Коментари - Учени свързаха мозъците си по интернет | IT.dir.bg
назад

Учени свързаха мозъците си по интернет

Учени от Вашингтонския университет съобщават, че успешно са свързали мозъците си през интернет, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Учени свързаха мозъците си по интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Skype е важен.

Ето тук е разковничето: "Раджеш Рао е съгласен, че при подобна връзка се разчитат само прости мозъчни сигнали, но не и мисли!"

Браво!!! Сега остава да направят и по 240 такива чипа, по един за всеки народен представител и нека шоуто започне! :):):)

"Електродите са уловили мозъчните сигнали на мисълта "стреляй" и са ги предали през скайп до втори учен, който се е намирал на друго място във Вашингтонския университет. " Мозъчните сигнали на мисълта предадени през скайп :-))) ха ха ха

те колко случая знаят и единия и втория пилот на самолет да не са в състояние да приземят самолета???? Чувал съм за всякакви случки със самолети, ама баш за такъв - никога

Някой ден синоним на "спя" ще бъде "офлайн съм". Sad, but true...

No connection with this number... ;)

Тез сигнали са опасни - компресации, модулации, пропадане на връзката... Ти му пращаш сигнал да каже "добър ден", пък той вземе че се наака...

val55

Айдее, Матрицата в действие, напълно нормално. То, не е случайно това, което е написано в книгите, и това което гледаме по филмите да става реалност след години, било то по бързо, или по бавно. А, някой задавал ли си е въпроса, какво представлява живота на всяко едно живо същество или........., но в крайна сметка ние повтаряме това, което вече се е случило, а на моменти има и някакви корекции. Случайни неща няма! Който иска да вярва, който не, но не е ако....... Смъртта, раждането, войните, убийствата, лъжата, кражбата и т.н не са случайни, но малко хора могат да го разберат. Емоциите, те са дадени от......, за да....Вярата, и истината са едни от най важните.... Последователите на Макиавели доведоха света до тази кризисна ситуация, а пък мисленето не се е променило от хилядолетия, защо ли?.......

val55

П.С. Много внимавайте с Гуглето.....

Добре, че не са ги хакнали или не е имало друг бъг. Ако беше утрепал някой, интересно кой щяха да съдят.

Вече съм готов за чипа. Мечтая за следващата "новина" - " ДА НАМАЛИМ МИСЛЕНЕТО У ХОРАТА,КАТО ИМ СЛОЖИМ ЧИП! ТАКА НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ЗА МИСЛИТЕ (НИЕ ЩЕ МИСЛИМ ВМЕСТУ ВАС)! ЯЖТЕ СИ ЧИПА! ПИЙТЕ КОЛАТА! ГЛЕДАЙТЕ ТВ! ТЕГЛЕТЕ КРЕДИТЕ!И РАБОТЕТЕ!"

tiratron

Спокойно, той чипа вече ни е сложен от хиляди години. И мисленето ни е намалено до минимум.Толкова намалено чак никой не се усеща. И скоро няма да се усети.

Намалете дрогата до минимум!

тия сигурно са се хванали взаимно за онези си работи !Ако са леви,нямат никакъв проблем да се хванат!

Е ся си е.а мамата. Тия щом са се свързали ... тва е. Край.

Вече на манджурските кандидати даже няма нужда да им дават LSD.

"да помогне на пилот на самолет на земята да приземи машина" По-лесно ще е да се свърже с интерфейс към бордовия компютър, отколкото с интерфейс с мозъка на пилота.

> Електродите са уловили мозъчните сигнали на мисълта "стреляй" и са ги предали през скайп до втори учен Според мен е станало следното: Двамата са си разцъквали игрички и са си чатили по скайп. И единия рязко е извикал на микрофона, което е стреснало другия и той неволно е натиснал клавиша. Сега по-сериозно, благородна цел са си поставили, но е с очевидна и недвусмислена двойна употреба. Вероятно рядко ще се ползва по предназначение.