17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Огняра на ракетата е бил пиян или въглищата мокри или пък ластиците за изстрелване са били китайско менте. на рашките все нещо им е криво.

на пияндурниците или космоса им крив или сензора наобратно (забит с чук)!

Оди си забивай чука отзад, тъпак!

При цялото ми уважение към мъртвите космонавти ще напиша: Союз не е Чалинджър. Американците все още не са достигнали това ниво на сигурност, каквото имат руснаците. В този трагичен инцидент те съумяха да спасят хората и доказаха, че системите им за аварийно спускане работят ефективно. Такива на Чалинджър въобще нямаше!

Каква сигурност, бе тъпак. Съюзите имат 8 аварии от които 2 със смъртни случаи, Совалките са с 4 аварии от които 2 със смъртни случаи в другите 2 случая Совалките продължават мисиите си въпреки авариите.

Ти си пълен тапак. Совалките нямат вариант за спасение от 0 до 200км. Височина. И за това спират програмата си. А руските съюз я имат сустемата от 86 година. Относно смъртните случай и авариите също си глупак. Авариите са много повече и смъртните случай документурани при американците са 3. А при руснаците са 2. За броя на жертвите няма да говорим.

Прост си! Много.

Глупости, земята е плоска и много американци вярват в това. Дори наскоро един интелектуалец изпитател го доказа.

за плоската земя, както и че никой не е ходил на Луната + историята за кулите, "Ильоменатите" как владеят света и т.н. и т.н. вярват основно русофилистиците. Явно мозъчето им е много малко и лесно манипулируемо.

Кои вярват не е вярно, че са само руснаците. Виж какво има на долара и пирамидата с окото. Точно в САЩ има считащи се за илюминати. Едни от известните са от фамиля Кобурготски. Същата на "царчето". И вярват в Баал, считан за дявола. ;)

t като "умник", за това, че кулите са съборени умишлено с контролирани взривове подобно на сграда 7, са се подписали 1500 инжинера от техните. Хора с образование и ценз, дето много добре знаят, че няма как гориво, дето не може да вдигне и 800 градуса целзии при тези условия да размекне стомана, дето се размеква и топи при много повече. Още повече, че самите постройки са били проектирани по начало да могат да издържат не една а няколко атаки от самолети. Как си мислиш в руините има езера от разтопен метал и то сума ти време след самото срутване? И това е документирано, ама чукча писател, не читател. Да не говорим колко е по-лесно да се вярва на официалните източници вместо да се изследва може или не може да стане това, което казват. Хич да не ни пука, че официалните лица са политици и че точно от западните демокрации произлиза израза, че щом на един политик му се мърдат устните, между тях излиза въздух, от тях се чува какъвто и да е звук, то политика лъже.

Не ни навирайте руската срамотия във очите!

Ми да ти наврем американската, с две гръмнали совалки и 15 опечени, нямащи никакъв шанс за спасение.И липса на каквато и да било възможност да изведат в орбита нещо повече освен сателит.

Капсулата на космонавтите се приземява, без на тях да им има нищо. Поне се е доказала работоспособността и.

Нищо подобно на новината ВИ!!!