Huawei иска Google приложения в своя магазин AppGallery

По подобен начин разработчиците публикуват апликации в App Store

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тс, номера на китайката няя' да стани! Хахаха! ПС: От чайнатаун кога ще се извинят публично за вируса и ще поемат морална и най-вече финансова отговорност за заразата? Имат да плащат милиарди на цял свят, нещо не ги чувам?

Sorry майна. Няма да стане.

не бих прибързвал с подобно изказване, всяко нещо си има цена

Всяко нещо си има цена, само акъла ти нищо не струва. Нали точно липсата на Google maps,Waze,Gmail,YouTube и т.н. в момента погребват китайския боклучарник. Да не са луди от Google да ги дадат ей така и на практика да оставят жив Хуявея и едновременно да си погребат самия Google Play? И защо да го правят?!

знаеш ли и аз си мислех навремето, че може би някой действа с някакви принципи в тази индустрия. подобно на теб сега бях силно само заблуден. основното събитие, заради което осъзнах това иначе напълно логично от икономическа гледна точка, беше когато узнах че Апъл са направили google търсачката по подразбиране в iOS и не защото са преценили че google е с нещо по-добра от останалите търсачки, а защото google наля милиярди. по конкретно: 2014 - 1,3 милиарда 2015 - 2,4 милиярда ... 2018 - 9,1 милиарда 2019 - 12,0 милиарда (числото е в някаква зависимост от броя действащи устройства) щом Апъл уж "най-принципиалната" технологична компания си продава задника за пари, защо мислиш другите са различни. ако Huawei налеят достатъчно, те ще имат достъп до приложенията за Android абсолютно съм сигурен в това. А ако това не се случи, то не се е случило единствено защото Huawei не са предложили достатъчно!