Google спира парите от YouTube за потребители, които отричат климатичните промени

Новата политика ще забранява да се рекламира и да се печели от съдържание, противоречащо на научения консенсус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира, спрете се с това Гугъл(Google) бе! Малоумно. Е! На всеки му е ясно като го види на един от двата езика.

И подзаглавието кърти с дирщина: "съдържание, противоречащо на научения консенсус".

слвдваща стъпка, който не уважа юдейте също, който не признава краварското законодателство и не сътрудничи на цру също итн до последния спомен от демокрацията.... сертификатите за к19 ще бъдат като ел подпис за логване например, глобализма е мнооого по зле от сталинизма, там косвените жертви никой не ги брои, минават като грешки на глобализма

Сега да започнат и да трият антиваксърите щ, плоскоземците, 5G манияците и другата там сволоч.

Усещам как скоро ще се тълпите да идвате в северна корея жалки овце

Моята нова политика пък е да не отварям youtube и google хахахаха смешници

Класическа западна "демокрация"! Трябва да спрат ютуб.

край с услугата! Никой не може да насилва потребителите и да чака те да му правят: "Евалла!".

Ами то ако са се събразявали с "научния консенсус" слънцето още щеше да се върти около земята,а пък земята щеше да е плоска ха-ха!

на този принцип, да не се окажеш и ТИ изтрит в един момент, понеже някой е решил, че си... някакъв си? То това ѝ е недостатъкът на доктатурата - че ако си отгоре, всичко ти изглежда ОК, но обърне ли се палачинката - майка ти жална! И никой не е застрахова от това! Историята говори, че дори Берия, който е бил най-върлият привърженик на сталинизма, си е отишъл по този начин... Власт без коректив е... тури му пепел!

По-тежкото тяло да се върти около по-лекото... Пуашим се направо!

Министерство на истината. Спряха раша тудей за германия, предполагам че, за лгбтхххх ценности проблемите ще са мгого по-сериозни отколкото за климатичните промени. Рашатудей я спряха заради ваксините, защото бяха поканили някакви немци да си кажат мислите... Май гьобелс лежи и завижда мощно

Е как ще се раждат новите хипотези, теории и модели тогава? Ако вискчо е според научения консенсус, значи 1000 години напред развитие не трябва да има!

колко демократично. Всички трябва да мислят еднако и по калъп, дааааа

Koga shte se prvarnat v globalno zatoplqne ili tozi konsensus e veche pozastarql I Sega minahme na zastudqvane.

...на научения консенсус... Абе хора. научете се да пишете правилно на БЪЛГАРСКИ, а не е зле и после да си проверите написаното. Едно време на това му се казваше ЦЕНЗУРА, ТОТАЛИТАРИЗЪМ, ОГРАНИЧАВАНЕ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА и др. Тоест, КОМУНИЗЪМЪТ пак се връща,

Те само малоумниците вече гледат комунистическото Шиттюбе, даже и те са вече предимно в тикток. Фалит майка - go woke and then broke

Така се появиха сухите и стик-дезодорзнти, защото аерозолните излитали и разрушавали озоновият слой. Същото важи и за пръдните на кравите от големите ферми. Ще умрем от смех! Заради индустриалните газове дишаме по-некачествен въздух, но това не променя температурата на земната повърхност! Обаче некой печели милиарди от продажбата на въглеродни квоти. Не ви ли дойде на ум, че Слънцето е навлязло в по-активна фаза, това е била и причината за ледниковите периоди! Да ви е честита и "Зелената Сделка, която ще платим вкупом! Цените на горивата и енергоносителите ще скочат многократно! А сега ми спрете кинтите...

Светът не върви в добра посока, къде отиде свободата на изразяване и правото на собствено мнение, няма такова нещо, просто се съобразяваш с това, което някои реши за правилно.

Защо коментираш теми, които не разбираш. YouTube е на гугъл алфабет и си имат свои правила.

Климатични промени има, но те са свързани само с пари. От векове глобалната средна температура не се е променила дори с хилядна от градуса да не говорим за ядрените опити - около 3000 официални и още толкова неофициални, та някоя баба на село щяла да замърсява атмосферата горейки сухи клони през зимата...

Като имаш нови идеи и концепции, представи ги пред научната общност Ама има разлика между нова идея и конспиративни идеи от плоскоземци

Google/YouTube , Facebook/Instagram/WhatsApp - Министерство на истината :€ Климатичните промени са видими дори за бабите без телефони, по селата. Притесняваме какво ще обяви Министерството като официална причина…

Скоро ще можеш да повтаряш единствено това, което говорят по телевизора.

Да повтаряш написаното от анонимен или фалшив профил във фейсбук.

Откровени тролски лъжи и бълнуване на болни мозци

Че тия промени не са естествен процес?

