Илон Мъск предлага да се изгради база на Луната и град на Марс

Предприемачът смята за възможен полет до Луната и по-рано от планираното - през 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осрахме земята, ред е на луната! Да се готвят марсианците!

Аха....ей сега ще ги изгради! Колкото отиде и на Марс преди близо 10 години...както отиде и на Луната преди 5 години...така е отишъл на Луната Мъск, че чак не се е видял.

За какво са ни бази там? Нон сенс освен един, ако ги направят автономни, това Ноевия ковчег за богатите

За съжаление българина винаги е бил скъсан царвул,завистлив,винаги гледа в чуждото канче,няма да ти помогне а ще ти направи мизерия,око му помогнеш после ще те оплюе,само се присмива на хората,а в същност е царвул.за тава няма да се оправим никога,даже и да идем на готово,пак ще откраднат и расипат всичко,това са царвули.вече не знам с какво да се гордея че сам българин

Виж по-долния ми пост, то е един дето ги вряка практически всичките тъпотии които визираш. Какъв си се родил не е разумна причина за гордост. Човек може да се гордее с делата си, не с делата на другите.

Ти с нищо не доказваш че си по-различен.

Кови 19 нему влияе добре щял да се събуди на Марс да върви в някое психо да се лекува болен мозак

Не се наврещя ей.

Да ти ЕПМ !!!

Болен мозък, ама със сто седемдесет и кусур милиарда долара, а ти - здравият мозък - щипеш ли ги щипеш мангите и ще ги щипеш дорде мърдаш.

"Просто трябва като се събудиш сутринта да си кажеш "Днес е още един страхотен ден". И да вървиш да следваш мечтите си". Помислете. Някой да се се е събуждал така скоро? Това обяснява всичката черна енергия, излята по-надолу по отношение на Мъск. Бъдете здрави.

То е един дебил дето ги грачи всичките тия тъпотии и ги подписва различно. Щатен трол с административен достъп е - и специално споменаването на Мъск му отключва обсесивно-компулсивното разстройство напълно неконтролируемо, нали имаше две-три новини тия дни все с Мъск в тях и се дави от пяната по устата си.

Аз пък предлагам да се изгради санаториум на Уран .

И до Марс да стигнеш ако не се покаеш душата отива в ада който е на Земята .

Ти нарушавай закона пък чакай с едно покайване да минеш метър.

По коментарите се разбира че българина е най-просто същество на планетата...добре че 8милярда ние сме само 5милиона

Аз като виден простак не мога да си затворя очите за факти. Проблемът е, че някой новоизлюпени предклавиатурни устройства са толкова лишени от критична мисъл, че светът за тях се изчерпва с уикипедия и играчките които си купуват. Идеални сте за донори на Neural Link. На опашка ще се наредите, да ви лишат от идентичност, само и само да се чувствате куул. Същото като маркетинг ефекта на Апъл. Едни подставени лица с явна мания за величие и див егоцентризъм са обяздили екипи от умни хора и си приписват постиженията им като собствена заслуга. Джобс поне знаеше да презентира. Тоя горкия и това не може.

Беше продавач, този принципно не е. Липсва ти обективност. И като гледам може да те наречем простак.

Той и лекуващият те екип все от подставени лица, даааа. Затова толкова години не могат да потиснат поне малко обсесивно-компулсивното ти разстройство. Я да си гълташ лекарствата и да сои щракаш по-малко плюсове, шибан щатен трол.

Цялото поведение на ученият бизнесмен Мъск вече прилича на пародия. След обявяването на Хиперлууп за революция в транспорта, която не се състоя, след финансовите проблеми и не изпълнените срокове на Тесла, е дошъл ред за поредната подигравка. Кога ще се справите с глобалното затопляне, със световната бедност и престъпност, г-н Мъск?! Кога ще изпразните болниците, ще увеличите раждаемостта и подобрите условията за живот на нашата планета?! Слезте на Земята, г-н Мъск, тя не е малка и е нашата майка! Остава да можете да го цените!!!

