Хакери удариха над 30 000 фирми и институции в Microsoft, атаката още не е овладяна

За извършители са смятани група хакери от Китай, които са определени като необичайно агресивни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да пази хакерите - спасителите на човечеството от "нечовешки разпад"! Бог да пази шпионите - вечно балансиращите пазители на мира!

чакаме поредната ваксина от "филантропа"-милиардер бил гейс! :-))) а, да не забравя! трябвало е да накарате хакерите и те да ви цъкат по светофарите и другите "демократични" простотии на ниво биг брадър... направо щяха да си умрат от скука... :-)))

30 000 фирми и институции в Microsoft? Е, авторът не е Гогов, но резултатът е същия, отказахте ме да чета още със заглавието.

Малко ми е странно това заглавие, фирми и институции, които са В Microsoft, а не използващи Microsoft платформи, в частност Exchange Server :)

Това е проблем,който не бива да се подценява и трябва да се вземат незабавни мерки, дори те да са непопулярни. Предлагам незабавно да се закрие Майкрософт, за бъдат забранени всичките им продукти и да се въведат глоби за всеки, който бъде хванат че застрашава околните използвайки ги.

Значи не е казвано, но пак ще го повторя! Та НЯМА такова нещо дето да е направено от даден човек и друг човек да не може да го хагне повреди развали или разруши! Това с хакерите ще го има винаги! Така, че ако сте се надявали, че нещо е сигурно защитено и можете да му се доверите, еми мноооооого сте са лъгали! А и такива хакове има и под Linux! Но повече са под Windows.

Цитат: "Хакерите дори си оставят уеб интерфейс с име и парола за лесен достъп до компрометираните системи." Слагат се хакерски администрации. Преди само да кръстя файл с името на един такъв и го изтриваше антивирусната на ОС-а. Не знам дали само ако му напиша името тук, няма да се изтрие автоматично. ;) Че има следене от антивирусните и на сървърите.

Кой нормален човек ползва Exchange?

Че то мс ексчейдж се ползва само от некадърници, комисионери които не им дреме за интереса на фирмата която им плаща, папури, каиши и безхаберници. Сериозните фирми ползват други неша...

И после същия дето 30 години неможе да направи една добре защитена платформа иска да ви защити от собствените си патентовани корона вируси с ваксините си. Истината е, че той и компанията му винаги са оставяли и ще оставят врати и портали, за да шпионират и манипулират, а това ви оставя уязвими за много печените китайски хакери. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТОЗИ ДЕТО ВИ ТОРМОЗИ С ДЖАМ ОС с ЛИНУКС и вече с куци вируси и отровни ваксини. Важно! Запознайте се с мръсните, долни, сатанински инициативи на психопата Килл Гейтс, които засягат всички Ни без изключение! https://www.veoh.com/watch/v142084307cRY5jYWx Изказване на Кил Гейтс. "Вие нямате избор" https://www.veoh.com/watch/v142077328J8yq3RWe Още за мераците на Килл Гейтс психопата и плановете му за хората. https://www.veoh.com/watch/v142077326YyeA8TgQ ПАТЕНТ #060606 на Microsoft 2020 Клип за дигиталния код на звяра(Луцифер) 666, които отдавна е имплантиран във всеки баркод, подкожен чип и нова ваксина. https://www.veoh.com/watch/v142081121rbs5FzRs За плановете на елита огласени от Килл Гейтс за това как ще ни следят тотално с нано чиповете във ваксините и как искат да премахнат парите въобще за да ги заменят на изцяло 100% контролирани електронни. https://www.veoh.com/watch/v142077383FN55mnYR Kилл Гейтс срещу БОГ. Видеото показва как на тайна среща една група психопатите от елита и воените заедно с учени генетици обмислят как под фалшив предлог да премахват с ваксини гена на вярата у хората. https://www.veoh.com/watch/v1420773442nSwRJPb Истинската история на психопата Бил Гейтс на чиято съвест лежът мега софтуерни кражби, стотици милиони осакатени и погубени животи заради ваксинациите му в Индия и др., а сега НИ набутва НАНО-ID2020-ГМО ваксини прикрит зад фарма компаниите си. https://www.veoh.com/watch/v142082043fRqdzycX

Виж ти наглост, официалния световен хакер хленчи че го хакнали..

