Има ли мишка на космическия кораб на Илон Мъск?

Според мнозина гризачът може да се види на клиповете от полета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се това не е мишка, но навремето при заснемането на лунната афера една котка мина между камерите и космонафтите.

Това не е мишка а животно. А ако предполагаме по сериозно това е плочка от обшивката на кораба а знаете какво стана преди 9-11 години с плочки и совалки...

Мишка с пишка

Оффффф ся! Ма кви сте прости! Това е спициално обочен кусмически плах от рускете космични сили. Неговата задача муй дадена от Щирлиц - даса прумакни и внидри в СпеисИекс и да изучи новите им тихнулогии. Ся как сай случилу че са го видели на камира ний важну. Важнуй чи са скри и сига купура всички тайни, размесва кабили и гризе малкити стуманини трабупрувуди! Твае! И ванга гу каза приди 40 гудини!

Мишката пътува в икономична класа.

космические плъх са ще умори дракона на мъск.

Плъх...срещу Дракон! Залагам на плъха!

В Америка дрогират децата си с Кока кола.

Спомням си, как след като зрителите по света забелязаха как плъхчето бодро бяха в космоса по нагорещеното до червено сопло, смешниците от Спейс Х побързаха да махнат видеото:) Това трябва да са били специално обучени космически плъхове супермени, които свободно дишат в пълен вакум при някви си жалки -273 градуса.

На 100км височина телпературата е около -50-60 градуса, а тази височина я стига за под 3 минути, така че е напълно възможно мишока да оживее за 3-4 минути на тази температура и почти без кислород.

Ахаааа...И викаш да припка по нагорещеното до хиляди градуси сопло, при 9.8 Г ускорение, което размазва космонавите по креслата..И викаш да му няма нищо на плъхчото?

И що не?! Принцеса Леа как префърча из открития космос без скафандър? Шо па мишката да не може?

Всъщност това не е мишка, а котило от малки мишлета и майка мишка. Ясно се вижда как първо малките мишлета изпадат едно след друго докато накрая последна и майката излита, но това е така защото тя има житейски опит.

Как да няма мишка! Не може да няма мишка! В Русия вече не могат да спят и им трябва нещо ободрително. А ако беше мечка, щеше да им е по- леко , защото сега сигурно си спомнят как отказаха двигателите, за които някога ги беше молил Мъск, а те го пратиха да пие една две водки!

petrovito

Мики Маус... има го и н филма с Амстронг Казането на Луната

Това е руския мишок МИША , пратен да скапи гадния американски кораб !!! Давай Миша все в твои лапы.

Все в твои зубы...

Има със сигурност в руските ви кратуни.

Хаха, самите американци на клиповече казват, че е мишок ама наште тъпи грантаджийски прасета у форума пак руснаците им виновни, че шоумена Мъск се е орал за пореден път с шоуто SpaceX, да не му е за първи път, даже Youtube миналата година правиха невиждани неща, за да му прикрият огромен гаф, самият той фъфлеше, че и ан него му изглеждало фалшиво, ама затуй било истинско . А фактът, че "астронафтите" с плъхока капитан стигнали все пак до станцията всъщност показва колко е истинска и самата станция

Тези американци по клиповете са "експерти" от фейсбук и "инженери-биолози-политолози", завършили университета Ютуб. :))) Официално изявление няма, защото кадрите са с лошо качество и трябва време да се разбере какво има на тях.

има клипове от януари, и други от миналата година, въпроса с "мишока" се обсъжда отдавна.

НАПИШЕТЕ ОЩЕ 20-30 СТАТИИ! ИМА ЛИ МРАВКИ, ВЪШКИ, ДЪРВЕНИЦИ...................ВАЖНОТО Е ДА СЕ ШУМИ!!:)))) .......А ЗА БУНТОВЕТЕ, ПО-СКРОМНИЧКО!:)))))))

Не, това е мутирала космата хлебарка, която се наежила от надишването с гориво. За съжаление камерата не показва как и светят очите в зелено. Винаги се информирайте от Твитер и Фейсбоклук, там винаги пише само истината !

Притичал е COVID-19 вирус, който заради безвъздушното пространство се е раздул до размерите на мишок...

Това не е мишка, това е катерицата от Ледена епоха... ;-)

Страшно изпаднал сайт станахте...

