17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има 50% вероятност това да е най-тъпото нещо, което сте прочели днес.

Що за малоумия! Дано не го прочете някой с лабилна психика, че да не опита да "тества" дали е така! Бог да ни пази от такива философи!

Тия от Колумбийския са прекалили с Колумбийската кока, и така са се симулирали, че започнали да пишат глупости. Има 50% вероятност да съм мъж, ама съм жена.

Върпосът не е 2003-та, а някъде от 16-ти век и се нарича хипотеза за абсолютен идеализъм, ако не ме къже паметта. Тогава представата е била че сънуваме общ, божествен сън - сега си го обясняваме с компютърни симулации, но по същество е спор дали реалността е реалност.

А не е ли редно на такива "учени" да им резнат заплатата с 50% за такива 100%-ни простотии?

Иманоел Кант плебеи, Иманоел Кант. Четете бре.

Това е истина, аз съм Нео.

Е, то било много лесно да се прави наука Ето малко и от мен. Едно от трите трябва да е вярно: 1. В момента коренното население на Америка е отворило dir.bg 2. В момента коренното население на Америка нямат интерес/дори не са чували за dir.bg 3. В момента коренното население на Америка прави всичко друго, но не и да чете dir.bg Обединяваме 2 и 3, защото водят до едно и също и хоп...Излиза, че индианците, като нищо са луди по този сайт. От тук следва да се наемат още много хора на работа, преводачи, маркетолози, защото това е голям, неразработен пазар. Не съм професор, но може да ми вярвате. Логиката, както виждате ми е на същото ниво.

Веднага да го вземат в НИМХ БАН. Нашите хора там правят подобни прогнози.

Бах тая цивилизация, щом ние сме и симулацията...

Напълно възможно реалността ни да е "симулация". После ние като се научим да създаваме симулации ще създадем симулация на реалност в която ще има да се чудят в симулация ли са или не. Както тия които са ни изсимулирали нас се чудят над същото. И т.н..... Да си блъскаме главите с неизвестното ни е зададено конструктивно (в симулация или несимулация), макар да има задачи за които очевидно знаем твърде малко за да им скачаме директно - както тази в статията например. Пък и днешната ни представа за симулация може да изглежда някому нагоре по веригата толкова първобитна както на нас ни изглежда представата на пещерния човек за вселената каквато я знаем сега.

ИманУел Кант, ИманУел!

Логиката, вероятно, се е изгубила някъде в превода, но нямам време (и ме мързи де) да търся оригинала.

Такава наглост не бях чел отдавна... Дали случайно не са евреи тези "учени"? Така: светът си е 100% реален - само че "светът", създаден от хората, и в частност евреите, е пълна злонамерена измама и илюзия. В този свят живеете, много му вярват - и тъкмо дойде време за жестокото събуждане, с чудовищната Ковид измама... Не вярвате, че всичко създадено от тях е фалшиво и вредно? Я да видим: 1. монотеистичните религии (измамата Исус и т н) 2. лихварство и измислени пари (Федералния Резерв на САЩ и т н) 3. масмедиите (всичко в тях е лъжа и програмиране на тълпата) 4. диктаторските режими (комунизъм, фашизъм - все еврейско творение) и всичко останало грозно, фалшиво, страшно и подло - в иначе така красивия и реален наш свят...

1. Може да е симулация на симулирани, които също са симулирани и така.... до където стигне... 2. Може да не е симулация правена от цяла цивилизация, а нещо направено от един единствен индивид ...

Хапчетата, психар... Колкото повече се правиш на умен, толкова по-жалък си.

А този единствен индивид може да е прашен сандък забравен в нечия изоставена лаборатория, който не знае че е сандък....

Канчето с лекартвата и марш в леглото, пак отиваш към олигавяне а е рано.

Е как точно на нас се падна бъгавата симулация с Бойко, 240 тулупа и всякакви подобни малоумни управляващи.

Не се напъвай толкова, обсесивно-компулсивното ти разстройство се задейства от мене както знаем но и на лелите в хосписа им писна все тебе да трябва да бършат от поредното ти олигавяне.

Не се наврещя ей.

Хапчетата, психар... Не се напъвай да се правиш на по-умен отколкото си - че изглеждаш още по-жалък.

Аре, ДП боклука да се набира на минусите през прокситата... :) Шекелите трябва да се заработват.

По точно как в Българската симулация има толкова лайна като ДДТ

Симулацията може да е неволна, нещо като сложен сън на някакво същество, което може и да е изкуствено, нещо като ИИ. И какво се случва, когато сънуващия се събуди?