Всеки ден плюят по Путин, че не давал видиш ли свобода на медиите?! А "демократична" платформа като Гуглето, щяла яко да цензурира неудоб.... ааа тези дето не признават климатичните промени???!!! Ами сигурно има климатични промени и най-вероятно човешката дейност има не малко вина за това, НО нека да разгледаме една от най-замърсяващите страни в света и как аджеба те постигнаха тези милярди в сметките си! Нека да вземем сащ за пример! През т.нар. индустриална революция всичко живо в сащ дупчи задния си двор за нефт?! Нещо повече, на въпрос защо във фащ нямат толкова развит железопътен транспорт, както в Китай и Япония, бе отговорено, че тогава (пък и сега) на муриканците грам не им е дремело за глобалните климатични промени и са си гледали кефа!!! С други думи сега тези същите милярдери и трилионери (т нар. "Елит") квичат в един глас, че климатът се затоплял??? Нали знаете, че в обикновения живот, когато някой извърши престъпление, си получава съответното наказание?! Е как страни като САЩ, Германия, Франция, Англия и др, дето богатееха от евтината работна ръка на Китай, Индия, Африка, Мексико, замърсявайки с петрол, въглища и др изкопаеми горива, сега вместо да са осъдени като най-големи замърсители и престъпници, те ръководят т.нар. преход към еко енергия??? С какви очи ще цензурираш свободното мнение на когато и да било за вредата, за която твоята страна е от основните винавници???!!! Всички милярдери, дето се правят на господари на света марш директо към трибунала в Хага!!! Крайно време да им се покаже, че не са такива, а са обикновени алчни самозабравили се същества, чието място е зад решетките!!!

Къде по-точно да видя данните за глобалната температура преди 600 или 1000 години?

Истинска'ДемонКрация" в цялата и красота . Китай е взел най-правилнлто решение - собствен интернет , собственни социални мрежи . Без Наглосаксия.

Русия и най-вече Китай са първенци по използването на въглищни централи. Брой на милиардерите в Русия е по-малък единствено от брой на милиардерите в Китай. Общото е че и на двете места това са приближените и зависещи от режима хора. Червената армия я няма световната комунистическа революция пропадна отдавна.

И тотална цензура.

Китай няма собствен Интернет. Натаралянкал си се от много рано.

Те зелените талибани са натурално фалшиви ;)

Троле, нали и аз това казвам?! Ти осмисляш ли написаното от мен, или ей така да си "оправдаеш" хонорара???? Кой вдигна икономиката на Китай?????? Ами сащ и ЕС!!! Е вината за централите на въглища у кого е (ядящия баницата, или поръчителя)???!!! Поинтересувай се за тоя факт!!! Факт е също, че Китай притежава по-голямата част от външният дълг на краварите!!! Няма как да имаш милярди в сметката и да си чист като сълза!!!

глупости, при откъсването от външния свят Китай е напълно автономен. Както и Русия. Имат си сървърите и всичко необходимо.

Тъмните векове се завръщат. Различното мнение се забранява и преследва, мисленето е ерес. Трябва само да се повтарят постулатите на официалните, разбирай продажните на властта и корпорациите учени. Краят на тази цивилизация е съвсем близо, но зомбираните от фейсбук и ю-тюб едва ли ще разберат.

Китай няма собствен Интернет, нито русия. Коментираш неща, които не разбираш. Няма смисъл да се спори с тъпак като теб.

Тогава е имало ютуб ли? Май от рано си се натаралянкал. Айде ходи носи таблата, просто сервитьорче.

При тоя масивен отлив на потребители да си слагат колкото си искат цензура и левичарски тъпотии. Алтернативните платформи преживяха невиждан подем последната година и половина след като започна да се налага цензура в гестапо стил из всички популярни допреди. Аз, примерно, съм намалил влизането в ютуб и сега ми е сигурно под 30% от цялото време, прекарано в гледане на клипове. И то по пристата причина, че останаха няколко канала, които още не са мигрирали. Тръгнат ли си и те - чао цензура и здравей свобода на словото и вижданията.

Ако спрат и парите, за видеата, които нямат никаква полза и парите за видеата с фалшивите новини, ще си гледаме сами старите, които стигат за 2 живота.

Ти думата цензура първо я разбери какво значи. В YouTube пак можеш да си качваш конспиративните видеа, но YouTube вече няма да ти плаща за това. Къде видя цензура? В YouTube е пълно с паразити, които за да вземат някой долар създават купища "сензации" и развиват фалшиви теории, защото са гледаеми. Като спрат да им плащат да създават фалшиви новини просто ще си изчезнат от самосебе си.

личи си кой е простият в случая ;)

Климатични промени винаги е имало най честите причинени от изригване на мога вулкани.В момента кшиматичните промени са яхнати от група олигарси, които искат всяка държава да гласува лобистки закони за да си продават стоката а Иначе въобще не им дреме за климата. Като не спазваш линията на партията те чака цензура !

Не разбрах плачеш защото си глупав или се смееш над собствената си глупост? Никой няма да ви спира видеата нито конспиративните теории. Само че вече няма да получавате пари. Ако това наричаш цензура имаш сериозна нужда от опресняване на знанията си.

Демокрация, свобода, свободно мнение……… мнееее……… Глобализъм, диктатура, цензура

Няма лошо... подкрепям с 2 ръце това това. НО !!! НО !!!! Да спрът и рекламите в тях. Що едните да печелят от тези видеа, а другите не?

имаш цял интернет - напрвави си платформа. Никой не те спира. Цензура няма. В моя магазин ще продавам КАКВОТО АЗ ИСКАМ и не е цензура че не продавам лайната на този и онзи. ДА СИ НАПРАВЯТ ПЛАТФОРМА - ДА СИ ПРОДАВАТ НА НЕЯ !!!!! Аре малко от млако да се сетите, че това е ЧАСТНА КОМПАНИЯ И ТЯ ИМА ПРАВА СЪЩО дришльовци.

Кой ви е учил на граматика, защото сте много зле!

За климатичните промени, точно те най-много замърсяват! Аман от лицемерие и цинизъм!