17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През февруари 2013 г. американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че 4,756 терористи бойци са убили чрез дронове от Пентагона. Днес смъртосният брой от дронове постепенно се приближава до 50 хиляди. ЦРУ твърди, че именно поради тези превантивни мерки в САЩ не се извършват повече терористични атаки.Всичко се изчиства още в зародиш в базите на теросистите в техните страни.

Баси глупостите. Дроновете стават единствено да убиват напълно невинни хора събрали се на погребения, сватби, да разрушават училища и детски градини. И това са доказанои факти. Могат да се ползват само в страните от третия свят, но не и срещу страна която разполага с що годе нормално ПВО,за нищо друго не стават. Руснаците вече го доказаха. Колко пъти краварските Дихади Джота с дронове вече нападаха Хмейми, и всеки път руското ПВО ги разстрелваше като на полигон.Ако беше така, нямаше сега кравите с подвита опашка да бягат като полудели говеда от Афганистан. А щяха да са победили със свойте супер пупер дронове!

В Москва, между другото, се изплашиха от бройката на убитите им пилоти, едва след августовската война в Грузия, след като за кратко време загубиха няколко бойни самолета заедно с екипажите им.

Глупости. Викаш затова руснаците смазаха грузинската армия за един ден, грузинската рмия която беше въоръжена с скапаните краварски оръжия а? Същата тази грусинска армия, която беше обучавана от краварски инструктури от ЦРУ а? Хахахаххааххахаха

Американците нарекоха своя дрон Predator -Хищник "сребърен куршум" на демократичните войни. САЩ имат и така нареченета "втора армия" във своите ВВС. Те все повече наблягат на безпилотните мисии на своите дронове. Мащабът на утилизираните терористи - „враговете на Америка“, убити от БЛА е огромен. През февруари 2013 г. американският сенатор Линдзи Греъм съобщи, че 4,756 терористи бойци са убили чрез дронове от Пентагона. Днес смъртосният брой от дронове постепенно се приближава до 50 хиляди. ЦРУ твърди, че именно поради тези превантивни мерки в САЩ не се извършват повече терористични атаки.Всичко се изчиства още в зародиш в базите на теросистите в техните страни. Ето още един много важен факт за бъдещето : през 2012 г. ВВС на САЩ за първи път са обучени повече оператори на БПЛА, отколкото пилоти на изтребители. Следователно американците имат не една, а две въздушни армии. И това е много сериозна сила, подценяването на която е криминално опасна. PREDATOR C "Avenger" UAV: https://www.youtube.com/watch?v=v0dHKWjXn-E Освен модела Predator гледайте също и другият: Amazing Facts about General Atomics MQ-9 Reaper. https://www.youtube.com/watch?v=soVn80a1FIo GA-ASI MQ-25. https://www.youtube.com/watch?v=VZgiawTrids

USA. В момента се работи и се правят изпитания върху седмо поколение самолети-съвсем различни от всичко познато до сега. Повече няма да загиват пилоти, а те ще стоят с уютните си оперативни центрове и с джойстика ще унищожават своите противници. Дроновете отдавна са основното нещо за съвременната война-дронове "Gremlins" Същността на програмата Gremlins е използването на голям брой евтини дронове, работещи в рояк и подвеждащи системи за противовъздушна отбрана на противника. След приключване на мисията на дрона, транспортьорът С-130 ги улавя във въздуха и ги доставя в базата, където наземните екипи от специалисти ги подготвят за нов полет за един ден. Американската компания Dynetics обяви първия успешен полет на дрона X-61A, който създава за програмата Gremlins (Gremlins) на Службата за напреднали изследователски проекти на Министерството на отбраната на САЩ (DARPA). Видеоклипът на полета, който според компанията през ноември миналата година, беше публикуван в канала на Dynetics YouTube. Гремъл се изстрелваот транспортния самолет C-130A Hercules, полетът му е продължил 1 час и 41 минути. той прекара повече от час и половина в полет. Целта на теста беше да демонстрира успешното изстрелване на БПЛА от самолет С-130, освобождаването на крилата, старта на студен двигател и преминаването към стабилен полет със собствена тяга, събирането на данни за работата на подсистемите БЛА, проверката на системите за управление и наблюдение на въздушни и наземни системи и активирането на докинг механизма на Гремъл " Гремъл дроновете трябва да бъдат сравнително евтини за производство и поддръжка, както и изключително универсални. Предполага се, че всеки дрон трябва да може да носи не повече от 25 кг за около 500 км. Факт е, че „самолетът на кошера“ ще трябва да изстрелва дронове зад гърба на основната ударна сила. Освен това дроновете ще се контролират не от базово въздухоплавателно средство, а от самолети, способни да работят директно на фронтовата линия, например F-22 или F-35. Ефективността на такива оръжия в тяхната универсалност, ниските цени и способността за бързо прехвърляне на оперативен контрол. https://www.dynetics.com/newsroom/news/2020/dynetics-x-61a-gremlins-air-vehicle-performs-its-maiden-flight https://youtu.be/P3DncMeGqTg https://www.youtube.com/watch?v=D9YwLheQ70w

