17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки нормален и четящ на английски знае че мъск е ментак Пише го на доста места обосновано и с аргументи За Тесла мъск само я е усвоил, няма едно негово решение - просто е стоварил два камиона с пари и я купил начело с инженерите които разработват колата

Боже, боже колко мъка има по този свят боже! Аман от всички тия фили, дето цвъкат под всяка статия!!!

За тези, които не знаят, Blue Origin на Безос е конкурент на SpaceX.

Не спря да се напъваш ей. Да, всички го знаят - и как върви, колко товар и колко души е качил на орбита. Към момента в тоя бизнес Мъск може да гледа отвисоко практически всички.

Много си активен. Вчера цял ден си спамил.

Цели 10 минути съм похабил за постовете си, дааа. "Грантаджийче", LOL. Отде ви изравят бе.

Пълна пародия, и уреждане на лични сметки

Виж как ги разбираш тия работи, кой с кого имал лични сметки, ехе. Отде ви изравят бе.

Найлон Мъск не иска да има конкуренция.. Като говори за монополисти, що се не погледне в огледалото... Сега и тази решетка от спътници, като мрежа за комари, дето я приготвя, без да пита нито една държава...

Как ще пуска спътници без да те пита тебе ами, къде дават така. И в какво се конкурира с Амазон, в космическата техника ли дето Амазон "работят над нещо" а той владее голяма част от световния пазар или в производството на електрокари дето Амазон не се и опитват да стъпят засега. Ама нали Мъск ти е един от тригерите на обсесивно-компулсивното ти разстройство не пропускаш да се изграчиш сума ти пъти само днес/тук. Отде ви изравят бе.

няма как човек-монополист, който по всякакъв начин се опитва да укрива и да не плаща данъци и който плаща мизерни заплати на работниците си да ми е симпатичен

Безос май наистина плаща мизерно (не съм се интересувал пряко, чувал съм и други да казват същото) но това е начинът му да поддържа ниски цени. Не е останал без работници, тежко им е ама това е, животът е труден. Но трябва да се намери начин да се ограничи монополизма глобално, не само в щатите където на разните дефакто монополи като Амазон, Гугъл и подобни не им е особен проблем да оставят достатъчна част от пазара на други за да не ги погнат.

За раюзлика от надувката и въздуха под налягане Мъски, Безос прави това което казва! Сега някой джендъри ще кажат ето Мъск прати крави в космоса! Да де, след цели 20 години ги прати откакто създаде пирамидата Спейс Х си фараона, и след като получи всички технологии и инженери, без да си мръдне пръста и да плати и пукнат долар за тях! И ДА ПРАТИ ГИ ЦЕЛИ 60 СЛЕД РУСНАЦИТЕ, И СЛЕД КАТО НАСА и ПЕНТАГОНА МУ ДАДОХА ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИИ НАГОТОВО, И НАБУТАХА В НЕГОВАТА ПИРАМИДА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ!!! Така че Мъски наистина не обича истинските новатори и бизнесмени като Безос, които сами постигат всичко без помоща на Пентагона, без технологиите на НАСА и парите на държавата! Ясно е кой е истинския новатор и кой фараона с ТЕСЛАТА!

Това умствено изостаналите руски слуги сте толкова умствено изостанали, че за всичките тия години не науччихте барем превода на думата "gender". Не че е изненада, кой свестен човек би отишъл да се цани за руски слуга. Не си направил и 1% от оборота който аз съм направил на Безос ама да си поврякаш, нали линията е такава. Отде ви изравят бе.

освен глупостите и обидите можеш ли да кажеш нещо по-съществено по темата? или евентуално да дадеш и някакви доказателства?

Искаш доказателства, че някой е умствено изостанал и не може да научи превода на една дума с години? Прочети поста му.

За разлика от козацките дежндъри, ма нормалните хора не им дреме за нежните чуства на гейовете, педалите , леснбосите съществата от третия пол като теб и т.н Никой не ви иска нито либерастията, нито толерастията, нито педерастията! Те са запазена марка за обора Америка където продължават да трепят негрите, и за Еврогейсъюза, където продължават да приемат мюслита и прочие човешки отпадъци. Факти!

Това руските слуги до един сте или педали или безполови ей. Само нечии гениталии са ви в главите, толкова ви травмира това, че там нешата все не са ви наред. На масата хора нещата там са им наред и не им отдават чак такова значение, всяка жива твар функционира в тоя смисъл някак; и само умствено изостаналите руски слуги дето не ви стига акъл да научите превода на една дума намирате в гениталиите смисъла на живота си. Не че мога да ти помогна да го промениш, ти си това което си, но поне научи превода на думата, която използваш и не афиширай чак толкова, че живееш заради гениталии.

