Коментари - Жените играят повече на електронни игри | IT.dir.bg
назад

Жените играят повече на електронни игри

Ново проучване на игровите навици във Великобритания потвърди, че стереотипът за играещото само в стаята си момче тийнейджър наистина е мъртъв.

Обратно в новината

Коментари - Жените играят повече на електронни игри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости. Тези са основно тези, които играят Solitare и подобни на работното си място. Иначе интересът към електронните игри не е особено висок. За повечето жени електронните игри са загуба на време. И се използват тъкмо с тази цел - да се убият един два часа. На десет запалени геймъра ако се пада по 1 запалена геймърка, пак добре.

Хмм, да. И в игрите, както във всичко останало, хората си имат предпочитания... И защо да се морят да играят Дарк Соулс 9то си сика мислене и усилие), като могат да си цъкат на смартфона нещо си... Аз лично предпочитам да си се разхождам из Скайрим, да си правя сбирки на книгите и да си ги редя по томове, когато съм прочистила някой труден дънджън и си отида вкъщи, си чета от тях, кова си брони и оръжия и се разхождам за алхимични съставки... При всяко положение смятам, че е по-добре, отколкото да гледам сериалите по телевизията или да седя в махленското кафене и да обсъждам кой с какво е облечен и кой и защо кара такава кола.... Геймъ съм от 1999 година, благодарение на Роро каваалджиев и неговото предаване Myst. Не се срамувам от това, мъчно ми е понякога,че много хора смятат игрите за инфантилна работа, а никога не са се опитали да вникнат в игри като Shenmue, Fallout 3, New Vegas, Heavy Rain или Yakuza... Peace!

Ще се омъжиш ли за мен?

Благодаря за предложението, но аз съм малко старичка...(е, по-млада съм от Мадона 3-4 години) и не че съм за изхвърляне де :) Но рядко срещам геймъри около моя набор...

Ако знаех какви игри искат, да взема да направя някоя онлайн. ;)

ами има специализирани издания, гледай популярността на игрите, и почвай. даже не зная защо още не си ?!?

Винаги е лошо да си втори или незнам кой си. Само като първи в нещо има шанс за пробив. Проблемът не е да се направи нещо, а да се наложи. Ако никой не знае, че съществува, какво от това, че го има? Трябва да налееш пари в реклами, а това е риск. В тези неща натрупването е огромно и трудно се пробива. Накрая хем може да си хвърлил сумати труд, хем да хвърлиш пари за реклама и възвръщаемостта да е към нулата. Не случайно правят шантави реклами и по телевизията. А в рекламите имам почти нулев опит.

Всички жители на Земята са космонавти, щото Земята се намира в космоса...

Bell

Кенди Кръш, Енгри Бърдс и Фармвил - игри? КОГА?

Ако броим Cancy Crush и Фермата за игри, може. То и едно време бичеха яко Solitare. Ако броим истински игри, и/или платени игри, едва ли там съотношението е в полза на жените.

Еми игри са я, да не са учебници по математика.. колкото до платените игри, не мога да коментирам, щото нямам много време да играя (когато има малко свободно време предпочитам да си чета книгата), а пари за игра на телефона не бих дал, щото цъкам само на клекалото..

Симо Симов

Ами всъщност и това са. Мъжете играят много игри, дето искат бая наука, което ми напомни това: xkcd com / 1356

такъв коментар можеш да си позволиш да пишеш, едва след като се научиш да минаваш всички нива на енгри бърдс (независимо коя версия, но някоя с повечко нива) с едно пиле.