Илон Мъск чипира маймуна и я научи да играе видеоигри

Проектът Neuralink цели сливането на човек и изкуствен интелект в едно

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск чипира маймуна и я научи да играе видеоигри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли кой да спре този тип да чипира и да се прави на Бог . ЩЕ СТАНЕ КАТО ВЪВ ТЕРМИНАТОРА СЪС СКАЙНЕТ ...ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕН

Аматьор, аз моите маймуни отдавна съм ги чипирал!

дрън дрън ярина...

Ами чипа кой модел е -Боко едно?

Сляд като прочетох първата дума от статията, рязко загубих желание да чета по-нататък...

Мъск най-после изплю камъчето. Той се грижи за пра-родителите си.

глупости на търкалета. всички ние отдавна сме чипирани и то съвсем доброволно. колко от вас мога да си позволят емоционално да се лишат от телефон, компютър и интернет за няколко дена, за няколко седмици...а изобщо.... защото си мислите че на някой му трябва да ви управлява докато си пиете ракията или си биете жените щото вкъщи сте големи мъже, ама пред шефа сте мишки. всички ние отдавна сме се продали за без пари и на всички нас ни харесва това което е в момента. тотален контрол - телефони, фейсбук, кредитни карти, живот на кредит.....какво си мислите че имате скришно от "големият брат". като искате да е скриете купете си място в гората, изключете тока, изключете телефоните, отглеждайте си храната сами и това е. не се дръжте като технологични талибани които отхвърлят всичко ново. то ще дойде и вие дето най много говорите първи ще си сложите чип защото е модерно и защото комшията има. ще си го сложите и а в задника ако трябва само и само да сте модерни. повечето от вас се тагват на всяко място където отидат, тагват се каква манджа са сготвили или яли, на коя пейка в парка са седнали, с кой ядът и пият, а после говорят че някой ги бил следил. то няма нужда. вие сами си казвате всичко без дори да ви го искат, само и само да накарате роднините да ви завиждат. отидете за 1 седмица в Гърция и после цяло лято пускате снимки от там да дразните комшиите и те да си мислят какви баровци сте. смешници.

я дай една обява на която се продава място в гората

сайтове за продажби на имоти колкото искаш. цените са ниски по 10-20 евро цента на м2. купуваш си 20-30 декара, заграждаш си ги, отглеждаш си крави, доиш, пиеш мляко, ядеш месо и това е. и никой няма да те чипира. само че много бързо ще ти омръзне тоя живот. после сам ще слезеш в града да си купиш телефон да видиш какво става. това за мен се нарича лицемери на обществото. само иска и прави даденото нещо, а след това се оплаква от същото това нещо. ние се държим като наркомани. някой ни подава телефона, ние го взимаме, после не можем да се откажем от него и в същото време говорим колко са вредни телефоните, ни никой от нас не се отказва да ги ползва.

По-добре не може да се каже. Браво!

Колко много съм пропуснал! Да разбирам ли, че съм изостанал, като не правя горе-изброените неща?

не беше ли Гейтс чипослагателя, сеа па се оказа Мъск?? много взех да се обърквам, ай дано скоро рептилите дойдат да изяснят схемата...

Разбрахте, нали.Целта им е да ни направят щастлеви.Като маймуната.

Тази маймуна сигурно е някой български соросоид

Заради Стар Трек измислиха безжичния телефон, а сега и Боргите.

Уважаеми автори,зрители и събеседници, забравих да вмъкна в моя коментар по-долу моите молби и апели. Моят горещ призив е: -Не на имплантите покоряващи,контролиращи и управляващи човешката личност и развитие!!! -Да на имплантите позволяващи човек да укрепне,възстанови,изцелее от нервно-мускулни,дегенеративни,костни и други злополуки! Бъдете добри и послушни спрямо Бога и делата които вършите са неща които само да бъдат и касаят физическите недъзи и неразположения влияещи на човека и неговия правилно протичащ и нормален живот.

