Как би изглеждала войната между Русия и Украйна

Сравнението между армиите на Москва и Киев разкрива, че осъществяването на "блицкриг" операции няма да е толкова лесно

Обратно в новината

Коментари - Как би изглеждала войната между Русия и Украйна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на господина Гогова, войната между Русия и Украйна изобщо няма да изглежда, защото война НЯМА ДА ИМА! Толкова афишираната война между двете държави е само в болните мозъци на киевските бандеровци и в пропагандната машина на отвъдокеанските ни нови братя! Пак повтарям, война няма да има, защото главният заподозрян като нападател/агресор нито има полза от война, а още по-малко пък иска да води такава...

"Как би изглеждала войната между Русия и Украйна" А как би изглеждала една война между България и Македония?! Ами като трагична комедия.

Нито една война не може да изглежда комедия. Или си мислиш, че е много смешно да ти пръснат мозъка?

_stankow

"Смешно" е 30 г. да ти пълзят към границите, да разполагат войски, оръжия, бази, инструктори, пускови установки. И накрая да пръснат мозъците на 1-2 милиона твои сънародници. След като са ти отделили и последния си залък именно за да ги защитиш от това развитие на трагедията.

където е стъпал руския крак само мизерия-и хората обрани и държавите бедни-Сирия,бЕЛАРУС,бЪЛГАРИЯ.Където наритаха руснаците и хората добри и държавите богати-чехия,Полша,Словения,Словакия.....

А където е стъпил краварски ботуш, какво е?!... Баси тъпака!

Ами гледай Гемания, Италия, Япония, Австрия......и ще разбереш какво е.

sthefu

"Сирия,бЕЛАРУС,бЪЛГАРИЯ " браво много дълъг списък, нека сега да пробваме с американския такъв: Сирия, България, Иран, Афганистан, Хаити, Заир(Конго), Либерия, Судан, Афганистан, Югославия, Македония, Ирак, Хаити, Грузия, Джибути, Кения, Етиопия, Йемен, Еритрея, Пакистан, Сомалия, Южна Осетия, Пакистан, и това само последните 30 години.......

_stankow

Така си мислехме. Сега обаче сравняваме 45-те години, когато руснаците бяха тук и 32-те години, когато американците ни стъпиха на врата. И сравнението хич не е в полза на последните ...

Забрави Ирак, Сирия Авганистан...... и там гледаме, какво е

Война между Русия и Украйна ще изглежда като лято в Англия - ще приключи за седмица.

Китай не спи. Те искат ресурсите на сибир.

_stankow

Тц, искат Тайван. И най-страшният кошмар на щатите е, едновременно, докато Русия се оправя с Украйна, Китай да си прибере Тайван. Какво ще направят американците ? Санкции, блокади, конфронтация едновременно на двете страни ? Война и с двете свръхсили ? Дали няма да им се развие пъпът от пренапрягане ?

Още админнистрацията на Буш младши изтегли своите военни специалисти и 7-ми американски флот от Тайван, който имаше задачата да му брани бреговете от евентуална китайска инвазия. Тук САЩ на пръв поглед допуснаха грешка, но в последвалото десетилетие се оказа че САЩ търсеха благоразположението на Китай, така че смениха приоритетите си от времето на Труман в този регион .

Няма такава държава Украйна и никога не е имало. Това е откъсната територия от Русия, благодарение на нерешителноста на Путин, която е време да бъде коригирана. Братоубийствена Война с танкове и самолети няма да има, колкото и да им се иска на "западните партньори" Ще последва кримския сценарии и тези области ще се присъединят към Русия, където и принадлежат. Полските и румънските мангали и еврогейовете само ще изквичат и ще си подвият опашките.

Войната ще бъде кратка. След което Украйна в този си вид ще престане да съществува. Поляците най-много да се намесят, за да си приберат Галиция; Унгария и Румъния също може да си приберат по парченце.

_stankow

Може да се даде на поляците Галиция. Едно главоболие по-малко за нова Украйна. Ще се съберат там всички изгонени бандеровци, а поляците ще се оправят с тях, имат стари сметки за разчистване. Но в замяна трябва да дадат Сувалкския коридор, достъп до Калининград. Готови ли са на това ?

Аз се питам, как биха изглеждали богати и проспериращи Русия и Украйна. Ама явно е важно да си по-по-най отколкото добре.

