Как би изглеждала войната между Русия и Украйна

Сравнението между армиите на Москва и Киев разкрива, че осъществяването на "блицкриг" операции няма да е толкова лесно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕПОРТЕРИТЕ на ДИРА трябва да бъдат ПУБЛИЧНО ЕБАНИ .... а СОБСТВЕНИЦИТЕ просто ОБЕСЕНИ ..... да сложим КРАЙ на БЕЗСМИЛЕНОТО им съществуване

Все едно да ми обяснявате кой ще е победителя в ядрена война. Ами никой. Започна ли се война в Украйна ще се стигне до размяна на ядрени удари. И руснаците и американците го знаят много добре.

Никаква война няма да има, тази статийка има една единствена цел - да глади русофилското его колко са велики. Това е руския проблем по принцип, че се мислят за велики и всички са им длъжни.

Гладничък ли си Стоенчо? Добре ли ти платиха? То за пари мисирка може да изсмуче от пръстите си какво ли не.

Вие нормални ли сте? Каква война?

Стоенчо, войната се води не с танкове а предимно на тихия фронт.

Ако Русия влезе с войска в Украйна, ще загуби и Крим.

Когато пропагандата лае, кучето е заровено съвсем другаде, и обикновено е под носа ти! Тази година инфлация 15%, горивата още повече, заплатите - същите - а не само при нас, ами в целия запад! Няма как да е другояче като се ориентираме от внос на китайски стоки към собствено производство. Ще има период на стагнация. А междувременно ще се вадят скелети от гардеробите за забавление на населението - я ковид, я Украйна, я планетата Нибуру ... каквото дойде!

Никой вече не си играе на "па-па! убит! убит!". Биооръжия се използват. Не драскайте глупости.

Просто е крайно време Русия да анексира Украйна и да се приключва с тази драма. Няма да имат никакъв проблем (Украйна не може да им се опре и на малкия пръст).

Така е, по руските телевизии това им се набива в канчетата вече 20 години.

Дир вместо да блокира коментари, които не им изнасят да следят за проруски платени тролчета като Волкано.

Труден въпрос. Ще свърши преди да разберем че е започнала. Не е ясно само КЪДЕ ще се свърши - на полската или на немската граница. Или по на запад?

Нямате ли друга работа оръжия ще дрънкате. Кой иска война и защо ще я води? Русия иска преговри със САЩ и това е мотивацията им. Путин не мисля, че иска война. А конфликт с Украйна може да отпуши нова световна война в която може би странно, но само Китай има какво да спечели. Китай може да анексира Тайван и Сибир. Демек Русия започвайки война слага край на държавата си. Това няма как да се случи.

Мислиш ли, можеш да произведем нещо по-евтино и по-качествено от китайците?

Не вярвам Китай да иска да завзема европейската част на Русия

Безумна е олигофренията Ви господа от ДИР! Не разбирам стремежа Ви да разпалвате война, която не е започнала! Или парите са над всичко?

Цитат: "Генералите винаги се готвят да водят предишната война, но всъщност никоя война не се повтаря и днешните конфликти са напълно различни от онези в миналото." А колкото до Русия и Украйна... единственият украински завод за патрони се намира в "окупираният" Донбас, Украйна купува от Русия и Беларус гориво-смазочните материали необходими на армията и, да не споменавам че откакто се сдърпа с Беларус Украйна закъса и за електричество. Та общо взето мечтата на повечето украинци е да бъдат окупирани от руснаците, че поне да не стоят на тъмно и студено.

Дирници, каква война сънувате! Русия никога няма да нападне някого и само демонстрират военна мощ, за да предотвратят евентуална агресия от други страни. Ама кухоглави русофоби, които не виждат по-далече от носа си, пишат всевъзможни измишльотини.

Браво ! Ако може следващият опит да е САЩ - Мексико ?

Дир-ници и по-конкретно Гогов - с тая статия сгазихте лука много яко и колкото по-бързо я изтриете, толкова по-добре за вас.

Смята ли се ако Русия завземе Украйна враждебно настроеното местно население?

Дир, Вие добре ли сте ? Към ВОЙНА ли подстрекавате ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

Как би изглеждала войната между Русия и Украйна СТоенчо, какво става? Какво е това надъхване на непълнолетни геймъри? Америка за България ли плаща или Блекрок? Ало, геймърчетата, разровете се как протече "войната" за Крим... Тя също беше между "украйна" и Русия... Та така ще протечекат евентуалните военни действия - без да пукне един танк. После ще сменят нашивките на униформите им и ще оправят отново православните фамилии на о- и ев вместо ук ко и т.н. Дмитро отново ще стане Дмитрий, а пездюка на коломойшата ще стане отново цирков актьор... Будьте счастливы!

Ей ДИР (дойче веле), страшно обичате да си играете на война! Изпълнявате заповедите на НАТО и Брюксел и плашите само гаргите

Kenn1111

Ще ги посрешнат в по голямата си част като освободители

По повод последните ти умозаключения ще изпиташ ли задоволство, ако Турция ни "помогне" да не мръзнем през зимата?

статията да се озаглави - Мокрите сънища на путлераста Гогов

Значи, обсъждаме варианта ако Русия нахлуе в Украйна, нали така ? А защо не обсъждаме по-вероятния вариант - Украйна да нахлуе в Русия ?

Искам утре да поместите подобна статия за България- С.Македония! Вероятността за сблъсък тук е много по-голяма.

