17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички използват изкуствения интелект за печалба. Първо създават болести а после ситуации за печалба от лекарствата. На никой не му пука за хората още по малко на изкуствения интелект защото за него сме нули и единици.

Много си умен. Възхищавам ти се. Още повече се възхищавам на тия които учат много четът много и създават медицината още от Сократ. А той пък лекувал болести неизмислени от никой?! Дори съвременната медицина в основата арабска е страхотна за 100-200годининот средна продължителност 35-40 вече сме на 60години. Детската смъртност е много много ниска сравнение с тази приети 50-60 да не говоря 100 години. Да всичко това струва пари. Изследване техника технологии кадри не е като да прочетеш в фейсбука за Гейтс, Сорос и някой друг рептил за цвят.

Протеини, протеини, протеини... а Гогинков набухал ДНК за снимка.

браво, умнико - много си начетен

да... с правописна грешка го е написал, но само това ли схвана от написаното от него? Т.е. признаваш че всичко останало е вярно?

Брат, не искам да те притеснявам, но ти си само нула. Още не си дорасъл да си единица. :)

Ама ти да не очакваш журналист да прави разлика? Нищо, че се учи в 7-ми клас. :)))

Гълтай канчето с лекарствата и кротвай.

Това е партенка. Проблемът е, че това е силно нелинейна задача с много параметри, които дори не са експериментално установени на 100%. Пак ще е някаккъв приблизителен емпиричен модел, с който фармата да правят милиони от дизайнерски лекарства. Някаква надежда биха дали квантови и ли подобни изчисления и то само ако биофизиката на протеините е разбрана. Говоря като човек, който се е докосвал до проблема с фолдинга на протеините.