Само че храбриъе украинци ще му счупят зъбите!

Направо ме напушва смях, като чета такива хумористични откровени малоумия!

Ще мя счупят патката с гол гъз

Украинските урки ще реват, никойе не мой се ебава с мадър раша

Мисля че Русия няма да напада Украйна.Просто Украйна не е на нивото на Русия.Само ако украинците започнат много да шават и наближат руската или белоруската граница тогава може и да ги набият.

Статистиката сигурно е такава! Но не само оръжията решават хода на войната! За да разочаровам разни всезнаещи найвници по-долу, ще прибавя и фактора ОМРАЗА!!!! Украйнцити МРАЗЯТ руснаците повече от поляците и глупостите , че са един народ ще се разсеят още в първите часове на конфликта! ГОЛОДАМОРА не е забравен и събитията в Одеса дето опекоха 40 руснаци живи е доказателството! Така че проруската пропаганда сия четете по партиините пленуми!

Има и нещо друго! Кавказ е мирен-засега! Афганистан е въоръжен до зъби от "ИЗБЯГАЛАТА" американска армия а и имат да връщат!

Само че искам да допълня нещо.7 области в Украйна са населени с етнически руснаци.Тези области са дадени от Ленин на Украйна.Така,че Украйна не е еднонацонална държава. Донецк и Луганск са част от тези области.

sthefu

Напълно съм съгласен с Оса, украинците и руснаците не са един народ, просто защото първия не съществува, Украйна е сбирщина от поляци, унгарци, румънци, руснаци и до 2014 българи, но те са основно на Кримския полуостров, та за щастие вече не са час от Украйна.

_stankow

Българите не са в Крим. В Белградска област са. Наскоро бях там.

_stankow

Корекция - Болградска област.

Първо: Защо Русия да напада Украйна? Второ: Ако това все пак се случи, войната ще протече по следния начин: Събужда се клоуна от шум навън. Поглежда и какво вижда: Ликуващи граждани, а над Майдана се вее руското знаме.

Американците ще бъдат информирани своевременно и ще се изнесат по терлици. Ще има протестни ноти в ООН-ето и ще санкционират още двама - трима руски граждани.

Защо Русия нападна Грузия? За да помогне на независимите републики да отразят атаката на украинската армия. Сценария е да се нагнети обстановката и същевременно да заповядат на укрите да атакуват републиките. И ако Русия тръгне да им помага да ревнат че Русия напада Украйна. И това да го използват за предтекст да спрат Северен поток 2 и нас да ни натиснат да спрем Турския поток. Те това е играта.

Му-ха-ха! Все едни ние да се опулчим на Мечока! Ще хвърчи пух и перушина!

Ще хвърчи ама от мечока.Руски посерко. България е в НАТО

_stankow

И какво, като е в НАТО ? Какво ни грее това ? Освен дето ни натрисат тяхното оръжие ?

Когато Украйна (УССР вътре) излиза от СССР, има преброяване там и 10.5 милиона се обявяват за руснаци. 10-ина години по-късно бяха 8.8-8.9 милиона. Преди СССР не са достигали Черно море. На картинката с картата, цветното без Автономна република Крим и град Севастопол, е някъде част от Новорусия, плюс цяла Молдова. Без Молдова, е подарена на влизащата в СССР УССР от Ленин. Преди това на 3 държави. Според твърдяно, изобщо нямаше да има Украйна след ПСВ, ако не бе Русия. Произлизат от една държава. Но обобщено, 1/5 в Украйна сигурно се считат за руснаци дори на преброявания. Дори отвътре може да се обърнат срещу тях в самата Украйна. Затова ги е толкова страх в тези региони и наслагаха губернатори като Саакашвили. При Сталин им подаряват за ВСВ територии към Полша и така нататък, докато Полша взима от Германия. А украинеца Хрушчов им подарява Крим по повод 300 годишен съюз, от май бе 1654г. Сега кашата я забърка ... запада. Те трябваше да спрат тези от Майдана, а не да ги подклаждат. Накрая те не слушаха и запада и техните договорки. Русия никой не я слушаше, а на запад глупавите политиканстваха, а другите не смееха да направят нищо и си мълчаха. Когато подпалваш хора на Мадана и заплашваш с убийства руснаци и трошиш паметници, си дойде логичното. Автономна република Крим и град Севастопол, със собствен парламент, си обявиха за поред път независимост, както още 1992г. И предложиха и се прибраха на сигурно, към Русия, която трябваше да си измени конституцията, че да може да има автономна република в нея. А Донбас и околни бяха договорени за разпробиване за шистов газ с Шелл и подобни и населението се бе дигнало срещу властта още преди това.

