17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "струва най-много 70 милиона долара" На нас 1 бройка Ф-16 (макар и с въоражение и обучение) ни струва 157 милиона долара.

Има ли нещо в Китай, което да не е копирка от някъде?!

НЕ! НЯМА!!!

Ф35 е невидим и се използва за единични прецизни, рискови операции... Ф16 е атакуващ, бърз, масов изтребител

Ф-16 е черноработник. Но и двата с Ф-35 са бавни и неманеврени. Слаби за близък бой - тъй нареченият дори при изтребителите "кучешки бой". А при нас биха излитали само като радарите вече са засекли нещо. Вършат работа да ходят надалеч и пускат ракети въздух-земя и да бягат. Такива ракети купуваме 0 на брой. Един вид ако нападаш някой. За отбрана са слаби.

що не копират "новите" руски самолети????

що жена ти спи със съседа а на тебе ти отказва ?

щото съм я остасвил свободна въкъщи докато съм при твоята. сега сещаш ли се що ти отказва?

Щот си тъпак ! J 20 е точно копие на СУ 57 !

Ти що си прост????? Су-57 няма как да го копират щото има 4 бройки от които летят 2 и са много по-зле от J20. Де ви намират такива спецове бе келешче?

Те такъв трябваше да си вземем, а не F16. А иначе преди 20 г. всички викаха - Хе, мани ги тия китайски боклуци, аз ще си купя комп на IBM (HP, Compaq, Dell...), а сега всичко е китайско барабар с мобилните.

Много ми е смешно да чета тъпотиите които ДИР приписва от руските медии!! Кои са тия "специалисти от Пентагона"?? И как ги намериха, че да ги питат за мнението им за тоя самолет? И те как се съгласиха ако изобщо имат мнение да го дадат на русанците?? Тъпо , много тъпо.

Това е стелт ,колкото тухла четворка.

Е Ф 35 наистина е тухла четворка.

Ма той от картон, ма!?

Ташко, учи китайски

Тия дни обаче станал един конфуз. Япония вдигнала 2 Ф35 да нагледат един Ту160 дето се моткал близо до границата им. Лошото обаче било, че когато го доближили той дал на форсаж и ги издухал, защото максималната му скорост е с 300 км/ч по висока от тази на Ф35. Та следващия път пак щели да пращат Ф16 или ф15

Лъжеш, като миризлив алкаш. Никой няма да прати F-35 на прехват, защото не е прехващач. За тази работа са F-16, F-18...

Ти олигофрен ли си ве момче или си пудел? Ф-35 кво е според теб, бомбардировач...щурмовик...транспортен самолет ли ве деби? Ф-35 поне според кравите е многофункционален е изтребител прихващач, с функци за бомбардиране. Сети се просто деби, кой самолет разполага с радар и ракети въздух-въздух! Е не, не е пътническия самолет! И да тая барака Ф-35 може да я задмине и антика като МиГ-21 и МиГ-23!

Дори и така да е , което е съмнително, ТУнекето 160 по-бързо ли хвърчи от AIM-120 AMRAAM?

Ами тук може да прочетете. Сайта не е руски , а китайски и има доста за различни самолети https://k.sina.com.cn/article16625388536318546500100iip2.html Ти явно не схващаш проблема. Никой не се и опитва да го свали. Едва ли е толкова луд и то в международни води. Проблемът е, че този самолет не може да се използва за AIR POLICING, ако не може да следва целта заради, която е бил вдигнат. Това са 90 от случаите, в които военната авиация се ползва в момента по предназначение, а не за учения. Т.е. държавите, които си го купуват, ще трябва да си запазят и от старите Ф15/16, за да могат да съпровождат този самолет, както и други по-бързи.

А бе доста нещо са научили, все едно дали са гледали/крали и т.н., всеки гледа всичко което може да види като ще прави нещо. Голямата им спирачка остава езикът/йероглифното писмо, ясно, че засега знаещите и можещите ползват английски но увлекат ли се да покитайчат цялото мислене са отишли, не е случайност, че и техника и литература са еволюирали далеч далеч пред тях в света ползващ азбука, не йероглифи - и не е китайците да не са били и по-развити от европейците не толкова отдавна.

та С-400 да ги сваля 2 -в-1! :)

Мнооого находчиво. Отде ви изравят бе.

Мноооого конструктивно. А тебе от къде те изровиха?

Не вряскай а се кротвай най-после. Конструктивно отношение му трябвало за брътвежа му докато си летял над кукувичето гнездо, я марш обратно в леглото.

Кога за последно С-400 е сваляло нещо различно от россиянски самальот? Ще ни припомниш ли?

8 са за нас, плюс един крив макарон - за да си ги гледаме. Всиско това за има-ньма някакви милиарди, за които никой няма да се усети.

Ти нали си се усетил, значи всичко е наред. Отде ви изртавят бе.

на dвойно-ренетрираните като тебе...

За щастие ПВО не е само самолети и техните качества. Обучението на пилотите, разузнаването, наземни бази, логистика ... Откраднали - откраднали, но дори Япония, Тайван или дори Русия не могат да сломят. Китайците изостават и от Русия във воъръжението, да не говорим за западния свят.

Не активна фазирана антенна решетка, а антена с активна фазова решетка.

подробности...

Ясно как - с крадене.

Взе комбинирах ТИР с Ферари от Ф1.. ни от за товарене става ни за състезание.

си умен затова не става,виж китайците като тъпи как става при тях

краварския ф35 го приземиха,китайския ф35 пък литна

Глупости, над 400 броя има доставени в над 20 бази по цял свят, три от тях в Европа. Има обучени около 1000 пилота за тях. До няколко години ще има около 1000 произведени, а за целия срок на експлоатация на Ф35 се предвижда да се построят около 3000 броя.

BajMihal

Не се хаби приятелю, това е щатния трол, който за копейки пише каквото му спуснат отгоре, без много много да мисли. Той и не може да мисли де, те такива като него ги подбират с конкурс - ако има IQ под 30 - става.

Не се наврешя ей.

Трай ма!