Е послушно. И синхронизира идеите с шефовете. Тия неща, които казваш шефовете му не ги интересуват. Те ще се клонират, ще се натоварят на силозите и ще създадат новата Интергалактическа Империя, естествено ще коронясат госин Императорът на Марс - Мъск. https://futurism.com/the-byte/elon-musk-imperator-mars

Отде ви изравят бе.

е вербо ли ви пука за глобалното затопляне и световната бедност? хахахаа...

Ама милиардите долари ги взема днеска! Ха ха ха ха. Пирамидята

Лекарствата, пак вряскаш прекалено дълго и вече си се олигавил до над ушите, и преобуване ще се наложи скоро.

Плешивото масонче. То са чипове да се кънектваме към Изкуствен интелект. То са едни спътници да може Скайнета да ни следи и в забутаните точки. То са идеи, революционни, си бало мамата. А отзад седи и щрака Военният Комплекс и чертае схеми за източване и завладяване. Естествено отпред се бият тъпаните на макс. До тук единственото полезно нещо е, че нарита автопазара да се ориентират към електромобили. Не че и това няма да е следене, но поне ще спреме да се задушаваме от изгорелите газове. Останалите му проекти са тотална идиотия, в която толкова пари се наливат, че се ще излезе нещо. А стратегията е прозрачна. В момента, в който излизането в космоса стане частна индустрия, няма да се изискват никакви отчети пред данъкоплатците. Няма да може да се прилагат никакви закони към Мъск, Безос и Гейтс, който пък се оказа най-едрият собственик на плодородна земя в Америка уж случайно.

Нещастен хейтъре, я кажи ти с какво си допринесъл за развитие на науката и техниката, та така люто нападаш Мъск? И защо МЕкаш, не си ли учил български език или може би си депутат???

Напиши си домашното. Мъсксексуалните сте така. Някой като ви го покажат "като победител" и кълвете на кукичката. Никой не отрича, че Мъск има качества. Говорим за това, че е 80 процента пиар акция. За домашно: Кой е Питър Тийл? - Peter Thiel Какви проекти е разработил в момента? Palantir. Каква е връзката между Мъск и Тийл. После ме питай пак с какво съм допринесъл. Българино.

Извинете, че се намесвам, ама все пак - какво си допринесъл? Посочваш име на някаква американска компания... е, и? Нали не твърдиш, че държиш поне 2/3 от нейните акции?... Или?

1000000000000000000000++++++++++++++++++

Аз предлагам да се построи закусвалня на Венера.

Ти може да предлагаш и кебапчийница на Меркурий ама не си Илон баце. Седи си и гласувай за Чалгарчето. Това ти е шанса да блеснете

По-лесно е ти да си я построиш в селския кенеф, момче.

да закара македонците на Марс, луната е много близко

Да закара всички чалгари също там!

Все едно чета някоя полюция на Плевнелиев! Тия са като сиамски близнаци, свързани само с главата и тя, горката се е объркала вече кой от двамата да слуша! Щото и двамата са луди жаби!

Мъск е мошеник

Да, няма как да е ангел как наш Вова.

Е той може да е мошеник, но пък ти си цъфнал налъм.

Аз съм за.

Този когато и да го приберат в лудницата все ще е късно.

Що не си бръкнеш в задника и после не си оближеш пръста?

Я да си гълташ всички лекарства дето са ти дали в канчето и марш в леглото бе, не ти ли писна все да те връзват.

Не е луд който яде баницата.

серсеми? С вашите пари ли строи ракети, прави планове, реализира тези планове...Да не ви бърка в....джоба този човек, който хвърля луди пари, за да постига отколешни мечти на човека? Ами като са толкова читави Роскосмос да направят повече! Само дето последните две десетилетия съвсем посърнаха...

лаят от страх. като пинчари на верижка. барем падне някоя копейка.

Викаш от както човекът съществува мечтае да си набие чип в тиквата? И да отиде на Марс - планета пълно копие на Земята, с кислород и активна екосистема? Да ви еба в тиквенците неграмотни. Е за това тази планета винаги ще е "собственост" на психопати.