При Война между Русия, Украйна и Нато, най много ще пострада командния и логистичен център на Нато във Варна който ще бъде изравнен със земята и ще има хиляди жертви и разрушения. Така че по добре Варненци още от сега да видят къде се намират най близките до тях бомбоубежища.

Не се шегувайте с читателите си. Какъвто и да е военен сблъсък между световната сила Русия и коптора уКрайна е нещо подобно на учение за руската армия. Половината ще избягат веднага,останалите ще се присъединят към армията на Руската Федерация. Ще се бият само фашистите от Азов за да умрат за Бандера. Ще отнеме минути...

На Азов в средата на емблемата стои знака наци волфсангел. https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB?format=jpg А Бандера/Лисугера писал есе "Фашисти ли сме?" и че несъмнено са такива. Неговият батальон или каквото е избили 40-50 хиляди поляци, включително жени и деца. Ама и поляците в политиканстването си забравят историята.

Война няма да има, всичко е само перчене и интереси...Иначе Русия ако поиска до няколко дни ще завладее цяла Украйна..а американците колкото и да се перчат отдавна не са свръх оръжейна сила...

Кой каза че ще има война?!!! Хиените пак не разбрали ))

Страхотна ИТ новина.

Русия има 500000-армия по цялата си територия. За да нападне със 100000 е нужен тил от 200000. На границата с Украйна. Война ако има ще е ПАРТИЗАНСКА и Путя ще я загуби тотално. Война няма да има! Пугя използва единственото което има - млади войни чета РОБИ за да му обърне Запада внимание като "политик". Затова е Цирка в Украйна о смъртта на 15000 невинни украински младежи ш девойки. Досега. За което Русия ще плати скъпо! Никоя икономически силна държава не воюва с войници. Тръмп започна война с Китай и ЕС на МИТНИЦИТЕ. Байдън провали тази война.

Богато въображение. Къде ще е партизанската война? В степите?

Където я води войната и Бандера!!!

Как къде бе, Чебурашке и как завърши живота си бандера бе хитлеристче ?

Аз очаквам полски модел от 1939г - уж "украински" части ще нанесат удар по руските войските. Ще има унищожена техника, горящи сгради по телевизията. Ранени руски войници... И Путин ще трябва да защити сигурността на границите си с безмилостна точкова ракетна атака по най-близкия украински щаб. Путин няма да е агресор, а ще се отбранява - умно от негова страна. После всичко ще утихне. Ще започнат разговори, политически диалог и в името на мира Путин ще спре законната руска самоотбрана и ще се съгласи да получи обезщетение в размер на няколко украински оставки, няколко милиона долара за щетите и никакви натовски бази на 1000км от руската граница...

А защо и е на Русия да напада Урките? Ми те сами си гризнаха дървото, газ няма, петрол немат, Китай ги осъди да платят 4.5 милиарда US$, загубиха производството на реактивни двигатели и още много други .... . Та се пита кой кого иска да напада? Можеби гладните урки са тези които искат да ..."имитират нападение" за да ги хранят още. Ама хАмерика каза промени или спираме парите. То и сега им дава САМО за оръжие. А сланината поскъпна 4 пъти. Та питам кой кого иска да напада и най-важното ЗАЩО? Сития си седи на топло а ГЛАДНИ СЕДИ НА СТУДЕНО.