Този трябва да го вкарат в психиатриата докато не си е боцнал един чип и си е въобразил, че е IRON MAN. Иначе виж почнал да лети напред и назад като Тони Старк.

Ако се слее човешкия разум с изкуствения интелект,нали думата ако понеже не виждам как може да стане това,то човек може освен да подобри своя интелектуален и физически потенциал,е напълно възможно да се "бъгва" нерядко и да изпада в емоционални несходства,т.е.да не покрива своята природна идентичност заложена от Създателя,и до изпада в собствени конфликтни ситуации,най-често шизофренни,а след това и истерични, параноични,циклофренични,обсесивно-маниакални,невротични и т.н.отклонения водещи до по-късен етап до криза на личностна и неговото раздиференциране от околната среда с непредсказуеми негативни последствия и емоционални обърквания. Фактът че има имплант в тялото е обезпокоителен що се касае до неговото правилно "рамково" съзнание,и той бива подтикван да бъде в немалко случаи "силния" на деня,като по този начин се чувствува силен,безстрашен,неуязвим..! По отношение на телепатията,гласуването са неща извън обсега и обхват за предмета на поставените цели и задачи,и не засягат пряко неговото мисловно-пространствено изпращане на думи,а подсилват както казва г-н Мъск неговите физически недъзи с помощта на поставения имплант който се стреми и да нормализира ЦНС,като по този начин пострадалия от някакво произшествие или нервно-дегенеративен процес се възстанови до пълно изцеление!

Проблемите с изкуственият интелект е, че греши и трябва много да се тренира. Това значи много грешки, опити за научаване, и отново грешки. Абе с една дума бъгава работа. Ходи си я инсталирай и да те питам после Илончо.

Къде са сега плесенясалите патки от ПЕТ, мет, минет и други "организации" за защита на животните. Къде са кокаинясалите пръдли от модните агенции да излязат вкупом да смърдят как не трябва да се използват животни за опити? КЪДЕ СТЕ, БЕ, МАМКА ВИ КУРВЕНСКА ПРОДАЖНА, ПАЧАВРИ!

Тоя прекарва 90% от деня си в плямпане на глупости, даже и помощници си е взел

Нямали кой да го чипира този психар !!! Или е вече чипиран от Илуминатите които владеят света!!!!

Немало чипове, а? И старлинк сателитчета имало за да имате връзка на всяка точка на Земята за да не излязат чиповете от мрежата. Н-та вълна идва, ковидиотчета. На една игла разстояние са чипчетата ..

Я си заврете технологиите в анусите. По същия начин могат да направят хората роби !!!

е така в посолството на Козак с кожената инжекция ще уйнадрят сички седерасти и ше ги изкарат на Майдана

Ами сега да чипира и нашите червени маймуняци от Дондуков 2 и Позитано 20 и да ги научи да играят казачок.

Тя съдбата не прощава, нито парите помагат в такива случаи.

Интересна работа и аз имам в къщи един такъв 17 годишен екземпляр играе само на електронни игри, като тая чипираната маймуна, инак не е чипиран но и не е щастлив . Да не би в чипирането да е разковничето на щастието при маймуните !? Абе някой знае ли тия маймуни като се наиграят на електронни игри успяват ли да завършат университет , работа подхващат ли ... !?

Минало ти е времето, байо. Проблема си е само твой.

Пука му на Чип за чипа, той си го слага на чипа и му е през чипа

този го харесвах вече не..първо експлоатира животните ..прави се на господ..и се меша там.дета не му е работа..

Иве, браво!Знаех си, че с това хубаво име, все някога ще ти светне крушката.А напоследък имаше и други коментари с които ме изкефи много.Да си здрава!

Идва от Моше!

150+

Охооооо , Мъски колко маймуни е чипирал !

Планетата на маймуните

Илон Мъск успешно чипира хора и ги накара да играят 24 часа на играта “сглоби Тесла”

и те са щастливи...

