Големият адронен колайдер ще бъде ускорен до рекордно ниво

Това ще позволи на учените да изследват природата на Хигс бозона "с безпрецедентна точност чрез нови канали"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А най-големият ускорител на елементарни частици след Андронния колайдър - тунела на "Люлин", скоро го затварят за ремонт. Като го отворят след ремонта, малиииииии...

зорлем да отворят портал към ада

Отдавна ви чакам да произведете най-голямата кълбовидна мълния, кято ще ви види сметката, веднъж за винаги! Първата не беше много успешна, само ви замая.

Видял Ганьо, някакъв човечец да си прекопава двора. Веднага се развика - ууу, мръсник, какво правиш бе! Ами чи ако пробиеш земята, тя шса спихни бе! Ша на избийш сичките! Веднага да забранят сички лупати!

сам

като го отворят ще наблюдаваме колиизи на ел частици невиждани досега...

Ами вземете и приложете откритието на Н. Тесла за безплатен добив на чиста енергия от Ефира! Господ се умори от нашите безумия и ще приключи с ."проекта"

Само като ти видя никнейма "Нищо" и си ми ясен. Нищо=0=вакуум=полуидиот=полуграмотен=полупрост... "Нищо" ти стъпвал ли си в Люлин някога, виждал ли си страшни мечки стръвници там и брадати батки да те преследват или си сънувал и си се стреснал насън и си написал коментара? Люлин си е супер квартал да ти кажа и единствените елементарни частици са тези които ги е страх да минат през тунела от посока Център-->Люлин, за да не ги разкрият че са елементарни.

а бе да попитам само - а преди Големия взрив дали е ясно какво е имало?

няма :)) Стига с тези глупави суеверия.

Поредния чел не дочел. Ми като може - направи го ти бе. Ще си най-богатия на земята. Големи многознайковци сте бе. Чели чели.. ма не дочели

Колайдър

Големията адронен колайдер не може да бъде ускорен. Това е огромно съоръжение, което си стои стационарно. Елементарнитее частици в него се ускоряват. Хайде ограмотете се поне малко! Стане ли въпрос за нещо техническо и се почва с нелепите писания.

"ще се търсят "кандидати" за тъмна материя" По 3 кебачета + бира и се записвам пръв за кандидат!

СЛУЖБИТЕ! НЕЗАБАВНО ДА СЕ КАЖЕ КАКВО ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ ЩЕ ПРИЧИНИ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА! ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НЕ СА БЕЗОБИДНИ, А СА ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ НА САТАНЮГИТЕ! ПРОКУРАТУРИТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО, ЗА ДА СПРАТ ТЕЗИПРЕСТЪПНИЦИ.

две мутри си говорят : - брато, купих си самолет . - колко дига ? - 360 км/ч - ееее, то тва още малко и че литне !

Тези си играят със сила която не познават недай си боже да отворят черна дупка..

Да не го пускат, че тея бизони ще ни отнесат кат на язовир сринат бент

Добре, Ганьо, ще забраним лопатите.

ТАКАВА ЛИ Е ЗАДАЧКАТА ТИ ТРОЛЕ? ТОЛКОВА СИ ТЪП, ЧЕ НЕ СХВАЩАШ, ЧЕ КОГАТО БЪДЕ ИЗПУСНАТ ДУХА ОТ БУТИЛКАТА, ТИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕШ НАРАВНО С НАС, ПРОСТИТЕ! НИКОЙ НЕ СИ ИГРАЕ С ПРИРОДАТА СЪТВОРЕНА ОТ БОГ БЕЗНАКАЗАНО!

Чиче, спрете се с тази безплатна енергия! Както и да добиваш енергията, накрая пак ще ти се върти електромерът и ти ще си плащаш! Да не би енергията от вятъра или гравитацитята на водата във ВЕЦ да струват нещо? Това, за което плащаш, са машините, които извличат тази енергия и я превръщат в ток за контакта, поддръжката им както и инфраструктурата, за да дойде този ток до твоя контакт. Така че, дори и да допуснем, че Тесла е открил нещо, дето вече повече от 100 години никой друг не успява да открие, накрая енергията за теб пак няма да е безплатна.

Тогава да се върнем в каменната ера,и не ни трябва тяхната енергия

Амче, това пък откъде го измисли?!? Не казвам, че не трябва да се ползват модерни технологии, казвам, че няма безплатен обяд, пък бил той сготвен и от Тесла. И между другото казвам, че историите за Тесла са конспиративни измислици. Всичко останало се дължи на неспособността да осъзнаваш прочетен текст.

И аз така казвам. Тези дето заваряват с електрожен трябва да спрат да го правят, понеже може да запалят въздуха и да изгори атмосферата. Тогава какво ще дишаме, а?

В пещера ли живееш? От къде на къде ползваш компютър? Това е зла технология. Знаеш ли, какви вредни неща се използват за направата му? Или... това дето ти е кеф е хубаво, а това дето не го разбираш изобщо, трябва да бъде спряно и унищожено... не че разбираш, как се прави компютър де. Ама някой вече го е направил и света не е свършил. Аман от първобитни добичета, със самочувствието, че знаят и разбират всичко... а не могат да си вържат връзките на обувките.

Тюфлеци, хрантутници... Ще измислят гърци, чушкопек, те са бетер от нашите, целият проект е като черна дупка за Евро финансиране, безследно изследват пари от 20 години, резултат нула, напоследък фалшифицират уж някакви невидими бози-они са хванали, хванали са ми буя;)

Всяка къща е строена от някой . Господ Бог създаде видимото от невидими неща .

Прав си, а кой създае Господ Бог?

Ти си за съседната статия, тази за алкохола в центъра на галактиката ни.

Щом измислянето на съвремения интернет (HTTP протокола) е нулев резултат...И очевидно само си чувал че има дума "физик". CERN дават основите на това, което в бъдеще ще се ползва от обикновения човек (например когато големината на процесора трябва да бъде субатомна)...

Путин ?!