При евентуална война 70% от Украйнската армия ще дезертира, не защото са страхливци, а защото никои няма да иска да се бие за купените и корумпиран западни подлоги в Киев, в Украйна населението масово си говори руски, даже не разбират какво им се говори по националната телевизия. Общо взето нещата ще приключат бързо за около месец максимум, ще има доста цивилни убити и Украйнските националисти ще бягат в западна европа като бити кучета, много от тях обаче ще се озоват в Сибир, времмено или за постоянно. Да, възможно е партизанско движение като в Естония, Литва, Латвия дето Сталин ги гони по горите 10 години и изтрепа бая народ в тези страни, защото се бориха против СССР. Ако Русия си е научила урока, не трябва да ги убиват при залавяне, а просто да ги пращат на западняците. И все пак не мисля, че ще има война. На Русия Украйна не им трябва, те са близки народи с преплетена история и омразата се движи от други хора дето имат интерес от това, а именно голямата бяла локва зад океана и неините съюзници, разделяй и владей. Още не мога да разбера какво прави НАТО на Украйнската граница, не виждам Руски войски в Мексико.

При евентуална война Хабаровск, Башкирия, Москва, Петербург, Екатеринбург, Коми, Якутия, Архангерск, Кавказ ще излязат на улиците отново, ще освободят Навални и ще го издигнат за президент. Това го знае Путя и само държи нещастните руски войничета на студа на украинската граница. При първият изстрел срещу Украйна....САЩ спират междубанковите разплащания SWIFT за Русия и за 1 седмица Русия се превръща във финансова пустиня. Тогава в Русия започва МАРОДЕРСТВОТО, Вася.

_stankow

Точно сега да спрат SWIFT ? Което е същото, както да спрат газа за Европа. Точно сега ? Как ще плащат европейците ?

Къв навални бре та той си е в тюрмата за кражби

Къде видя войски на НАТО на Украинската граница?

_stankow

Има войски на натото на естонската, калининградската, белоруската граница. И за да не се появят И на украинско-руската граница - руснаците са готови на всеки вариант. Кой ще изберат - зависи от много неща. Вкл. от разговорите по видеото с Байдън. Но военния вариант не се изключва от нито от една от страните. До там сме я докарали ...

Нямат граница с Окрайна

В същото положение бяха Германия и СССР. Германия с 3900 леки танка, СССР с 25 600 танка половината средни и тежки танкове. Германия с 4600 самолета, СССР с 40 000 самолета. Германия с 30 000 оръдия и миномети, СССР с 89 000 оръдия Германия с 3,8 милиона души срещу 5,6 милиона армия на СССР. Знаем какво се случи, но сега САЩ няма да помогнат на Руслямска държава с Лендлиз, втори и трети фронт и разрушаване на германсите заводи. По същия начин както тогава огромно количество техника е струпана от Империята на злото на границата с Украйна. И сега съотношението е такова. И тогава съветските другари и пропаганда са смятали, че за седмица ще превземат цяла Европа. Но Хитлер удря пръв часове преди съветското нападение.

Нищо общо нямат двата случая. Украйнците са близък народ с руснаците и не се мразят, нямат ама абсолютно никакво желание да се бият за американските интереси против братятат си, демек морала им е 0. Това там идеите на Бандера и разни там друго нацита се споделя максимум от 10% от населението в Украйна, много голяма част са умерени, а едно 25% направо са си хард про-руски. Стига си мразил Русия, не си тъп човек, образован си, чета ти коментраите по други теми, не се оставяй на омразата да те заслепява. Аз съм Българин и като такъв интересите на Руската империя са ми чужди, подобно на теб, но не забравяй и за интересите на САЩ! Ние сме между чука и наковалнята, аз като нормален човек не искам да взимам страна, освен когато Българските интереси са накърнени.

Нещо не си разцбрал. Не мразя Русия и руснаците. Но ги знам що за стока са и се дразня от лъжите, които се опитват да налагат. САЩ са директни и лесно можеш да видиш какво правят, докато Русия е подмолна едно говори, а съвсем друго прави. Но виж мразя подлогите.

Червено знаме на Райхстага. Я пак с тъпия анализ

Трябва да се строши главата на змията-Путлер, фашист и престъпник!!!

Шило

А бе змията се крие в Бялата колиба отвъд Голямата вода, ама нейсе.

Бегай и троши бе трол

Докато Запада се е вторачил в Русия, Китай ще завладее света без да гръмне пушка, чрез икономически, политически и кибер средства.

Само Войни и Ковид Ви е в главите....какво стана с ALL WE NEED IS LOVE....от кога не сте писали колко бебета се родиха и колко сватби имаше.... Празници идват,хайде по ВЕСЕЛО...

