Коментари - Китайци масово трошат своите iPhone-и | IT.dir.bg
назад

Китайци масово трошат своите iPhone-и

В китайската социална мрежа Weibo станаха много популярни клипчетата, в които потребителите унищожават своя iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Китайци масово трошат своите iPhone-и | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега цял свят да извади китайските си покупки и в знак на родолюбие да ги унищожи. Направо планетата ще експлодира.

"Койт не скача е червен! Койт не скача е червен! ..." Това помните ли го. Ако да (ако не то това е скандиране от нашенски стачки/протести отпреди години. Много забавно беше! Хиляди на площада в студа и всички дружно викат и подскачат. Ех добрите стари времена, когато народа му пукаше за политика!), то сега същото е явно в Китай, просто израза е малко по друг.

Браво на китайците! Сега остава и долара да бастисат... Евала!

Ми да спрат да ги произвеждат.

На това му се вика - храни куче да те лае

храни китаец, да ти изяде кучето :)))

Искаш да сажеш че америка храни китайците?

имат пари трошат ги,що наште айфонджии не го трошат,щото после няма какво да ядат и да си снимат миризливките по кенефите на чалгаджийниците

Надявам се сега като Тръмп дойде на власт да тресне такава протекционистична политика в САЩ, че на китайците да им се озъбят ноктите на индустрията :D Супер голяма полическа грешка дето напълниха гушите на тия комунета!

Как ще дойде Тръмп на власт бе колега.Чуваш ли се кви ги говориш.Това не ти е България - всеки клоун да може да стане премиер

и тук ли?

Трошат си китайските iPhone-и :D

Китайски са само в издуханите глави на хора гледащи Алфа ТВ!

"Не се знае как гневът на потребителите ще се отрази върху продажбите на очаквания iPhnoe 7...' Пълна далавера за въйПипон-ите, след като го стошиш във въд на протест, протестирайки втори път си купуваш втори iГалфон. И ако си още по-голем iDiot продължаваш цикъла - покупка-протест/трошене - покупка до безкрайност.

след като вече са платили за телефоните, единственото, което трошат сега са парите, които са дали за тях.

Ганьо неуморно псува. Китай, мили ганчовци, не е това, което си мислите. В страната са построени 800 небостъргача в последните 5 години. За същото време в Ганьоленд са построени... 800 чушкопека. А за Апъл и Китай питайте мистър Кук. Горкият не случайно ходи в Китай наскоро и се молеше да го допуснат на пазара там. Даже 1 милиард долара подкуп даде, ама Си Дзинпин взе парите и каза : Шъ Ви Дим!

Ходи да дишаш чистия въздух в Пекин, мурзило :)

Онзи ден слушах един дето наскоро се е върнал оттам - вика с две думи: "Не можеш да дишаш".

Някоя от колежките ти ли

Ментетата от държавата менте трошат ментета - петър плет плете, птез три .... .... ........

Китайците са по-зле и от негрите в Африка. Не случайно всички останали азиатски държави ги смятат за циганите на Азия.

Зависи от гледната точка. И без да им имам зъб на американците бих строшил с удоволствие един гейФон, заради излишно завишената цена на нещо, което не превъзхожда по никакъв начин Lumia, Huawei, Xiaomi, HTC, Lenovo, Samsung и Blackberry. Един тъп китаец с просто око и с празна глава може да установи, че всеки един от конкурентите на Apple е няколко пъти по-евтин, а предлага същите, а в повечето случаи и по добри х-ки. И трошейки недоразумението iPhone ги прави повече патриоти, защото ще стимулират собствената си икономика, ако закупуват китайска техника (напр. Huawei и Xiaomi).

Отивай да купиш един iPhone и да го строшиш в знак на протест.

Всъщност превъзхожда ги доста. Из имам Blackberry, но съм работил с всички тия... професионално... Eпъл са много напред с материала във всички аспекти пред останалите!!! ФАКТ!!!

Много по-вероятно е тези маймуни да чупят ментета на IPhone, които струват по 10$

И като в приказката: чупи - купи. Трошат, купуват нови, пак трошат, купуват трети, трошат и него, за да покажат колко много са ядосани... Голяма загуба за огризките...

Нали са ги продали вече. Пука им на шапката на всички. То и вашите глави са за чупене щом ги мислите тях.

Отде знаете, че са "айфони", а не копия 1:1, каквито се бълват. Само софтуера не могат да копират, ама слагат скинове на андроида.

ово ье стандарт - е*еш фърляш...

Е те това се казва "да потрошиш пари на вятъра". Не че с покупката на айфонье, не си потрошил вече сумати паре!

освен айфоните предлагам китайчетата да познат да трошат всичко американско: интернет фейсбук уиндоус юникс системите идиоти не дай боже сляпо да прогледне! дадоха им някой долар и тръгнаха да превземат международни води

Веднага дай пример и с един чук почвай да налагаш близкия трафопост, да биеш тока.

строши си компютъра, правен в Китай...

Епъл вместо ябълка да отпечатат на гърба на айфоня лика на Мао и да видим дали пак ще трошат.

така се печата лика на мао - нали трябва първо да плащат роялти бе бунак :) тва да не ти у бг дето всеки си печата каквото му дойде.

Ми да напечатат тогава петолъчка, сърп и чук или Маркс и Енгелс - те поне са royalty-free :)

на епъл и през онуй ... те са си получили парите за щайгите. застраховките и гаранционните ремонти не покриват умишлено причинените щети = парите запазени за гаранционните им ремонти се освобождават. така че давайте - сичко що е ябълка под чука. най много да почнат да продават в Китай и по един чук към новия телефон.

iHammer - иЧук :)

е извратено.

Да искаш да счупиш iPhone ли?

напълно нормално е да искаш да счупиш бъгавата щайга, за която си набил хиляда и кусур лева...

Китайците са патриоти и не се притесняват да го покажат. А българите с това правителство от про-американски путки и продажници какво да демонстрират? Гс насочен във вярната посока?

Ми, да деинсталират и Android като са патриоти :D

малоумни дребни изперкали ипериалистчета :)))) строят незаконни острови за да заграбят петрола всички съседи ги мразят виетнам са били 1000 години пот китайско робство ся апъл им е виновен :))) всички западни инвеститори да си изкарат производствата извън китай и ще ги видим тея

ПАК- западни производители .Че то такива няма от 25-30 години.Те и кифли не могат за произвеждат вече.

Я обясни как точно ще си изкарат инвестициите от там, като заводите, документацията, технологиите, че дори и парите им за секунди могат да преминат под управлението на Китайското правителство! Само не знам, ако Китай реши да си направи гаргара с Американския долар, колко време Уол Стрийт ще квичи на умряло, кризата от 2008, ще им се стори като разходи за сутрешно кафе пред това, което ги чака ако Китай действително се заиграе с долара!

Ако се заиграе с долара Китай ще фалира за дни, защото винаги първи фалират производителите

Късно е, брат. И да се изтеглят, докато бяха при тях китайците накрадоха технологии за десетилетия напред. Китай ще наводнява световния пазар със или без западни производители на своя територия. Докато са там, поне и те (западните) ще изкярят някой друг милион.