за новосъздадени компании | IT.dir.bg
назад

Google направи фонд за новосъздадени компании

Google стартира фонд за рисков капитал на стойност 100 млн. долара, за да насърчи новосъздадени технологични предприятия в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Google направи фонд за новосъздадени компании | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера що разни панелни бг аграри коментират новини за ИТ стартъп финансиране?

Тук никой не говори за даване срещу нищо- помислии малко. Аз съм новосъздадена фирма, която има добра концепция за развитие и продажба на продукта си в международен план, но.....няма пари да финансира всичко. Следователно отивам на боклука ако: 1) не успея да кандидатствам по някоя програма...а там нещата са пълен батак, 2) не взема заем от банка на лихва, която ще ми пречи нощем да спя, 3) не взема дялово финансиране от фонд (в случая този на Google) който е в моята сфера и освен финансирането, получа необходимия гръб по отношение на know how. Познай кой вариaнт ще избера? Какво като ще вземат част от фирмата- ако успея, ще спечеля много повече отколкото ако си запазя мижавата фирма за себе си и съответно тя не тръгне, защото няма капитал и достатъчно опит. Вие въобще мислите ли? Бизнес се прави на базата на взаимен интерес, сделки от типа аз печеля, а ти не, са възможни само в болните ви мозъци.

че какво са 100 млн. долара - около 150 млн. лева, че чак новина да се пише ?! 3.5 млрд. изчезнаха в ямите на БСП и ДПС, та тези $100 млн. са абсолютно нищо както и да ги сравняваме

Големи глупости сте писали. Гугъл искал да прибере технологиите, да ги патентова и да... си ги затвори в буркани. Бай Ганьовците слушат чалга, муат кифтета, хейтят и много ги разбират нещата. И след 100 години ще сме най-бедния народ в Европа.

хейтят - )))) има и други бг думи )))

мол - не я ли ползваш? :)))

Искат да им приберат технологиите за без пари, да г патентоват и а ги отнемат от обществото. Пази боже от такива филантропи.

Гугъл плаща. А който плаща, той поръчва музиката! Каква ли "музика" ще поръчат гугълците?

що за тъпо мнение бе, човек?! Ти мислиш ли въобще или си един от тъпите бюрократи, които по цял ден се чуди какво да прави или безработен, защото пак нещо/някой му е виновен

Явно още има хора по света дето вярват че американец дава пари за нещо си "ей-така". Пари се дават по 2 причини: 1.Намаляване на данъците 2.След това да вземат повече пари от колкото са дали.

това вече е хубава новина :)

да беше в БГ щеше да е още по добра новина