Бе как мое некой да е толко перверзен , та да сънува Баце разголил кълки да спинка до шкафче с пачки и злато и с Глок -17 върху шкафчето! Я тва да го вида не моа да го повервам!

Е те български учени отдавна доказаха, че вероятността винаги е 50% - или живеем в симулация, или не живеем в симулация.

Учените, особено британските такива живеят на 100% в паралелен свят вселена, точно като нашите управляващи.

ако съм във симулация еб*си яката видеокарта дето са ми сложили

Ето поредната ти глупост, вероятно от незнание! 1. Първата монотеистична религия не е еврейската. Първата, за която аз се сещам е египетска. Фараонът, който я въвежда се казва Ехнатон. Той забранява всички богове и заповядва почитането на един единствен бог - Атон. Възможно е евреите да са заимствали от този култ. 2.

Да, Ник Бострьом само подрежда нещата по този начин, иначе идеята е от древността - древните гърци, индийската мая. Да не говорим за фантастика от средата на миналия век. Първата Матрица май излезе 1999 г.

2. Лихварство има и преди евреите. 3. Масмедиите са за забавление, ако искаш може и да се "изключиш" от тях. 4. Диктаторски режими има и преди евреите. Реално всички империи и кралства са били диктаторски режими. Ама ти продължавай да опитваш! Може и след хиляда опита и да познаеш нещо случайно! ;)

Какво означава шанс? А какво означава вероятност? Много зле...

Не вярвам в религии и открито се присмивам на разните суеверия, хороскопи, врачки, баячки и гледачки. Понякога обаче, на подсъзнателно ниво имам чувството че съм част от някакъв експеримент, въпреки че здравият разум ме кара да отхвърлям тази възможност. И все пак, накрая се прокрадват съмнения.

къде отива човек като умре!?.Материята изгнива,а душата?

Ако Вселената е сън, то значи е имало и други сънища. А сънищата са два вида след края им, такива които се помнят и такива дето не се помнят. Следователно, трябва да има някакви следи от другите сънища - Вселени , които са сънувани преди и са от вида сънищата които са запомнени, поне частично. Ако намерим следи от други Вселени съществували някога, тогава можем да докажем че Вселената е поредния нечий сън.

къде отива тока в ел. уреда, като дръпнеш щепсела му от контакта?

Бати учените, и баба знаеше че вероятността да завали е 50% / я че вали или нема да вАли. Също баба ми знаеше, че и без петел се съмва.

тока акъл няма

Доста странна статия. Или доста странен превод на статия? Това, че има две възможности, дори това да е така, въобще не ги прави равно вероятни. Както и колегите по-долу правилно са написали, то наистина или утре ще вали или няма утре да вали. Това, обаче, въобще не означава, че шанса утре да не вали е 50% - може да е 5%, може да е 95%. Би било добре когато се публикуват статии с претенция да са от областта на науката да се дават и някакви препратки към източниците, които са използвани в съответния материал.

Ако живеем в във виртуална реалност, никога няма да ни бъде позволено да го разберем! Отивам да сваря ракията! Наздраве!

"Вероятно само жените могат да раждат" установиха учени в прокет за 54 млн.

Аз този процен съм го изчислил отдавна.Или живеем в симулация или не.Т.е 50% шанс.

Аз като се натряскам с ракия в кой левел симулация влизам?

Де гиди, мотико тежка и бразда безграйна!

ако мъж успее да симулира, поне 50%, оргазъм....ще е научно достижение.

влизаш в левъл "пияндурник"....

Всъщност дори се проведоха експерименти, които да устновят дали сме "холограми" или не, оказа се, че не сме и сме си съвсем реални, както и Вселената. Сега, някой може да каже, че то и експеримента е "нагласен" така, че да ни кара да си мислим, че е реалност...но то на този принцип, спокойно можем да кажем и, че Бог е създал всичко с не по-малка вероятност и научна обосновка, колкото този дето ще каже "ама то може и това да е сън". Общо взето, тоя учен е по-скоро като ония в Биг Банг, дето си бъркаха в носа и правеха роботи ръце, за да се самозадоволяват, поне ония накрая спечелиха Нобел, а тоя най-много да го публикуват в дира...

Както и има 50% вероятност тия простотии да продължават да се печатат в dir.bg

По-добре ти да си пиеш хапчетата, че нещо те напира на агресия. Наричаш друг "психар", а ти май повече се вписваш в тази категория.