И аз си сложих по един такъв катанец на четирите врати на колата. Много са надеждни, досега никой дори не си е и помислял да я краде! Каква ли? Бозав Датсун от 1972 г. с оригиналните летни гуми. Може би е време само да сменя акумулаторчето, че нещо започнах да я побетвам, за да запали. А като затрещи и опуши квартала, всички ми махат нещо от прозорците.....Какви любезни хора, да ме изпращат така сърдечно на работа.....

Заглавието кърти миФки. Журналисти от топ класа.

Чудна работа ... Хакерите хем са непознати, хем са от Китай .... Преди това бяха от Русия. На САЩ тези две държави много им пречат да развиват демокрацията по света и Байдън ги обяви за врагове

ами най големите хакери са в Русия и Китай.

Така каза и Байдън

аз това го знам от 15 години Къде са 95% от тракерите..В РУСИЯ И КИТАЙ Замунда където влизаш да си теглиш филми и игрички...ИДВА ОТ РУСИЯ

ЗАМУНДА ИДВА ОТ ШВЕЦИЯ ! За това преди няколко седмици от МВР искаха помощ от САЩ за да го затварят за пореден път !

Най-големите тракери са предимно от Швеция, Нидерландия, Финландия! И това е така, понеже законово там не могат да им направят нищо за информацията, която се хоства и споделя!

Ами ако става въпрос и при мен се правят опити да ми хакнат паролата на една машина с Линукс захвърлена като сървър... и са предимно китайци! Е... не ги познавам, но са китайци! И те така... Да не си пият кафето с тях, че да знаят точно кои са?

Те били "необичайно агресивни" - ще падна от смях от това определение. Това да не са животни.

офф селянино......няма смисъл да ти се обяснява....определено нищо няма да разбереш

Айде обясни ми аз това работа от 20 години със сигурност ще те разбера.

Сигурно с мишките са удряли по клавиатурите и мониторите.....

кво работиш от 20 години....хакер ли си...обясни ми с два реда код за дестабилизация

На мен хич, ама хич не ми се верва тая работа! Че нали Русия е изостанала технологично в 19-ти век, а китайците могат само да завиват болтчета, винтчета и гайчета, и то с дясна резба, щото лявата е за Запада!

На съседа му разбиха мазето и отиде луканката и винцето, та не ме боли за Гейтс

Когато Microsoft напишат вирус той ви се качва автоматично.

Microsoft си го вкараха сами. Няколко ката.

Сега си обяснявам, защо бидонът на Мъск не може да фръкне като хората и все гърми. Китайците са виновни

Къде, тъпако , си видял да не може да лети и да гърми

Тая Аделина, дето е писала това, за служаеа 'Пулицър" ! "Хакери удариха 30 000 институции В Майкрософт". Демек Майкрософт ще рухне всеки момент - толкова лошо е ударен !

Първите атаки в началото на януари, а кръпките сега? Непозната хакерска група през exchange server? Странно. А какво стана с open source разработката на DARPA Морфей - непробиваемият процесор. Сигурно работата върви като паленето на дървеното желязо. Всички знаем, че всички правителства получават толкова тайни за windows от MS колкото си платят. Та кое правителство се е издънило? Май подозирам едно...

Бой по канчетата!!

Да ми хакнат порното от стария компютър. И порното е старо.

СТОП! Задръжте... така, преместих си го, та кой казвате хакнали?

правиме си център за данни, че и искаме да ни се плаща? Е, ВИНАГИ СЕ НАМИРА НЕКОЙ, КОЙТО ДА ГЕПНЕ ОСТАВЕНОТО У СЕЙФА.

мууууууууухахаахахахаа. зер - СЕФТЕ!!!!1

Тези жълтите ще им разкажат играта на евреите . Колкото повече технологии толкова повече хакери . Нали този от Майкрософт създава вируси и продава антивирусни .

А дали не те хакват като си изтеглиш ъпдейта.

Това е задължително за всеки ъпдейт

...

Урок Как най-бързо да си продадем ъпдейтите...

Те са безплатни ве

колко ти излезе последния ъпдейт? 2 мозъчни клетки ли плати? Ми то съвсем си останал без ич бе, брат...