Стига сте ни занимавали с глупости и спрете да копирате CNN, от там само слабоумни неща излизат. Не виждам да пишете нищо за безредиците в САЩ, за хаоса по границата им с Мексико и за разпада, до който води либералното управление на склеро-дядо Байдън.

точно от там е . тия дебили правят анимации на майк тайсън срещу мохамед али и как се бият пингвин срещу алигатор

Войната би изглеждала така - Украйна прегазена, Русия в пълна международна изолация (с изключение на Китай най вероятно). В Украйна ще се зародят бунтовнически армии, богато снабдявани с оръжие от запада и Русия ще затъне в една безкрайна война. Всички помним, как завърши войната в Афганистан, за СССР и как завърши чеченският конфликт, за Русия. Просто мащаба ще е друг. Руският народ ще духа за пореден път супата, а олигарсите ще трупат пачки в офшорки. Обобщено в едно изречение - кучетата си лаят, керванът си върви.

Русия винаги побеждава

Винаги, винаги, колко да е винаги? Спечели една война в коалиция и туй то. От първата световна излезе като бит педераст и и се разпадна империята. От студената излезе като бит педераст и и се разпадна империята. Бах аз тези победи...

Как точно се разпадна империята, колега? Като британската, като хитлерианската, като напальонската, като австроунгарската или като швецката? Или като оная дето я пребиха като умрял педераст в Манджурия?

Баш като тях.

Шило

Бунтовнически армии? От лвовските националисти? Краят им ще е като на СС "Галичина". А международна изолация ще наложат само 30-тина държави, от които 27 ще ядат дървото

Бе... дано не видим, колко ще са. Че този път няма варшавски договор и СССР, да издържат Русия.

И двете държави имат ужасни спомени от ВСВ . Надявам се, че все пак разумът ще наделее .

Само едната държава има спомени от ВСВ. Другата тогава още не е била създадена, а е била част от първата.

Какъв е този малоумен материал? Каква война Русия - Украйна? Какви 5 лева?

Как, би изглеждала ЛИ ?? Ами, НИКАК !! Просто НЯМА да има война !! За Крим, имаше ли ..НЕ ! За Грузия имаше Hекакви,.. опити ....Но , за два-три дни ПРИКЛЮЧИ !! ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ...ПАЗИ от НОВА война!! Другото е селски бабаятлък !!;)

Ядреното оръжие пази от война, но не и от банкрут. Справка - СССР.

Тъпакоооо,една ракета да гръмне и то по грешка и тогава ...разбра ли колко си тъп бе говедо.

Да пишете Русия победител,за да не се срамувате от писаното тук после!Нека първо Русия официално да обяви война ,да тръгне в настъпление,да обяви победена Украйна за руска територия,и тогава пишете Русия за победител!

Русия винаги побеждава. Това е добре за България

Освен когато губи. На 3-ти март 1918 г. Е първото разпадане на Руслямската империя. Щото е победила...

Винаги, винаги, колко да е винаги? Спечели една война в коалиция и туй то. От първата световна излезе като бит педераст и и се разпадна империята. От студената излезе като бит педераст и и се разпадна империята. Бах аз тези победи...

Украинската армия е зле подготвена с нисък боен дух и слабо командване! Победата на Русия е абсолютно сигурна в интервал до 24 часа. Друг е въпроса, че руснаците нямат никакво намерение да нападат разпадащата се Украйна. Те просто ще се намесят при нападение на Донецк и Луганск.

Колкото до уж доброволците с висок морал, със сигурнист руските ще са повече, особено от окупираните руски райони в Украйна. Украйна е едно изкуствено болшевишко творение на Ленин с повече от 50 % чисто руска територия, например Новорусия и Донбас. Дори класическите уж украински територии на Малорусия с Киев са по-скоро руски отколкото украински.

глупости. Москва е Украинска. Руснаците по принцип са неморална нация, криеща се зад псевдоправославен морал.

Американското мекере пак се показа. Що не ходиш да коментираш по американските форуми, ти не си българин.