Откакто Моника ги купи дълбаят дъното ежедневно. Долнопробен руски пропаганден парцал.

смятай колко прости хора има - ясно се вижда че са въздушни надигания на материала или квот там е

Хаха, въздушни надигания, да полиетилена е апарат за принудителна вентилация на двигателя :)

Но явно и от ДИР не му отстъпват! Направете му отделна рублика-Виденията на Гогов...".

Това мишорче, ако не го храните редовно, ще ви изгризе изолацията на кабелите и ще останете по едни голи жички, ха-ха.

космическите плъхове атакуват дракона на мъск. даже плъховете вече бягат от сащ.ха-ха-ххо

И ти ли си ял халюциногенни гъби?

Хранил е майка ти със сиренясали кожени гъби.ха.ха.ха

Не знам какво е това, ще ми пратиш ли от твоите малко, за да видя как изглеждат? И си избърши устата, че лигите ти потекоха!

Ееее, това е яко ! В Спейс-Х и САЩ , даже мишките им са астронавти. Поздрави на Рогозин! ... Дали и мишлето може да пее "Трава у дома"?

Това са остатъците от ластика на батута, товарищи!

Затова ли отложиха старта... щото времето така и не се оправи а ракетата все пак я изстреляха.

Аз пък виждам освен мишка и невестулка, която гони мишката. Виждам и едни прани гащи да се веят. Вероятно са на някоя от жените на астронавтите. Като се има пред вид че всичко е на запис от студиото на Кубрик нищо чудно. А може би това е част от скритите технологии на Мъск, които ушанките искат да откраднат.

Кога възкръсна Кубрик, че съм го пропуснал?

Тъкмо чаках някой 80-процентен да се изцепи пак за Кубрик :)))

Глиган е...

Пичове, това си е живо снимане в студио! Мишката си е мишка, другото е бутафория и декор!

И ти беше там и три дена ядохте, пихте и се веселихте! Нали така! :)

Да!

evra52k

Електронна щичка за защита от ИЗ.

Не знам това дали е мишка, но опаковката от чипс как не я отнесе е странно.Това с каква скорост се движи?

С около 27 000 км/ч. Обаче в момента в който се отделя втората степен, и се оголва "опаковката от чипс" капсулата вече е на 200 км над морското равнище. На такава височина има само остатъци от атмосфера - налягането се измерва в милиардни части от това на земната повърхност и затова въпреки огромната скорост, въпросния материал издържа без проблем.

Запушиха си тоалетната, сега и мишки закараха, егати, вижда се краят на космическата станция!

Да мишка е! Даже има маска против коронавирус!

Добре де! Няма нищо на Луната, което да си заслужава 7 ходене! Ами тогава спрете да се хвалите, че чак на шестия път сте разбрали , че е безсмислено! Хайде бе, отидете пак на Луната! Защо сте казали на Тръмпича, че е много трудно, почти невъзможно!

Всъщност са монтирали огледало, за да се измерва по-точно разстоянието от Луната до Земята. Събирали са мостри, които все още се ползват за изследвания на лунния грунд. А и са кацали на различни места, за да вземат проби от различни места, за да се направи сравнение. Ако си учил статистика, щеше да знаеш, че проба не се взима само от едно място! Сметнали са, че ходенето вече не е рентабилно.

Пич! Всичко това може ли да се закара, както и да се донесе без да е стъпвал човешки крак там? Това само ми отговори!

Да се закара може. Да се монтира - не! С един градус отклонение на огледалото и връщащия се лазерен лъч може да подмине целта. А върху неравна повърхност да изпратиш предварително програмиран луноход с фиксирано огледало... Отклонението може да е с десетки градуси.

Леле Мале! И отидоха астронавти, и го монтираха с голяма точност, която дори машина не може да постигне! Я стига си лъгал, че ми идва множко! Значи лунният модул може да се отдели от ракетата, да се завърти на 180 градуса, и пак да се скачи, без човшка намеса, ама огледалото няма как! Егати измислиците!

За момент помислих, че си Аполо-нанайси, но той не би сложил запетая пред "и"... Очевидно си друг грамотен конспиратор! :) Направи елементарен опит. Вземи кола с дистанционно (има всъдеходни), залепи ѝ обикновено лазерно фенерче. Отиди на разорана нива, монтирай мишена някъде и се опитай отдалече с лазера да уцелиш средата на мишената. Можеш колкото време искаш да местиш колата, но не и да я доближаваш. Лесно ли ти се вижда? А лунния модул да се отдели, завърти и пак свърже, не виждам какъв е проблема! Автоматичното скачване на МКС се прави от много години!