Кибер атаки срещу простотията !!! Мърши

Поредната конспиративна теория, която се сбъдва?! За това ли става дума? Корона вирусът унищожава малкият и среден бизнес, но не и интернет бизнеса. Затова е нужен компютърен вирус или зли хакери, които брутално да хакнат всичко, за да може след това да се въведат ограничения и различни нива на достъп до интернет.

За какъв интернет бизнес говориш? Чел ли си наредба Н.18? Вече е унищожен още преди Корона вируса

Браво на китайците и от мен ! Евала пичове, утепете създателят на КОВИД геноцида ! Докарайте го Бил Гея дотам, че да си сложи въжето на врата.

САЩ не е света, льольовци. те са 300 милиона. Света е 8 милиарда. Жертвите не са 30 000 компании, а по-скоро 400 000 компании. Айде ся си препишете статията, дет само умеете да превеждате.

Аделина, какво означава "фирми и институции в Microsoft"?

Пекат нек'во десертче на Китай и тва е оправданието като го сервират. Не можаха със сервирания вирус, друго ще е наред сега. Върти-сучи, не щат да пускат кокала големите акули отвъд гьола.Сладко е да си първи и да сучеш от цял свят!

По коментарите се подразбира, че е нормално българите да си отиваме демографски от този свят . Това се случва с всички комунисти, русофили и фенове на Китай, тъй че трябва да се сърдим на самите себе си. Господ си знае работата.

Феновете на Китай са над 2 милиарда, пич

Те и тия дето си биете жените и децата (но с любов, разбира се) сте мнозинство в България, но това не ви прави прави. :)

А аааа, ти лично ли ги преброи, пич???

А ние, дето жените ни бият, но си мълчим от срам, какво да правиме? хахах

Хммм, даа... През 1989-та година България беше почти 9 милиона. Сега е под 7... След 30 години ще бъде малко над 5, от които над 20% ще са от бъдещото мнозинство (засега все още малцинство). Държавите с най-големи демографски проблеми в света са русофобски държави от Източна Европа - Литва, Латвия, Естония, Румъния, България. Или по-скоро държави, чиито правителства водят проамериканска русофобска политика...

Ахам, а напредналите демокрации си решават проблема с внос на мароканци/индийци, сенегалци, араби и прочие висококвалифицирани лекари и инжинери. Дообре, всичко разбирахме

Абе кво става изведнъж ударно статии против Китай.

Време е всеки да разбере, че M$ е една комерсиална кочина, в която нищо не е както трябва... Истината е в софтуера с отворен код!

А знаеш ли как се формира total cost of ownership? Кой ще ти поддържа Линукс в компания със 4000 служители? Наш кой туй red hat? Линукс, за който си плащаш...

Толкова големи компании не бива да има.

Чакай сега, какво общо има поддръжката на 4000 служителя с цената на софтуера? Мислиш ли, че с M$ нямаш поддръжка? Още по-лошо, проблемите със софтуери на MS са много по-чести и по-времеемки за отстраняване.

Тоя Майкрософт голям бе - 30 000 фирми и институции !

А стиа бе, верно? Баа тия хакери бе, горките мириканчета се па те жертвите, бре бре

Баце в щатите има кой да забележи. Тука че са ти изнесли и сметките и покъщнината и няма никой да разбере, докато не изревеш на умряло.........

Леле как ми омръзнаха тия кравари с тая евтина пропаганда, не се дишат вече

Е не, пак ли сте неподготвени! За вируси, за хакери!

Нормално, много закъсняха. Или са си трайкали. Тия микрогигабоклуци са ясни от десетилетия.

така се правят кинти бе дебили: - зарибяваш света с продънената си система със задни ПОРТАЛИ. първо ги слухтиш,както ти кефне, после ги спасяваш от "хакери", случайно пратени в Китай. - забъркаш си бацили, грипове, правиш си грипови епидемии, пандемий-мандемии, продаваш им ваксини, серификати... meet-ове, гоогъли...

Сега разбирам защо България е някъде назад в класацията. Просто такива капацитети като теб са рядкост за жалост.

Руснаците са, руснаците са, знам...

ИСКАМ БИЛ ДА МЕ ВАКЦИНИРА, МИКРОСОФТ Е НЕПРОБИВАЕМ

Браво на братята китайци.

Обърках се. Братята не бяха ли руснаци? Или има смяна на директивите?

ей тоя Дейбил Гейцан яко е дигнал мерника на китайците