Кой плати метежа в русия през 1917г Защо метежа в русия 1917г беше възможен и как беха възможни нещата случили се след това Кой пое власта в русия след това Кой изби 56 МИЛИОНА души в русия Кой издигна кражбата в ранг на закон в русия,и според "учението" на кой "титан на мисълта" това безумие беше направено Кой направи 1929г Кой финансира през 1933г идването на власт германия на един клошар Кой направи всв и с каква цел Възможно ли е един клошар който е ровил в кофите за болкук за да се прехранва ,да причини такива злини каквито се приписват на този клошар Кой спаси русия и как я спаси от разпадане когато модела маркс в русия фалира Кой и какво ше загуби ако марионетния режим в кремъл бъде свален Какво ше прават тези които успеят да стигнат до метрото,при положение че украйна не е член на нато след като радиацията ше е в москва Имат ли общ знаменател,имат ли общ отговор всички тези въпроси Кой и ЗАЩО поръча тази статия

Украйна нямя никакъв шанс срещу Русия ще бъде разбита за часове.

_stankow

Най-близкия аналог на ситуацията е войната на НАТО срещу Югославия, 1999 г. Или първата срещу Ирак - 1990-та. Ще отнеме поне 1-2 месеца.

ситуацията изобщо няма аналог. Нито украинците имат какво да губят, нито руснаците. В смисъл предвид пропагандната машина дето назлобва и двете страни в момента, се очертава пълна касапница. Да плашиш Путин със санкции е все едно да плашиш куче със салам. Все пак това, че запада няма полезен ход, не означава, че Путин е спечелил. Всъщност дори само 1 руски войник да престъпи границата лично Путин ще плати сметката и най-вероятно затова украинците не отпускат фронта, очакват руснаците да стъпят грешно. Та оказва се да си цар-господар и василевс на империята си има и своите негативни страни.

_stankow

Говоря за военните аспекти. И се мъча да опровергая странните оценки за 1 ден, 3 дена, 7 дена и т.н за продължителността на военните действия. Една дивизия "тежи" 10,000 тона. 10 ешелона. 200,000 души са 30 дивизии. Как се товарят, как се прекарват, как заемат райони и т.н. Въздушната операция също трае с дни. И най-успешното настъпление е не повече от 20 км на ден. А до Киев са стотици км. С водни прегради. Та ще си отнеме време.

Не можах да разбера от кой малоумник е този анализ?

Ей тоя администратор яко трие. Преди малко имаше едно чудесно описание на това, какво ще се случи и докато натисна вдигнатия палец, то изчезна.

Същото ще бъде с Окрайна..Докато вдигнеш палеца ...и изчезна:))))

Елцин може да е бил пияница, но е свършил три добри неща. 1/ Отнел е ядреното оръжие на Украйна и го прибрал в Русия. Тогава Украйна е била третата по сила ядрена държава в света. 2/ Не е допуснал западни фирми да приватизират руската икономика. 3/ Назначил за свой заместник Владимир Владимирович.

Крайно време е Русия да бъде унищожена а рускините да се разпределят по публичните домове

Българите мразят руските простаци.

Пълномащабна война няма да има и на малоумния му е ясно защо. По скоро Русия ще си прибере Донбас и ще струпа войски по границата. Усраина ще си бъде оставена в свободно плаване, а до две, три години ще гледаме откровен канибализъм там, като същевременно "западните им партньори" ще се направят ная ни лук яли, ни лук мирисали, както винаги...

А кой коментира, че в Украйна потенциално има ядрено оръжие? Те първо са имали, второ имат всички технологии да го произвеждат...Просто света се надява, да не се стига до там. И не говорим за ядрено оръжие тип "Чернобил", което също не е малка работа.

Никога не са имали и не могат да произвеждат дори пръчки за атомните си електроцентрали... затова си купуват ТВЛ от Русия.

да нападне Украйна, не само по посочените в 14:09:43 съображения. От Петър Велики насам руската стратегия е „Вие започвате, ние завършваме.“ С едно-две изключения, сред които за щастие е и нашето Освобождение. Путин досега следва стратегията. Грузия, Донбас, Крим, Сирия, Белорусия...

Не дърпайте дявола за опашката, защото макар и САЩ да подкукуросват Украйна, то почне ли се война между Русия и Украйна то войната тутакси ще се расшири и България няма да бъде в ролата да наблюдава сеир, както си мислят авторите на този пасквил!

Войната не зная, но след войната, регионите оцветени с жълто на картата, ще станат Русия.

Как ще изглежда войната между Русия и Украйна не зная, но това, че ще пламне цяла Европа, това е сигурно ...