Илон Мъск стана най-големият акционер в Twitter

Милиардерът ще превърне платформата в бастион на свободата на словото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя е агент на ЦРУ, самия туитър беше финансиран в началото от трибуквени организации свобода на словото, но ако словото съвпада с нашата адженда тоя аутист го прави само да печели пари, изобщо не му пука за свободата на словото

За половинататея пари можеше да купи целия порнхъб.

Явно са решили да измиват компрометираната платформа с неговото лице, съмнява ме да стане.

Ако искаш влез в на Тръмп платформата (както там се казва). Ама нещо след големия фурор, повече хора пишат в Дир от колкото там.

доскоро не можеше да се регисрираш в неговата платформа ако не си в САЩ, даже през ВПН даваше че не приемат регистрации

"Цената на акциите на Twitter се повиши с над 25 процента" - овцете купуват на сляпо и после реват.

"Vanguard, BlackRock, State Street Corp"

Нищо лично, просто бизнес. Както си играеше с крипто валутите, така сега и с акциите на Туитър. Сладка печалба от 25% само за броени дни. Финансовите регулатори трябва да го ударят здраво, заради огромното влияние, което има той над пазара. Изсмуква парите на лапни шараните. Маса народ изгоряха с милиарди заради игрите му на крипто пазара. Евала му правя, че не го прави от мания за величие, а просто има една мечта и иска да я постигне докато е жив. Всичките свободни кинти потъват в СпейсЕкс и подготовката на лунните мисии. А живее като класически битник. Разкоша, лукса и всички богаташки пороци са му чужди.

фундаментала икономика - зависимост между търсене/цена. Търсенето расте цената расте, търсенето намалява цената намалява. Важи и обратното цената расте търсенето намалява, цената намалява търсенето расте. От вчера за днеска Мъск купи 9,2% от наличността. Има статистика на борсите, предните дни са търгувани стотни и хилядни от процента акции на Туитър. 9,2% е безумен скок в търсенето. На безумен скок в търсенето съответства подобен в цената. Същото може и понякога се случва с всяка стока. Сладка печалба викаш ... обикновено реакцията на пазара на подобно екстремално покачване е, че всъщност изведнъж всички искат да продават за да намажат печалба, обаче никой не иска да купува заради високата цена. Нали се сещаш цената расте значи търсенето намалява. Сега само който му се играе тото купува, може цената да се качи още и да спечели, но може и цената да е стигнала върха си и да загуби. Второто е по-вероятно. Пък за разкоша и лукса ... ще ти го обясня по следния начин, ако си откърмен за закуска със сандвичи с черен хайвер и сьомга. На закуска винаги ще ти се хапват сандвичи с черен хайвер и сьомга. Ако са те отгледали с филийки с фъстъчено масло (като Мъск), на закуска ще ти се хапват филийки с фъстъчено масло. И милиарди да печелиш на закуска пак ще ти се ядът филийки с фъстъчено масло. Навици, вкусови предпочитания, общи разбирания за света ... рядко се променят, нищо че човек има вече милион пъти повече от преди.

''Съвременен градски площад'' ама друг път - в градския площад всеки е застанал там с лицето си, всяко изказано мнение може да бъде атакувано, защитено, аргументирано от реални хора. И ако мнението ти е непопулярно или незаконно ще си понесеш последствията - примерно да не ти бъдат приети идеите от хората на площада (в добрия случай), или да бъдеш наказан, ако мнението ти е незаконно (примерно ако насърчаваш към насилие). Я сега да видим какво става в социалните мрежи, тези уж ''съвременни градски площади'': тролове или направо цели фферми за тролове, базирани навсякъде по света (Русия, Индонезия, Филипините...), предварително организирани, платени и насъскани, намърдват се в чужд ''градския площад'' (примерно в Берлин) и започват да крещят идеите си на берлинчани. Ми не е ок това, квото и да ми говорят заучени фрази за свобода на словото, цензура и други глупости.

Тоя що показва три 6ци? Явно е високо поставен масон луциферист.

Откак 90 милиона привърженици на Тръмп напуснаха тази цензурираща платформа, Туитър се срина. Явно Мъск е решил да даде рамо на колегата по цру Джак Дорси.

Мхм, само дето даже името на платформата на Тръмп не го знаят и ако изобшо все още работи не съм чул да я ползва някой. Влез в час, ако си толкова зле осведомен, за какво още не си прав? Например земята плоска ли е, ковид няма, вакисните ще ме убият? Мда, доказано нищо е разбираш.

Значи найлон муск от такива всеземни стремления като стъпването на Луната и покоряването на Марс мина на по-злободневни и по-популистки цели като "свободата на словото"... ха-ха... Това е като кашаварът по новакурвейшън, чичо Манчо, да почне да прави "Море от любов"... ха-ха...

туитър и свобода на словото... ха-ха... Джак, ко стаа ве авер? Потъха ли ти гемиите?

КОЙ ЛИ ТИ ПОЛЗВА ТУИТЪР...

Масончето Трансхуманист - Мъск, ще превръща отровата за която Дорси се разкайва в бастион на свободата на словото. И един шоколад завива станиола в мармот.

Вижте съдружниците на Мъск. Ако се чудите КОЙ управлява Света - това е краткият списък. Политиците са просто актьорите пред камера.

Потресен съм! Напълно сериозно! Та тея са виновни за почти всички конфликти по планетата..

Какво правят? Какво правят? Трупят укрофашисти и наципедита в уКрайна руснаците!

Vanguard, BlackRock…. О БОЖЕ!