Идиот! Кой знае дали не е чипиран и той ...

spoko - bulgarskia vaksina / chip oshte ne e kirilizirana :)

Еврейска му работа... тея лъжат от ставане до лягане - а съм доста сигурен, че и насън се опитват да лъжат и да въртят схеми, защото то това му е целият живот и начин на съществуване. До Марс никога, НИКОГА няма да отиде лъжливият боклук, даже и до Луната не могат да отидат близките векове - но виж там някой невинен шебек да му нареже мозъка - това може и да може. С нула ефект разбира се. За сметка на това юдеите съвсем успешно затвориха и НАПРАВИХА НА МАЙМУНИ целокупната човешка цивилизация - а някои ковидоти даже още им вярват, след повече от година, вместо да се вдигнат и да ги изринат при самозащита...

Убеден съм че пишат тези статий само и само да пребтоят колко читатели с IQ под 20 им следят глупостите, Към 9 вечерта цифрата е 200.....

PEYTSCH

С ваксината, нали? И маймуните тичат ли тичат да ги „ваксинират“ с чипове...

Абсолютни глупости за наивници

Има нещо което незнае при чипирането на мозъка. Звука и двойното съзнание. Кой ще надделее, мозъка екато кълбо, чипа е лента извук. Да пожелаем на чипа второстепенно място в мозъка!!!

Защо изтрихте коментара, където логично се развива тезата, как тези животни са удобни и евтини войници, и много по-рентабилни от разни киборги и други механични оръжия? Моля ДИР-а да обясни причините и параметрите на цензурата. /по ип-то виждате кой съм и от къде съм/ Хубава вечер!

Няма никакви доказателства, че просто не сме едни черни кутии, в които влизат и излизат жици. Матрицата леко повдигна завесата

Абе защо си мислите, че някои иска да ви чипира мозъците? Само умни хора си заслужава да се чипират, стадото - не. Освен това вече отдавна доброволно сте се чипирали с тъпите си смартфони, чрез които Цукерберг ви казва как да мислите и какво да правите.

Умните хора няма да допуснат да бъдат чипирани, а стадото е изгодно да бъде чипирано, за да не си сменя собственика и да изпълнява съвестно задачите, които му поставят, понеже в противен случай го помързва и влече на свой крак било там към ракия, било там към други зависимости и развлечения. Затова - виртуална дрога до дупка, за да е хепи и ще рине лайна, въобразявайки си, че прави любов! И това ще бъде привилегия, излишните - за медицински експерименти и месо!

Spoko - to bulgarskia chip ne e kiriliziran oshte :)

Добре, че човешкия живот е относително не много продължителен. Предтавяте ли си на какъв тормоз още биха подложили човешкия, животинския и растителения свят, "технологични" извратеняци като мъкс-гейтс и сие.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

А къде са защитниците на животните...или мискинина им запуши устите с пачки

Майнуната била щастлива маймнуна!

На тоя педал да му вкарат един чип в задника и да го пращат в джунглата да жонглира с кокоси!

Искрено се надявам да не доживея туй време прекрасно!

А той що не земе да се чикира здраво? А маймуната може ли да издържи един тест на МОН он-лайн? Щото тия кретенчета тук едва ли, и тях някой трябва да ги чи........заедно с менторите и началниците им.

Сигурен съм, че маймуната от снимката има да научи повече неща, от чипирания си събрат...

Миризливци, много сте жалки.

Те и сега играят на подобни игри маймуните,не е научена маймуната,тя си играе,има някакъв интелект все пак...

Днес на опашклата видех една маймуна - чакаше за мишка и клавиатура и една шимпанзе - недоволно от айфона си.

тоя направи маймуните по-умни от руснаците.

Глупости. Нищо не е направил. Винаги е било така.

Тея от Big Tech вече се мислят за богове!

Пич, половината американци бичат нон стоп игри и без да си ги чипирал. Загуба на време...

скоро и на хора