Баси глупостите. Всичките тия краварски шитни стават само да се ползват срещу папуаси и за нищо друго. Същото както и краварските самолетоносачи могат да се ползват само срещу страни от третия свят. Иначе всяка нормална страна с нормална армия като Русия или Китай спокойно ще заглушат всичките тези краварски супер пупер шитни със свойте системи за РЕБ като Автобаза, красуха,зоопарк, хабини и т.н. Краварските боклучави оръжия стават само за война с папуаси, за нищо друго. факт. Не случайно руснаците помогнаха със свойте системи за РЕБ на иранците да прихванат краварския дрон за няколко милиарда долара и го приземиха на летището в Иран. После Обонго Тропикал Мънкис ронеше сълзи да му го върнат и умоляваше иранците на колене!

Гледам, че коментиращите не са схванали каква е разликата между умна ракета и дрон-камикадзе. Ами разликата е, че ракетата си е ракета през цялото време - лети много по-бързо и има значително по-малка маневреност. А тая чудесия ползва ракетен двигател само за старт и после си лети като дрон - с перки. Съответно може да прави много по-сложни заходи към целта, а също и да бъде по-трудно засичана, заради липсата на топлинна опашка.

Да, само дето в единия случай обсега е десетки или максимум стотици километри и това е дрона дрона...А на крилатата ракета обсега е хиляди километри! Дрона се управлява дистанционно от човек който взима решения, а крилатата ракета има бордови компютър! Едното решава тактически задачи като да взриви педеалския анал на Дада и нАкания педик, а другото може да отнесе цялата краварска кочина Америка. Да, малки но съществени разлики.

Чета ти как си "схванал" материята и ме заболява главата.

..."камикадзета" по японски модел, но без да се жертват евреи! NICE,A?!

тия дронове се унищожават с РПГ с главо "глигански сачми" !!!

И каква е разликата между тези дронове и крилатите ракети? ....освен по-малкият боен заряд

Крилата ракета със среден обсег. За да не влиза в забранените, го броят за дрон. Че едва предната година падна договора за забрана на ракети със среден обсег базирани на сушата.

Тези един телевизор или компютър могат ли да наравят? Или пък кола? Само оръжия ... все за война мислят!

Имат добре развита военна промишленост, защото им се налага, но са водещи и в други области, например фармацията. Компанията "Тева" е израелска, тя притежава повечето лекарствени заводи у нас. Те бяха първата страна в света, която започна още преди да се появи Тесла да строят по обществените пътища зарядни станции за елоктромобили. Влагат много пари в научни изследвания за физика, химия, стабилна космическа програма - техни фирми притежават доста сателитни оператори. Да правиш крайния продукт автомобил или битова електроника не е точно признак за развита страна. Норвегия не прави автомобили и телевизори, нито Финландия, нито Нидерландия, нито Белгия, нито Дания, но са едни от най-развитите европейски страни. Производствата на битова електроника е изнесено от много години в по-евтините страни. С автомобилите не е точно същото, но и там се движат в същата посока. В развитите страни е само по-престижното производство, а масовите модели са в латинска Америка, Турция, Индонезия ...

Да плаща още репарации, с които да поливат пустинята....измислените евреи от Монголия(хазарите). Преди 5 години КРУП произведе а Германия ДАРИ на Израел 2 супермодерни ядрени подводници за $ 2 млд. Великият Ницше е пророкувал: Проклет да е онзи, който полива пустинята! Да създадеш държава в пустиня по една басня и да караш цял свят да ти работи....за да Поливаш пустинята - Осребряваш холокоста.