Ами има хиляди хора по света, които биха дали мило и драго да си набият чип в главата, за да могат да чуват. Ма на теб не ти дреме щот не ти требе нъл тъй, другарю... А до другите планети не се стига пеш...

Да с нашите пари.Той е единствения трилионер от COVID кризата.Той манипулира борсата и пазара.Всички цени се покачиха, а ние станахме още по бедни.И ако вируса е тунингован е добре да помислим кой го е направил.Бил Гейтс е мизантроп и не знам защо се спряга само неговото име.Явно е поредната провокация на.......... .?

Язе предлагам направо да питате дядо ви господ каква технология е ползвал да направи планетите и звездите...

След като унищожихме земята, защо трябва да унищожим и космоса!?

За да няма място за вресливи загубеняк хленчари като тебе, как за какво.

който го може - го може. Когто каза преди 10 години, че ще задмине НАСА и Роскомикс всички се смяхме. Е... сега някой плачат и съкращават персонал и издават песнички за да се издържат.

Да взима със себе си Бил Гейтс, Рокфелерови, Ротшилдови, всичките кралски семействота и да са живи и здрави там. На никого няма да липсват...

дали. Тия хранят над 1,5 млрд души по света. Ако се махнат дори ти ще гладуваш.

Хранят 1,5 милиарда,защото крадат от другите 6 милиарда !!!

Ако ми гарантират, че на Марс няма да има коронавирус, ще се пиша доброволец с първите жители там!!!

Тоя много ме дразни вече. Защо не се обърне директно към Рогозин и да осъществи идеите си , а плаче пред портите на НАСА.

И вие малоумните тролове много дразните и то от доста време. Не спряхте да ревете като завистливи кви

Не вдяваш, но с повече разум, ще проумяваш и иронията :) Бъдещето е на иноваторите в Свободния свят.

той Рогоносин беше в НАСА преди години и сега мечтите му скочиха 100х над възможностите му.

Роскомикс нищо читаво не са направили през последните две десетилетия...Осфен файтонджилът до МКС, от която вече се отказаха, защото "нет денег"...Доскоро вземаха по 80 000 долара за място в ракетата си, но тоди филм свърши....Та за какво му са на Мъск да ги взема за партньори?

Ех тъпанарко, знаем колко тъпи сте вие путлерастите, ама ти изби рибата!

И склад за злато на Юпитер.

Не се наврещя ей.

a ludnitzata za musk kede shte e ?

С ТЕЗИ ПАРИ ДА НАПРАВИ ФИЛТЪР НА ВОДАТА ДА ПОЛИВА ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ИМА ЦВЕТЯ ХОРА ЖИВОТНИ

С кои пари бе тъпак? С тия 5-6 милиарда за мисиите ли? Докато джуджето Путлер къта трилиони и строи дворци за по още толкова. Ае у лево боклук.

Нали Бил Гейтс се пробва за Африка - попрочети - то където не става, не става.

Стига вряска като изтерзана от живота бабичка на пазарска сергия бе, не ти ли писна.

Това е частна компания, умнико. А вашия любим Путлер харчи оскъдните пари на руския народ за оръжия а не за по-доброто му съществуване. Ама то куха кратуна акъл има ли, че и ти.

Днес Мъск успешно изстреля нова мисия с четирима астронавти на борда. За първи път в историята на човечеството космически кораб се използва повторно за полет на хора. Всички успехи на Мъск предизвикват в мен неистови анални конвулсии. Дори моят гей-партньор с големия си черен инструмент не може да ме успокои. Плача

Трябва някой да те застреля тебе. ПРекалено просто животно си

Казаха ли му го на фалшивеца :) и аз това му казвам, ама не чатка.

100+

Възхищавам се от хъса на И.Мъск, но за да стане това, което предлага, най-напред трябва да има споразумение с извънземните, чиято база е Луната. Иначе нямаше никаква причина полетите на космонавти до Луната да се прекратят рязко преди 40 години. Тогава НАСА обясни, че били загубили интерес. Ако е тъй, сега как отново се появи интерес? И дали „загубата на интерес“ преди не е свързана с наритване по задните части?