"Ало, ало, Хюстън, тук един се расожда по мишка...." "Тук Хюстън, минете на резервната честота, жените ви ви слушат...."

Ако се вгледате по внимателно мишка с клавиатура е.

Не е мишка а американска катерица. Сега с острите си зъбки ще пробие дупка в космическия кораб.

Това интернета е вредно нещо, като алкохола и цигарите, трябва да се ограничавате

"когато прочетох че алкохола е вреден - спрях четенето"

Хубаво де, голямо събитие е изстрелването на Спейс Екс, няма спор, но чак такава еуфория, чак такива приказки от Тръмп... А са ходили на Луната?! И са се върнали?!?

Температурата на 100км височина е -50-60 градуса. Кислород няма! Малко трудно мишка ще подскача така при тези условия.

Това не е коя да е мишка, това е АМЕРИКАНСКА мишка! За нея няма невъзможно!

Зле заснета кино продукция, балами!

А руснаците, и те ли са се снимали в продукцията ?

Американците са по-добри на кинопродукциите, руснаците ряпа да ядат.....

Американците са по-добри не само в кинопродукциите... По-добри са във ВСИЧКО! И се радвай на това, иначе нямаше кой да ти плаща стотинки да пишеш глупости.

Хайде бе! Що не прескочите и до Луната? До края на годината? Какво ви пречи? Пари имате, разрешение имате, най-напредналата нация сте! Ходили сте 6 пъти! ДАВАЙТЕ!

Хората явно са решили, че там няма нищо, което да си заслужава да се ходи 7-ми път.

Все още се правят тестове на новите кораби. Старите вече са морално остарели, а и са поръждясали от стоене. Понеже ще питаш, защо по чертежите не направят нов! Ако трябва да дадеш милиони за обикновен кораб, какво ще построиш? Презокенски лайнер или параход? Имаш чертежи за парахода, ама никой не произвежда части за него. Какво би направил? Логично е, че ще се прави нов кораб, но трябват тестове. В събота мисля, че беше, един тестови модел се запали. Трябва да се види какъв е проблема и да се отстрани в следващите модели. Представи си, че без тестове решат да излетят и вътре имаше астронавти!

си нямат работа по цял ден...

Може и да са снимали в кино студия Бояна!

Ей, не вярвах , че най-голямата морска битка в историята е снимана в басейн 12 на 20 метра!

СТрахотна новина за мишката, наистина! Само,че вие скапани мишки от скапания ви дир.бг, защо забравихте,че днес е деня на Ботев и неговата чета!??

И какво е направил Ботев? Хулиган, който се го търпели никъде!

Ако Ботев не е направил нищо, то ти си амеба! Ако знаеш какво е това де :)))

Той е знаел за какво умира...А ти знаеш ли за какво живееш????

Ами викай Ура тогава на сегашните бабаити! Нещастник....

И взели да се хвалят, как някакъв южноафриканец , дошъл и им направил ракета! Срааам! НАСА със 100 годишна история, няма собствена ракета! А Боинг дето е производител на самолети, дишат праха му! И тези моляви се са ходили до Луната, хоро са играли, булдозери са карали, знаме са развявали! Лъжааа!

А ония другите, дето още 65% нямат канализация, те пък първи изстреляли човек в Космиса... Хахаааа, Мосфилм добре са го направили.

Да, това определено е мишка ! И е част от заговора, на който сме свидетели вече 5 месец - ето как е всичко: китайците са се съюзили с едни извънземни от Сириус и извънземните са им дали 5 г технологията с цел да ни избият до крак. После китайците измислиха коронавируса, за да се отбраняваме от извънземните, но понеже на 10 януари ги нападнаха рептилите, те го изтърваха и сега търсят лекарство. Първите извънземни им го дадоха, но китайците ще го дадат на Бил Гейтс да прави ваксини и тогава ще си го купуват само богатите. А мишката е следващият експеримент - тя е генетично променена, устойчива на 5Г и на коронавирус.

Това е най - правдоподобното обяснение до тук.

КАТО КОТКИ СА

Мишката от снимката показва своята реакция, след като е прочела творението на гогоф!