Абе, фес какво не ти е ясно, пак?!

Чети постовете колкото пъти се налага вместо да врякаш, аман от вресливи педали руски слуги.

Амазон каквото обещаят - това дават. Железни са, и ще преуспяват и векуват. Точно обратното на НАСА и Мъск. Така че завистливият евреин Илон да не гледа в чуждото канче, няма да го огрее.

Сега и евреин го изкара. Я кажи какъв е Шаломов?

Амазон работят прилично, да. Вече диктуват в огромна степен цените по света - което не харесва на Мъск, не ми харесва и на мене и не би трябвало да харесва на всеки с всичкия си. Очевидно щом нещо не харесва на Мъск - един от главните обекти на обсесивно-компулсивното ти разстройство - ти разбрал недоразбрал вече го харесваш. Едва ли си похарчил и $100 в амазон ама да врекнеш, нали не щеш да се върнеш в клиниката - а там ти мислят само доброто.

на теб това ли ти е критерия кой колко е умен - колко е изхарчил в амазон? хахаха

Отдааавна не се опитвам да си меря акъла с други хора, доказал съм си каквото съм имал да си доказвам преди десетилетия. Ти видимо не виждаш подобно нещо отсам хоризонта си щом ти се привидя, че по това оценявам акъла му. По това оценявам колко знае за какво говори айнщайне. Знаеш си гьола, научи се най-после да не скачаш извън него бе, всеки път те боли като го направиш и се окажеш пак настъпен, поне два функциониращи неврона да се бяха намерили в главата ти да научиш това.

Абе не може ли поне в една тема човек да не чете малоумните коментари на даднатия трол. Той явно не може да разбере че темата е за Мъск и Безос, и продължава да пише за руснаците то бива торлене ама тоя вече дразни с простотиите си!

Само така Мъски! Смърт на конкуренцията, че нещо може Безос да те отвеее като куцо пиле домат! Или кат дива свиня блажен вестниК!

Ще ви се на масата загубеняци някой да го отвее - а той е на мнооого години пред Безос в космическия бизнес и на безброй много години в автомобилния. Безос е богат бакалин и сигурно още ще богатее разбира се но има години да минат докато стане някаква конкуренция за Мъск.

Айде, почнАха и тия да се ритат по кокалчетата... Стойте мирно, бре, серсеми!

Всичко е монопол и глобализация, капитализма не търпи дребни и средни бизнеси... изяжда ги,той така се храни.

Така е, глобализация, монополизъм, империализъм. Ленин е казал че монополистичесия капитализъм рано или късно, чисто икономически ще премине в социализъм. При социализма има само един монопол.

Затова в цивилизования свят са измислили антимонополното законодателство. Още не е дорасло/годонило съвременните процеси на глобализация разбира се но и това ще стане.

Е нали ако разбие Безос после до 3 години ще е монополист в космоса.

Със сигурност Безос не би кръстил детето си DHL,UPS Ford Transit или Мерцедес.

Нали го накараха да му измисли нормално име понеже платформата на администрацията не може да приеме това което той му е дал и към момента детето няма издаден акт за раждане. Напомня ми как моите деца останаха без български документи защото в България се опитваха да ме разиграват за да ми дадат някаква хартия с печат (та получаването и беше някакво безсмислено разхождане от гише на гише, което категорично отказах), Да живеят хартиите с печат които в България са на висока почит.

ИЛОН МЪСК СИ ГЛЕДА ДЖОБА. ТОЙ ДРУГА МОТИВАЦИЯ НЯМА. ИНАЧЕ, АКО БЕЗОС НАПРАВИ РАКЕТА, ЩЕ ИМА КОНКУРЕНЦИЯ И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДАТ. ТЕХНОЛОГИЯТА КОЯТ ИЗПОЛЗВА БЕЗОС Е МНОГО ПО СЛОЖНА ОТ ТАЗИ НА МЪСК, ЗА ТОВА И ПРИ НЕГО УСПЕХИТЕ ИДВАТ ПО-БАВНО.

Тъпанар-любител си! Я кажи какво и е по-сложното?

