"Хъбъл" засне "свада" между галактики

Тройната галактична система, известна като Arp 195

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой знаещ да обясни защо след като вселената се разширявала и всички галактики се "разбягвали" се случва такова събитие. Нещо не ми се вързват едното с другото. Все пак първото е хипотеза уж доказана, докато второто са факти.

Ако наистина те интересуваше, щеше да цъкнеш няколко пъти в гугъл и да прочетеш. Теб обаче не те интересува. Ти искаш само да се покажеш колко си умен, като оборваш десетилетия изследвания на хиляди учени, с един тъп въпрос...

Колегата е задал конкретен и точен въпрос. Ти, освен 2 месеца "Курс на Пригожин по тролене"....какво друго образование имаш, че отговопа на въпроса на колегата ти убягва, нещо?

Това е долна инсинуация от ГЕРБ и онова нищожество Бойко Борисов. Това не е свада, а просто обмяна на мнения как да изчегъркаме порочния модел на управление. И не знам кой гербаджия измисли това название: Arp 195? Това са глупости на търкалета, а трите галактики сме ИТН, ДБ и Мая Манолова. И наистина ние сме новите галактики на небосклона, а аз съм галактическия вожд. Ей, ще ви изчегъркам всичките, ей.

Персонификацията (придаване на човешки мисли и действия на неодушевени обекти) е похват в литературата. В науката персонификацията се избягва, хеле пък при представяне на нови постижения. Иначе е прав колегата по-долу. Това си е интергалатически секс, понеже при подобни сблъсъци се активиа раждането на нови звезди. А Хъбъл, тук, воайорства безсрамно и гледа с едно широко ококорено око към шведската тройка Arp 195.

Абе, това не е свада, а любов (секс) между галатики!... Защо все виждаме лошото?... Просто е, защото сме лоши... ;-)

Като заснеме "сватба" между галактики, тогава ми се обадете!

Уффф... па треба да ходя да ги разтървавам.