Индия иска да добива Хелий-3 от Луната

Изглежда, че лунният хелий-3 става аналог на земния нефт

Обратно в новината

Коментари - Индия иска да добива Хелий-3 от Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То още не е направен деутериево-тритиевият реактор, да не говорим за оптимизация, инженерни решения и масово приложение, та да се мисли за He^3, синтезът чрез който изисква на порядък по-високи температури и налягания. Все едно да напишете, че Македония иска да сложи паметник на Самуил на Луната (земя Северно Македонска).

Има ли някаква възможност български индийци да се включат и повече да не се връщат?

й майка на Луната. Ще я разкостим и нея.

САЩ вече имаха лунен орбитален апарат пред 21 век наречен Lunar Reconnaissance Orbiter или LRO. През 2020 смятат да изпратят друг. Нещо не схващам тези намеци в края на всяка статия. В предишната: Още никой нямал успех с хиперзвуков самолет, само Русия и Китай имали опит със свръхзвукови управляеми бойни глави. Пък САЩ имат няколко самолета като North American X-15 с неговите 7 274 км/ч или HTV-2 с неговите 20 маха , както и совалките влизащи в атмосфурата със скорост 28 000 км/ч и са управляеми, като на практика са свръхзвукови самолети. Преди това пак някаква подобна глупост в заключение, явно пак заради незнание.

какво искаш от настървен путлерист на 15 години за които изрази от сорта ""изключително кораво оръжие" като възхваляваше АК-47 са супер "куул"

Предстои битка за Подправката - най-ценното съкровище във Вселената, пътят към силните усещания, източникът на мъдростта.