Мъск със чип в ръка със пилотско боне и очила на главата със джойнт в устата, халат,боксерки и пилотски кубинки обикаля из имението и повтаря зомбирано : -Блууек Бъьрдьии уьеаррь юоуу,дьь чип ист ауььрь фютчъррь!!!В отдалеченият край на 500кв/метровата всекидневна някъде изпод дивана се чува детски глас : - Нноооууу айй дот уона би а факъинь биоборгь,ппааа,ай донт тиись факъинььь чип ин маийь хеад ппаа!Донт уории,юар скеаредь май сон,Гоуууу аууейй фром меее паааа юар фъ...пиуууу технофреакь,Ноуууу АЙ ЕМ ЮАРЬЬЬ ФАДЬЬРРЬ И НА ЗАДЕН ФОН СЕ ЧУВА ИМПЕРИАЛ МАРШ.

НА Червения площад снимат порно - 3-ма и една жена и се носят звуци Вундебаааа, вундебааа. Видял ги Путин, приближил и казал: -И аз искам да се включа. Едият от мъжете се дръпнал да му направи място, но Путин го спрял и казал: -Искам на нейното място.

Бъркаш вица шлампе,трима харлемски гангстера порят радикална активистка от антифа приближил се сорос и ги питал дали и него могат да го ошлайфат така а те му отвърнали че не са некрофили той рекъл добре тогава ще докарам внучката Дада мазна разплута толупеста сиганка ошлайфайте нея Оукей ,ноу проблем бро.

Жена му на Безос прибра 50% от активите му при развода им. Друг е въпросът какъв процент от всичко Безос е обявил за актив.

Не разбирам кой го кара да продава в Амазон, че да се оплаква. Има и други платформи за онлайн книги- Google Books; Apple Books например. По-скоро тук е до рекламата, която му направиха. Никой не е чувал за автора, написал е 22 страници и сега ще направи повече продажби от най-добрите и известни автори.

Комерсиализъм,монополизъм и много нарцисизъм в името на печалбата майната и на науката важното е да не остане празно пространство над главите на простосмъртните сателит до сателита мале,дрон до дрона брате КОРПОРАЦИЯ АМБРЕЛА И КОМУНИКАЦИОННАТА И МРЕЖА СКАЙНЕТ ВСИЧКИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ГИГАНТИ СА В КЮПА И ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ??!!МЪСКО ЧИПИРА ЛИ БЛЕК БЪРДа??

Принципът на издигане на монополните олигарси в Америка, Русия, Китай и където се сетите е един и същ. Ако си мислите, че има принципна разлика и вярвате чисто идеологически, че едните са назначени, а другите са супер талантливи и преуспяли фрийлансери, сте във фундаментална грешка. Прочетете повечко за социалните и икономическите технологии за монополизиране на света и най-вече упражнявайте с в мисленето.

Хаха, Терминатор и Заразно Зло в едно - яко!

Доста е смешно точно рубладжия да пише за пиене на белина, бояришник, одеколон и подобни винтидж напитки! Не мислите ли, дрОгаре путидиоти!

Момче отиди на лекар

Р Руслямска държава от пиене на белина умират стотици всяка година. Но сганта седнала да прави забележки на САЩ за това, че имало руснаци и там...

И каква е алтернативата на Амазон в момента? Откъде може да поръчаш всичко, което ти хрумне к да ти пристигне на вратата до 1-2 дни?

Али Експрес.

Преди КОВИД 19, поръчваш преди 12.00 и получаваш до 17.00 на същият ден, говоря за Торонто. не съм поръчвал гросери, но доста приятели го правят и са доволни. Али Баба няма никакъв шанс в Северна Америка където е основната маса онлайн клиенти.

Идиоти който правят пари от пандемият трябва да бъдат разстрелвани без съд и присъда. В САЩ, България и др...СЗО, МЗО и т.н

Ами всички женички дето шият маски и облекла правят пари от пандемията. От тях ли да започнем?

ПРИЗЕМЕНИТЕ РУСНАЦИ ХЛЕНЧАТ В ДИРА, НЯМА ВЕЧЕ КОСМИЧЕСКИ ПОЛЕТИ, ВЗЕ ИМ ГИ!

ПИЙ СИ РЕДОВНО БЕЛИНАТА И КАТО ШИБНЕШ И ИНЖЕКЦИЯТА ДОМЕСТОС МОЖЕ ДА ПОЛЕТИШ С МЪСК И КЪМ МАРС,НЯМА ДА НИ ЛИПСВАШ ТУК НА ЗЕМЯТА...

И НА МАРС ЩЕ ОТИДЕ ПИЧА СЛЕД 5 ГОДИНИ, А РУБЛАДЖИИТЕ ЩЕ СИ БЪРШЕТЕ СОПОЛИТЕ...

Кой бе?! налойн муск щял да отиде на марс след 5 г, верно ли? След 5 години няма да има полет до Луната, какво остана за Марс..ха.ха.ха..