Наистина ли си толкова тъп? Фантастиката е в книгите, да знаеш. Няма извънземни. И няма човек, който да може да напусне Земята и да оживее в Космоса. ПО ТАЗИ причина никой не ходи на Луната - защото не може, а не защото там има нещо друго.

Добре де, обясни на нас, невежите, защо човек не може да оцелее в Космоса. МКС някаква компютърна симулация ли е ?

ama nedoklateni kato tebe koloto iskash.

Докато не откриете метод да се предпазите от мен, ше си кесите на Земята. По-добре си обезглавете монарсите в сянка и почнете от начало.

Нищо не са прекратявали рязко. Имало е ракети за още 2 полета, но всеки полет струвал няколко милиарда, а вече нямало какво да правят за по два дни престой. Ракетата била толкова мощна че унищожавала цялата площадка със системите при излитане. Предпочели са да вложат парите в разработка на Совалките. Ама после и на тех им резнаха парите.

Те му се подиграваха за Тесла. Той я направи После за ракетите . Сега за база на луната и град на Марс. А той си преследва мечтите . И ги осъществява. Вие какво направихте?

От мечта до лъжа има голяма разлика.

Трябва ли да ни осведомяват за ЕЖЕДНЕВНИТЕ еврейски лъжи на напушения мангал? На него това му е работата - ама всеки нормален човек отдавна трябва да е забелязал колко субстанция има в такива брътвежи...

Кефи ме как с всеки успех на Мъск злобееш все повече. Явно много си му набрал. Чудно ми е само - защо ?

Защото е злобен червено..ъз серсемин!

Извинземните все още не са си пребрали всичко от Луната. Вероятно беше казено за 2025-ти, но най-възможно да са 2035-40г. Дано "Оху" да бъде още жив - то много бреее вируси!

Какво нещо е времето... Ако през вековете имаше форуми, като тези в дира, щяха да изядат и Леонардо, Бетовен, Нютон, Коперник, Тесла, Айнщайн и който се сетите още от такъв калибър. Не че не са ги "яли" съвременниците им по други всевъзможни начини...

Нютон е бил обвинен в плагиатство от Хук.

А аз предлагам да построим в космоса една убава пирамида от вида "схема на Понси".

Казва се Понци, на името на Чарлз Понци-виден мошеник от близкото минало.

Хайде,хайде! И ранчо на Голямата мечка! И кръчми на Плеядите! И после в някоя черна дупка...начело с Мъск...

Не се наврещя ей.

DuPe,слагай си маската вурху миризливата уста и вярвай на който си искаш. Нали?

Кой го е спрял?

Той СИ действа.

А аз предлагам Мъск да спре тревата

Е по-добре ти поне да я понамалиш

Ти като се опита да спреш лекарствата виж докъде я докара. Гълтай сега цялото канче и мирувай да не те вържат пак санитарите.

Пирамидата е като карането на колело, ако спреш да въртиш педалите всичко рухва. Но докато има шарани, ще има и рибари...

Днес успешно излетя Драгон-2, още един дебел кур в гъза на Аполо Нанайси

С тези пари животът на много хора на земята може да бъде далеч по-добър.

Той човът мисли с размах, за нови светове, кибодзи и розиви слоньяве, а вий само за червото мислите, ми ще ви напичата и на вас едни пари, ще ви ги даде да ги идети!

Колкото и пари да изсипеш върху хората на Земята - ще ги опукат за нула време и пак ще са бедни. Парите трябва да отиват в големите идеи, трябва да приемем, че някои няма да са успешни

Докато стигнете до Корусант имате много хляб да ядете. До тогава ще ми дишате прахта! Шегата на страна - добра идея, но хайде първо да стъпим там, става ли?

E, как да стане, като Стенли Кубрик отдавна умря?

Те милиарди дето нямат нищо общо са умрели също, та какво като е умрял и Кубрик.