Коментари - Новият iPhone е водоустойчив? (видео) | IT.dir.bg
назад

Новият iPhone е водоустойчив? (видео)

Тестове показаха, че новият iPhone е водоустойчив.

Обратно в новината

Коментари - Новият iPhone е водоустойчив? (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и предишният уж беше устойчив на огъване, ама нещо не излезе съвсем така... Излезе много по-иновативен, отколкото очаквахме!

а някои потребители се оплаквали че 6с прегрявали, след като са и водоустойчиви значи стават за бързовари :)

Абе, пробвах да го варя с малко картофи и ориз - и ориза се свари , и картофите също , ама тва животно само картинките сменя и свети под вода - жив - айтопод! Чак после като принтира графиката разбрах, че мерело температура на вряща вода в реално време - то колко и да я мериш все 100 градуса си поддържа, нали така беше. Ама като извадих телефона - бульона беше добър и на опаковката пише , че може за многократно ползване, ще пробвам .....

FuckTheEU

Ти кой модел имаш? Жената е с последен модел хипер 6 с три плюса. Сам бели и реже картофите а после скача при тях в тенджерата.

аз имам обикновеният, ефтиняка - само може да поръча картофите от E-bay, аз ги беля, аз ги слагам - с него само засичам времето под вода, абе - мъка, един вид ....

"Екипът на iFixit споделя, че при разглобяването на новия iPhone се e натъкнал на мистериозно уплътнение около екрана (бяло или черно според цвета на предния панел), който и без това е бил фиксиран с винтове." Мистерии, мистерии, хората се чудят какви са тези мистерии.

FuckTheEU

Предлагам собствениците на този модел вместо да спорят че от тяхното по-добро няма, просто да вземат да тестват новината. Така де, убедете се лично.

Знам ги тея фатки. Като при фолцвагена. На клип издържа цял час, но ако случайно го изпуснеш в реалния живот за половин секунда - бай-бай фоун, бейби...

Аз пък имам iPhonоустойчива вода. И топла, и студена. Да!

Може ли такава глупава сензация.. Тези телефони не са слагани в джоб, не са огъвани - логично е че нищо няма да им стане, особено от чиста и дистилирана вода.. Дали ще повтори видеото след един месец употреба?

"Apple вече имат патент за подобна защитна технология." === Е, има си хас да нямат патент. А кога ще вкарат най-после тая технология?

Една година след Samsung, HTC и Lenovo. Така де, то кра...., не бе, копи... искам да кажа лицензирането на всички детайли отнема време. важното е обаче да имаш лиценз на името и. И да си вярваш, че НЕ си патентен трол.

Изостават. Ей, сега ще изкочи бандата плювалници и гордо ще заяви, че новия Самсунг може да издържа на всичко открития космос и поне един час изложен директно на слънчев вятър!

Че изостават в това отношение е очевидно Не може да даваш по 1500-2000 лева за нещо, което при изпускане в локва и става безполезно

Вместо да гадаеш кой какво щял да ти каже, вземи се осведоми. Сони и Самсунг въведоха защита от вода и прах преди години. Хем не знаеш, хем приказваш.

Chefo77

Какви Сони и Самсунг бре, баце, има китайци по 100 долара, които са устойчиви на вода, прах, бой и псуване на китайска майка. Съвсем нормално е смартфон от този клас (на тази цена) да има защита поне от добро намокряне.