Huawei получи неочаквана подкрепа от конкурент

Шефът на Ericsson смята за грешка забраната на компанията в Швеция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една частна фирма не трябва да инсе въвеждат такива играничения. - какви продъкти да купува и ползва. Държавните и военни ведомства като искат няма да ползват нейните услуги но какви данни ще извлекат китайците от нормални частни потребители - никакви. А това че незаконно в България мобилните оператори съхраняват аудио записи на всички разгови никой от службите не се и трогва за това.

Жалката истина е, че до днес само Хуйвей имат работеща 5Г технология. Вероятно е поради мащаба. Вероятно Ериксон се подмазват зад а продадат останките от фирмата си на прилична цена. Т'ва дет Винету го подписа с каубоите за сигурна мрежа ни лишава от 5Г за следващите 10 години. Няма американска фирма да е направила 5Ж, поне в САЩ.

Само като прочетох името на фирмата ERCINSSON, и нататък срях да чета....

Американските технологии не събират ли разузнавателна информация? Windows, Android, iOS, MacOS - всички пращат доста информация, да не говорим, че може да се осигури и достъп до устройствата.

ти разлика между приятел/съюзник и враг, правиш ли?! аман от метросексуални, дето никога не са се били на фронта!!

Пенсио на кой фронт точно си бил? Как пък точно хамериканците са ти приятели? За съюзници не говоря щото са натресени като такива. Англосаксите си го казват, че нямат приятели, а само интереси! Трябва ти малко повечко труд за да си свободен!

Едно уточнение може ли - на парите кой е приятел и кой - враг?

Събират. Вече 100 години американците подкрепят демокрациите, многопартийността и свободата на хората и придвижването. Така че нека събират - правят го за доброто на хората. Насреща имаш други, които ограничават хората и свободата, налагат диктатури и преследвания, подкрепят терористични режими и групировки, които обучават в Спецназ или китайския аналог. Да понякога американците се държат като тези диктатури на злото, но то е защото няма как да се бориш със злото само с добро... Но там има самоограничение от демокрацията, която пази народите от залитане в крайност.

Таз ливада не я слушай ! Със съюзник като САЩ врагове не ти трябват!