ТОЗИ ПРИЗЕМИ РУСИЯ! САМО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ НАЙ- ВИСОКОТО ДЪРЖАВНО ОТЛИЧИЕ!

вече му го дадоха - поздрав от Тръмп пред строя

И как я приземи през призмата на соросоиднонацисткото ти мозъче ли,половината експерти които до преди няколко години работеха в НАСА и сега работят в компанията на Мъск са руснаци и украинци???шах и мат???На коя космическа станция се намират в момента астронавтите???шах и мат???Оооо колко си просттттт,да стааашшшшш и да са мааашшш.

Станцията е международна, ама ти откъде да знаеш!

Почти няма руслямци във фирмата на Мъск, та не се напъвай! Шах и мат! Астронавтите сега са на международната станция, която е 80% собственост на САЩ и изградена на 70% от САЩ. Шах и мат!

Веднъж да съм съгласен с тоя напушения.

Монополите са грешни .... особенно когато не са твои.

Назначените олигарси взеха да се ритат по кокалчетата. Ако се включи и Цукербергчето може татко Червенощитко да им дърпа ушичките.

си се другарю! Назначените олигарси има предимно в бившите социалистически републики и най вече в Русия.

Да принадлежи, да принадлежи — колко да принадлежи? Джеф Безос контролира 4 (четири, не е печатна грешка) процента от акциите на Amazon.

А другите 96% ги контролира с подставени лица. Не са ви ясни игричките, другари комсомолци и комсомолки, най-вече.

i-rrelevant

Колко да сме далече от истината неграмотна госпожо? https://money.cnn.com/quote/shareholders/shareholders.html?symb=AMZN&subView=institutional

малко беше случващото се по градове и паланки.

Брей, евала на Мъск, с един туит успя да: 1-го натресе на конкуренцията, в лицето на Безос 2-натресе своята версия за COVID-19 (задето му затвориха завода) 3-го натресе на управата в Alameda (задето не му пуска завода) чрез т.2 Наистина е 'гений', ама и доста заприличва на 'махленски тарикат' ала Бойко дето свали цената на руския газ.

хора споко с тези коментари молч би бе хора бива ли така бе дайте малко по разумно държание бе хора айде бе чао хора бе чувате ли бе хора

Двама от богоизбраните монополисти си правят взаимен ташак, нашите мисирки го извеждат като новина.

Кой ги е богоизбрал?

Този не е в ред. Амазон спомогна да се свалят цените. Амазон позволи на много млади и неизвестни автори да си издадат книгите. Само да ви кажа че когато си закупиш книга на хартиен ноисител тиа се печата след като я закупите. Технология, братя и сестри. Това не налага да плащате за печатане на хиляди екземпляра, които може и да не се продадат.

Еврейче мръсно и долно, ако ти спрат субсидиите от данъкоплатците които дори нямат здравни осигуривки ще бъдеш разбит на секундата.

знам, че рашките мразят евреите, но няма значение - важното е да се мрази.

За еврейчето Путин ли става въпрос? Той официално е на заплата, което не се води субсидия.

Къв монополо бе?Всичко е игра на котка и мишка!

А, аз призовавам за разбиването на Мъст.

и за какво му мъстиш? Да не си руснак, за закриването на росКосмос-а

ех хора как сте дайде си фб да си лафим там

Моя направо ти го подарявам! И без друго от половин година не съм влизал него... А ти като искаш да си лафиш с някого, излез навън и се запознай с живи хора! Повярвай ми, няма да те ухапят!

давай парола и име да почба забавата

как не се е сетил да строи държавни бензиностанции !

2018 2017 20 10 39 33 258 254 2 6 13 15 99 79 33 43 257 223 722 663

Продължавайте да качвате бизнеса си в облаците.... Главанаци с облаци в главите :).....

2018 2017 20 10 39 33 258 254 2 6 13 15 99 79 33 43 257 223 722 663 2018 2017 20 10 39 33 258 254 2 6 13 15 99 79 33 43 257 223 722 663

Гоше, това комбинации ти от тото ли са?

Много се изхвърля Мъск,взел се е на сериозно,но няма да завърши добре..

двама се карат- китайците печелят

Обаче монополът е основата на модерният бизнес. Повечето сектори са разделени условно на две големи(уж враждуващи за пред света) компании, със няколко техни мижитурки пълнещи малкопроцентни или специфични ниши. Враждуващите имат такива тайни договорки под масата, че един долар не влиза в единият без другият да спечели 50ц. Разликите в печалбите са по-скоро за надъхване на мениджмънта, не собствениците. Аз също бих предпочел 20% от пазара на кола, вместо 40% от Кока-Кола.