Индия иска да добива Хелий-3 от Луната

Изглежда, че лунният хелий-3 става аналог на земния нефт

Обратно в новината

Коментари - Индия иска да добива Хелий-3 от Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предстои битка за Подправката - най-ценното съкровище във Вселената, пътят към силните усещания, източникът на мъдростта.

САЩ вече имаха лунен орбитален апарат пред 21 век наречен Lunar Reconnaissance Orbiter или LRO. През 2020 смятат да изпратят друг. Нещо не схващам тези намеци в края на всяка статия. В предишната: Още никой нямал успех с хиперзвуков самолет, само Русия и Китай имали опит със свръхзвукови управляеми бойни глави. Пък САЩ имат няколко самолета като North American X-15 с неговите 7 274 км/ч или HTV-2 с неговите 20 маха , както и совалките влизащи в атмосфурата със скорост 28 000 км/ч и са управляеми, като на практика са свръхзвукови самолети. Преди това пак някаква подобна глупост в заключение, явно пак заради незнание.

какво искаш от настървен путлерист на 15 години за които изрази от сорта ""изключително кораво оръжие" като възхваляваше АК-47 са супер "куул"

й майка на Луната. Ще я разкостим и нея.

Има ли някаква възможност български индийци да се включат и повече да не се връщат?

То още не е направен деутериево-тритиевият реактор, да не говорим за оптимизация, инженерни решения и масово приложение, та да се мисли за He^3, синтезът чрез който изисква на порядък по-високи температури и налягания. Все едно да напишете, че Македония иска да сложи паметник на Самуил на Луната (земя Северно Македонска).