великият Ницше е чадо на друга технологична епоха, от времената когато доминиращият транспорт е бил конен, и е философ не инженер, физик, химик ... не разбирам в какъв контекст го споменаваш. пп. Израел, Саудитска арабия, Катар ... от години поливат пустините и са извоювали от тях стотици квадратни километри земя която днес вече е плодородна. Подобно на Нидерландия която извоюва земя от океана, всеки работи по проблемите си такива каквито са.

Аха значи за това българските лекарства са пълно менте.Ясна работата

На времето Хитлер е имал причини да мрази евреите за глада и упадъка на Германия след ПСВ но сега нещата седят съвсем различно и е глупаво да плещиш опорки от далечното минало както го правят и нашите ватенки тук та следи какво прави тази шепа хора(мисля,че вече 50% от тях са руски евреи) и никога не ги подценявай както няколко пъти го направиха арабеските и си платиха за това.

Затова точат нефт и газ за от Северно море. Също като Саудитска Арабия и Русия.

това си е крилата ракета

Да., но под друго търговско име. Разбират я търговията евреите.

По-скоро крилата перка ;)

грешиш вече няма крилати ракети, има дронове камикадзе. по-модерно звучи.

Знаете ли кое е немъзможно? - Пиян ортодоксален евреин да върви по средата на пътя и да разхвърля пари наляво и надясно... А немислимо е : След него да върви арменец.Да събира парите и да му ги връща!

Ааа как тъй ша ударят ,,Панцир” бе? Тва й лъжа и долна инсинуация!Сички знайм,че Русия й наложила безлетова зона над Сирия и никуй не мой да лити там.Дажи и амириканцити.

Тц,тц,тц! Унищожиха го Панцира евреите! Факт! Докато арабеските бяха излезли в обедна почивка , за да дръпнат по един фас и да пуснат по една вода....и то оставайки Панцира с изключен радар, без екипажи и напълно неподвижна мишена! Е те това е ноо велика усраелска победа ей! Все едно да извадиш на мъртво куче нож, и да кажеш че си победил! Точно като победата на кравите в Афганистан! О! Забравих! В Афгана кравите загубиха и сега се дупят на талибаните джихадисти да вземе да ги пуснат да си ходят дома в Краварника по живо по здраво без да ги колят ислямитата! И то това са същите тия джихадита от Ал Кайда и ИДИЛ които краварското ЦРУ обучаваше, въоръжаваше и насъскваше да се бият срещу СССР! ХАхахаххаахахха

Руслямците са се насрали и са отишли до кенефа затова не са отговорили нещастиците, така ли, бе кретен? Ал-кайда и Идил са обучавани и са създадени от Руслямска държава и КГБ и никога не са се били със СССР. Съвсем се оплете в лъжите си

И аз така мисля точно,на обяд са били и след това са се молили на килимчето и така е станало и както със свалената руска щайга,тая с фереджето се е била скрила зад един храст и го целнала отзад както те си обичат задната прашка и що не са го светнали руския льотчик за обичаите им а?

Като гледам още не си си избърсал задника , има още много да бришеш от устата си краварското ако кояето си ял:)

Отровното трио трябва БЪРЗО да се СНАБДИ с 1 такъв дон с-у мутро диктатора МАФИОТ

Арабина си е арабин. Ислямистите се самовзривяват, ционистите залагат на дронове камикадзета. В кръвта си им е.

BajMihal

Викаш, конвенционалната ракета не е "камикадзе". И сигурно германците, които поставят началото на използването на ракети за военни цели и те са араби... Трябва малко в черепната кутия за да разбереш това, което съм написал. Между другото евреите не са араби, както и иранците, които са перси, но това няма как да се знае от средно интелигентен трол.

Пиленце. Дрон камикадзе си е реално управляема ракета със малък обсег. Ама нали сега е модерно да си измисляме нови наименования, та за това.

И араби и евреи са семити, двата народа водят своето начало от синовете на Исаак, Исав и Яков

Я пробвай пак с произхода че нещо не се получи добре първия път!

Цяла южна Персия е от семити(чифути). Мразят се със Северен ИРАН(АРиана). Бившият ирански президент Ахманджани е чист чифут. Израел му предлагаше израелско гражданство, поради произхода, и банкови активи....само за да свали аятоласите. Между араби и идеи няма разлика. Данайците(гърците) и ХАИте("арменците") са също чифути от "изгубените" 10 чифутски колена.

"Я пробвай пак с произхода че нещо не се получи добре първия път!" И едните и другите са рязани симити, със същите тарикатлъци, но с различни религии.

"Между араби и идеи няма разлика." Има, но само в религията