Пишете глупости. Бих казал, престъпни глупости. Ако наистина има такава война, тя ще е току и до нашите граници. И какви армии сравнявате?! Колко от т.нар. украински войници, ще идат да се бият срещу Русия, като голяма част са рускоговорещи?! Това няма нищо общо с русофилия или фобия. Това са реалностите и всяко несъобразяване с тях, ще доведе до трагични последици за света!

А най-добре е да има масово избиване на "демократични" про-козяшки тролове.... Че от тях и господарите им идва цялото зло...

Силите са напълно изравнени, но включването на българските теляци- снайперисти с полевата баня на страната на укрите, категорично ще донесе победата за Украйна.

А това казваш не е проблем за руските войници... Странно. Как ли да го тълкуваме това?

Не зная какво се цели с подобна малоумщини/ явно има и гладни журналисти не успели да се подмажат на ГЕРБ и да грабят пари на готово.../, но само да попитам- Русия няма ли право да придвижва войски в собствените си граници? Американците на хиляди километри искат да насаждат своите вече проядени от червеи теории за мнимо благоденствие, а само крадат от всички. Това, че са прости украйнците не означава, че трябва да ни се говори глупост след глупост. Има само 1 агресор и той е САЩ! Не виждам какво правят войските на НАТО до границите на Русия? И не зная защо правото на една държава да се защити се опитват да го изкривят като нападение.... Явно много изпростяха хората... от ваксини ли от какво?

НАдявай се...

Медиите освен да всяват страх друго не правят в последните години! Ако не е ковида,ще са войните,терористите,,ако не,ще са урагани и потопи,ако не,ще са метеорити и какво ли не,едно е важно,да се лее страх от тях и всява масова психоза в малоумните психота,които да си мислят,че всеки ден е края на света... Русия изобщо не мисли да напада Украйна,просто струпва войски за да опази Крим от евентуални военни действия на Киев срещу този район,но медиите веднага започват с алармите,че война идвала... Русия много лесно може да се справи с Украйна и може да уголи,която си поиска граница,да не би някой да посмее да я нападне? Няма да има такъв! Отговорът може да е изпаряващ,да не говорим,че Русия разполага и с бактериологично оръжие много по опасно от умрелия ковид дето пуснаха пландематорите...

Платен от американските евреи . Това е вируса а, не измисления , актуален сега ...

Украйна очаквала доброволци с висок морал. Аман от американска пропаганда в български медии, редактора Гогов като е толкова сигурен в написаното да взима манлихерата щото това остана в нашата армия след влизането и в НАТО и да отива да воюва за Биден и биденовци в Украйна.

западна пропаганда и внушение.Русия щяла да напада Украйна , незнайно защо , ама нямало да бъде лесно защото бля бля бля.Истината е че ако се стигне до сблъсък Русия ще бъде в Киев за 5-6 часа.Не повече , Справка КРИМ : където имаше дузина американски инструктури , всички се сдахода без нито един изстрел.Справмка ГРУЗИЯ: там имаще стотоци натовски и американски инструктури западно въолъжение , по късно когато Русия приключи за 3 дни и разгроми грузинската амрия, брояха труповете на тези клети инструктори хвълрени като пушечно месо.Истината че запада начело с чучелато САЩ нищо не могат освен да бягат на обратно по най бързия начин.

Украйна се е насрала от страх,никой няма да и помогне и тя го знае в случай на конфликт,защото нито НАТО нито ЕС нито САЩ са готови за война .Ще хвърлят декларации,ще има резолюции и това ще е ,за седмица всичко ще приключи с руски парад в Киев ,и това ще стане защото самите украинци вече не вярват на своите политици и голите им обещания.

Каква окупация бе, симпатяго? Та населението на т.н. Окраина е предимно рускоговорящо, а украинският им звучи като на нас мАкедонскиот jазик! Смех, бате, смех, руснаци да окупират територия с руснаци; та те са си една и съща държава!

Kenn1111

Очщо взето тъпа статия.Разчита се на същото на което са разчитали и Наполлеон и Хитлер .Реално огромна част от населението на тази изкуствено създадена държава се имат за руснаци.Една не малка част се имат за поляци.Има и една дребна група татари.Реално в по голяма част ще ги имет руснаците като освободители и като сънародници.Да не говорим че и в алмията на Украйна все още голямата част от офицерите са от времето на СССР и хич няма да са възторжени да се бият срещу своите приятели и колеги и съученици!

Русия не виждам какво ще спечели от Украйна, че да хаби кръв и пари за такава война. В момента Западът раздува медийно този балон за да си оправдае последващите действия и по-точно изпращането на още американски войски в Европа. Ама с какво ще ги храни е под въпрос.

Украйна е хапката която ще задави НАТО и САЩ. Жалко, че двата славянски народа ще го отнесат.

Аре да почва тая война, да взема брадвата и да раздавам правосъдие. То се виде че правителство нема да има , поне некой русофили да претрепам .то ми писна на уя, кой колко велик бил и колко бомби имал .

Сладурчо, виждаш ли го ladyboy-я на аватара ми?! Сещаш ли се колко би се изкефил да те порне няколко пъти....

Ще ги хранят такива тарамбуки като нас. Затова американците си назначават правителство.

Войната ще бъде като събитията в Крим. Украинската войска поетапно ще се предава на руснаците. Ако някой националист гръмне за беля, няма да може да съжалява.

От въоръжените сили на т. нар. Украйна в Крим, 75 % положиха клетва за вярност към РФ...