Изпитанието на суборбиталния кораб "Ню шепърд" премина успешно

Манекен с човешки ръст беше пътник по време на изпитателния полет

Обратно в новината

Коментари - Изпитанието на суборбиталния кораб "Ню шепърд" премина успешно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тъпите еврогейски компири, руснаците в момента разработват значително по перспективна система въздух космос. Хората си го казаха, ама Козяк луда крава, Козяк не знае, Козяк не чете! Руснаците създават единен въздушно реактивен ракетен двигател, за техните бъдещи ракетоплани . Вече доказаха че имат технологиите, компактен ядрен реактор и хиперзвукови двигатели като този на Кинжал. А имаш ли тези технологии си на крачка от космическите самолети ракетоплани.

Буре с барут което те качва на границата с космоса, и то за 5 минути......за туризъм става, ако ти се дават милиони за единия път...но от чисто практична гледна точка, стойността му е кръгла нула.

кръжокът по ракетомоделизъм в сащ се развива добре.

Таман, ще се оттървем наведнъж от голям брой Соросоподобни. Дерзайте

Нещо са те оттървали от училище тебе, дребно руско тролче.

Безмислено дрънкане на червените глупаци-Ето това е комунистическа безпомощност и некадърност-един частник като Маск успя да постави на колене ватният космос и скоро той ще фалира.

Че скоро ще фалира е ясно. Затова и напоследък е толкова нервен и нарече спасителя в Тайван педофил. Но за твое успокоение ще се почне от Тесла.

И как го е поставил на колене , а олигофрен? С това че нито една управляема краварска бангия не лети в космоса? Или с това че НАСА удължава срока за полети с руските Съюзи?!

Старши вицепрезидент на SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - а на алкашите ватенки само 15). Плановете за следващата година - 60% от световния пазар на търговски изстрелвания (ЕС - 30%, а на Русия - по-малко от 10). Роскосмос КАПУТ.

Само дето Мъск намали наполовина полетите за догодина. Българите хубаво казват едно е да искаш друго е да можеш трето е да го направиш.

Българите? А ти от кои си бе?

Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят.

Украинци са, колкото Александър Македонски е маке...

Боли май...

Тъпи, лъжливи ватни тролове, пак завист за успехите на Велока Америка, докато ватенките подскачат на Рогозиновия батут. Дори циганите от Индия изместиха руснаците от третото място по изстрелване на ракети и изследване на космоса. Сега вече подредбата е следната: 1. Америка. 2. Китай, 3. Индия 4. ватенките Тъпи продажни ватни тролове, можете ли с тъпият си зомбиран мозък да отговорите на следните факти: Кои Роувъри вече тринадесет години, пътуват по Марс? Кои спътници за 15 години са допринесли за създаването на пълна подробна карта на Марс с резолюция до 30 см / пиксел? Коя станция влязоха в орбитата на Юпитер и Сатурн? Кой първи изпратиха снимки от Плутон ? Кои апарати са преминали отвъд границата на Слънчевата система? Кой многократно кацна на Луната? Кои апарат изследва меркурий и се е доближил най-близо до слънцето ? Това не са апаратите на лъжливите бедни и пияни ватенки . Това са апарати на свободна и демократична държава – Америка.

ти бил ли си в "свободните" САЩ?

Една абсолютно безсмислена играчка за изтръскване на джобовете на богатите тарикати ...

хич не е зле, пред варианта богатите тарикати да си изтръскват джобовете за прости... така де манекенки.

Точно!!!

Една новина за нещо свястно и умствено изостаналите руски слуги като един наскачаха в общ грак. То почти всичкият грак си и идва от един де, Стенли Кубрик от 4-ти километър, днес прави поведение за пред санитарите та не плещи дежурното за мисиите до луната.

Айде пак се разлигавиха давещите се от злоба умствено изостанали американски слуги. Отде ви изравят бе.

Нали е суборбитален, какви астронавти ги гонят тогава? И тоя е като Мъск...

Като Мъск ми, няма да е като Роман Абрамович.

Трябваха им двайсетина години да стигнат дотука. И очевидно не е в парите проблема. Дано да края на века изведат нещо в орбита. Някъде между Еквадор и Камбоджа.

кучетата си лаят, кервана си върви ...

Пък руснаците тествали Сармат. Това им е приноса към човечеството.

Руснаците отдавна (повече от 50 години) си имат ракети, чрез които могат да изпращат хора в Космоса, и не им се налага да преоткриват топлата вода, както правят в момента американците! А американците какъвто технически принос имат към човечеството, е бил извършен все от новодошли европейски имигранти! За съжаление потомците на тези имигранти затъпяват от американската образователна система, и се превръщат в зомбирани американци, неспособни на самостоятелно мислене!

Защо ли тогава и синът на Курни Нинова отиде да затъпява от американската образователна система?!? Явно и ващите са изкукали и зомбирани от този лош, лош запад!

Ти какво си? Руски адвокат? Говорител на Руското посолство? Днес в медиите има две информации едната е за руския военен принос Сармат, а другата е за американския частен Блуориджин. Средно интелигентен може да си направи изводи.

над 90% от нобеловите награди са на американци, а от тях пък 70-80% са от затъпели зомбирани американци, неспособни на самостоятелно мислене, демек от родени в Америка. Колкото до корабите, то и американците имаха такива, ама те не вършат работа, особено за по-далечни полети съчетани с кацания и излитания. Затова пробват различни варианти, инак можеха да си карат със малките ракети Сатурн 1В с кораба Аполо и да са като руснаците. А самата американска образователна система е създала 80% от нобеловите лауреати по физика, химия и икономика през 21 (двайсет и първи) век

Бе те и Ленинските награди бяха 80% на руснаци. Ама там се даваха за наука.

Руснаците само за година две загубиха десетки проценти от изстрелването на спътници, оказа се, че нокой няма интерес към новия им космодрум и прочие и прочие. Така, че ...руснаците отдавна са бита карта. Ееее освен в чистенето на тоалетни.

някакъв надолу в коментарите писал че 90% от Нобелеовите награди били на американци.....я пак.... айде да не вадим статистика....а да между другото един от тези хамериканци е и Обонго....голем миротворител.....

ЩОМ РУСНАЦИТЕ СА ИМ ПРАВИЛИ И КЕНЕФА НА МКС-ЯСНО Е КАКВИ СА НОВИТЕ ИМ РАКЕТИ...

Има разделение на труда. Руснаците чистят кенефи, други правят кораби и ракети. Просто и логично!

Правят пък с руски се качват на МКС, странно нали?

Скоро само руснаците няма да имат кацаща ракета. Сигурно в момента яко крадат. КГБ! :)))

Джеф да се качи сам да си го тества. Милиардите му са само на компютър.

Комшу, оди вземи 2 бири и дай да му гледаме сеира, от мен семки да люпим, докато бистрим техническия прогрес.

Обаждам се от началото на 90те да си искам обратно Delta Clipper-a.

"Ню шепърд"!!! Много интересно название за космически кораб.

Кръстен е на Алан Шепард, първият астронавт нестигнал орбита - точно като тази ракетка.

Предлагам за първата българска ракета името "Чобан 1"