Коментари - САЩ подозират Huawei в шпионаж | IT.dir.bg
назад

САЩ подозират Huawei в шпионаж

Властите в САЩ са попречили за сключване на сделка между телеком оператора AT&T и китайския производител на смартфони Huawei.

Обратно в новината

Коментари - САЩ подозират Huawei в шпионаж | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си лъжец си мислиш, че всички са лъжци. Ако си крадед си мислиш, че всички са крадци. Ако си гаден лицемер си мислиш, че всички са лицемери. Та и нашите партньори, си мислят , че всички са като тях.

АМЕРИКАНЦИТЕ БЯГАТ НЕГОНЕНИ:)) ... А ОТКАК КАСПЕРСКИ ГО ПОДГОНИХА В САЩ ... СЕ ОКАЗА ЧЕ В ПРОЦЕСОРИТЕ НА ИНТЕЛ И ГЕЙПЪЛ ИМА ЗАДНИ ВРАТИ :)) ... НИЩО ЧУДНО И КИТАЙЦИТЕ ДА СА СЛОЖИЛИ

Що не я сложат в самолетчето със слънчеви батерийки на наште юнаци, тъкмо ше си паснат

Да бе! Щото гнилите нахапани ябълки не го правят. От няколко години ползвам само Хуявей и съм предоволен. Дори в момента пиша от P9.

Простите безпарковци нямат пари за друго - но поне имат пари за да си купят лосион за вана да пият

Крадеца шпЕонин-Краваристан, вика дръжте крадеца!!!! Ебаси наглите са лудите говеда! Съвсем кат еврофагитата от ГРОБ!!!

Тия ги разкриха най-после. Ама не само хуявей. Всички китайски ментаци пращат дата към комунистическата република. А балъците купуват на кило ментаци защото са евтини. Пълна забрана за китайските ментаци в ЕС. Това е.

Ако го направят, твоя хайфон вместо да се сглобява от китайска нинджа за 0.3$ ще се сглобява от литъл Джими в Детройт примерно за 30$, и като огризката си сложи коефициент печалба *100, ще трябва да ипотекираш панелката в обеля 4 за новия модел.

Ми това не е твой проблем,кой какво ще ипотекира

Щото пък всички останали не шпионират, нали? Apple не шпионира ли? А, чакай, забравих, че Apple са американска фирма, затова властите не ги пипат. Пък и искат информацията, която Apple събира.

Пише се Дамоклев меч, а не домоклев...

Абе навремето като във всеки телефон произведен в САЩ имаше функция да може да те подслушва, нямаше проблем като се продаваха в други държави, нали?

Съвсем скоро ще има реципрочни мерки от страна на поднебесните, щото хуявей може, но нагризаните си го правят на практика шпионажа. И да видим тогава на кое ем-найсто място ще е огризката, щото в белия свят отдавна не и се впечатляват и към момента могат да прилъжат само жълтурчетата да ги купуват.

са факт. Има (фалшива ???) новина, че Китай обмисля да преструктурира портфейла си за американския външен дълг. Представете си как реагират финансовите пазари. Китай е най-големия държател на американски външен дълг ?!!!

Голям крякот от руския слугинаж ей. Че е гаден номер гаден е, но видимо става дума просто да не ги пуснат до пазара си. И няма лъжа - не казват "шпионират", казват "може да шпионират". Но духа е изпуснат от бутилката, скоро никой няма да може да продава на цени много над тези на китайците, дори и в щатите. За да удържат такава мярка за дълго трябва откровено да минат на режим ала северна Корея което пък би им струвало много повече та и тая няма да я бъде.

Е, така е! Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание... В случая с поредния черен краварски ПР, няма нищо чудно - те са си специалисти в тази сфера на пропагандата... Както е казал Гьобелс: "Всяка лъжа, повторена три пъти, става истина"... И те така!

Интересно... Как без доказателства се разпространяват слухове, че дадена компания извършва шпионаж!?? А Apple и Google да не би да не извършват обработка на т.нар. мета данни? Та те имат профили на почти всички хора в света! Май американците са се уплашили, че някой друг може да придобие данните на американците освен самите те... Това е очебръкваща наглост! Защо си мислите, че беше изобретена тази простотия FaceID? След като придобиха отпечатъците на всички чрез Apple и Google, сега им трябват други биометрични данни. Ако вкарате данните от FaceID във CCTV камерите, свързани с подходящ софтуер, ще може да намирате всеки навсякъде. Хайде сега кажете нещо за теориите на конспирациите.

То не въпроса дали може да се шпионира или дали не може. Отговора отдавана е ясен, на плебейте, не им пука, за това може. Вече кой може е съвсееееееееееем друг въпрос. Обаче в случая не става въпрос за това. Китайците сигурно и сега са най-големия прозиводител на телефони, ако ги пуснат на американския пазар, печалбите ще им станат чудовищни и нагризанат ябълка съвсем ще гризне дръвнцето, тъй като телефоните едно че са си доста добри, второ че са вероятно и по-евтини. Та въпрос на протекционизъм, пазят си тяхната компания.

Ти какво искаш? Да публикуват секретна информация и да ти изпратят копие на твоя емайл ли?

Мухъл краварски, ако имат доказателства се завежда дело и съответно се налагат наказания! А не да се говори с фалшиви фрази и недомлъвки без нито един факт! Ама пустия ти краварски мозък, как да го схване?

С "ябълката" може да шпионирате , но с "чудното цвете" не може да ви шпионират ? Миризливи кравари.

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"

измислил го е руснака бреей

А твоите съграждани какво измислиха?

ей това се казва лицемерие. но това е то демокрацията по американски.

хехеххе щото пък те не шпионират населението си чрез епъл продуктите

Това просто е една гнусна инсинуация и лъжа. Всичкото американец си седи в САЩ. Никога не правят цветни революции. Никоя страна не нападат по света. Никого не подкупват. Тези кадри с американска бойна техника тук-таме, са една лъжа измислена от лошия свят. С единственна цел - компрометиране на добрите и мирни американци. :)

И четирите безплатни бази у нас са мираж .

Горките американци. Целият свят ги шпионира, саботира, прави сечено... А те - едни добриииички...Само се отбраняват навсякъде по света.