Коментари - Интернет е все по-малко и по-малко свободен | IT.dir.bg
назад

Интернет е все по-малко и по-малко свободен

Доклад на Freedom House сочи, че свободата в интернет е намалява.

Обратно в новината

Коментари - Интернет е все по-малко и по-малко свободен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офицерът Енчев каза, че електронното гласуване е работа на дявола.

Това е новият сатанистки ред, за който безумните горделиви и суетни хуманисти любимци на люцифер се борят чрез беззаконие. Реда на престъпниците хомосексуалисти, който ще реабилитира всяка мерзост и беззаконие, но ще подтиска справедливоста и правдата в името на греха. И оправданието ще бъде мита за еволюцията, който всъщност е култ към хаосът. Ненормална работа.

Напълни се със сатанински кози бради и прокълнати заешки копитца и какви ли не още чернотии светът бе, ти да видиш.

Време е за "нов интернет". Необходим е рестарт на проекта "интернет" чрез свързаност на нови независими мрежи, не замърсени от "гадините".

Това вече го прави кой както може така или иначе. Рутери, кабели и т.н., за малки разстояния е евтино и не е проблем. Не могат да натикату духа обратно в бутилката - което не значи, че няма да продължат да опитват разбира се и че не трябва да им се противодейства, кой с каквото и както може.

ако меркеландия е на четвърто място, то сев. корея трябва да е на седмо. Това "изследване" е абсолютна лъжа от-до!

Може би, щеше да е по-почтено да почнат, а не да свършат с това: ""

"Изследването сочи като свои донори Бюрото за демокрация към държавния департамент на САЩ, външното министерство на Холандия, Google, Facebook, Twitter и други."

Това което забравят да кажат в статията е как по всяко време в Щатите могат да спрат и го правят всеки един сайт заподозрян в каквото си поискат те, тероризъм, пиратство, търговия с наркотици, с лекарства и прочие. По брой затворени домейни и изтрити постове в социалните мрежи и форуми САЩ са със сигурност начело на всички.

Всичко вече в тоя свят е толкова фалшиво, че на човек му се повръща!!! И тук, май, който не играе по политическата свирка на САЩ е заклеймен като "несвободен" и "свободата" се определя като ценност, само ако си "послушен" към задокеанските ушета. Вероятно ние не сме в класацията, защото ще сме на първо място с марионетки и продажници като нашите политици.

"България не е сред оценените държави." е, според тях ние дори не сме държава ... някаква бедна турска провинция ни броят ..

така е, руските ботове неуморно пишат статии, коментари и цензурират други такива, нали руски боте? :)

роскомнадзор....