17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oт Пловдив ли сти бе майна, с туй "къпи".

КъпЕ или къпИ

искали да напишат, как капе от танка, след половин час в локва.

КъпИИИИИИИ? Без коментар.

къпИ, ахахахах :-) Избихте рибата още в заглавието.

Много мЙеко се къпИ.

Как се "къпИ" видяхме,покажете как се миЙ такъв танк.

Ний смье от дальеку и говорим на мьеку... за туй казвами твърду нье на войната!

Нема да видим и как паКупается етот танк.

Ас пак сам за свитовин мир!

Уважаеми г-н Гогов, проверявайте ги тия текстове преди публикуване де! Иначе чета дир.бг с интерес, смятам че има напредък след обновяването на сайта. Само че грешките май се увеличиха. Не се заяждам, просто малко обидно е толкова чести правописни и не само грешки. Все пак сте най-четения сайт.

Къпи от къпини ли идва?

Остава някой за половин час да източи езерото, в което ще попадне танка на 5 метра дълбочина. Щото двигателя и посмъртно няма да заработи под вода без въздухозаборник над водата и естествено оръдието трябва да е запушено добре.

Първоначално си помислих, че това "къпи" е някакъв специфичен термин от военната индустрия. Но след дълбок размисъл се сетих как мйекаха повечето войници в казармата и ми присветна, въпреки че "къпиньето" в казармата се случваше доста рядко.

ама някой да ми обясни как 5 мин двигател с вътрешно горене ще работи под вода. Това и подводниците не го могат.

си без ченето бе деди,та фъфлеш като пред пенсия

Ирак се пише с главна буква. Ирак. Не ирак. А какво е главна буква? Ами същото, като малката буква, но е с по-голяма височина. Това в случай, че не знаеш. Защото много от вас завършват НБУ, екзотична"спицялност" или пък УНСС. Последният доказа, че не става вече. Та ако не е дир-а, не знам къде би си намерил работа с тази неграмотност. Дори по жълтите сайтове правописните грешки са по-малко, отколкото тук.

Много сКЪПИ, сКЪПИИ, сКЪПИИИ, тьез танкове ве!

Не "капе" ами "капи"

Отмъщението на неграмотника - триИ якУ куминтарити

Дир, дори и за най-тъпата руска пропаганда, пак е необходимо да притежаваш някаква грамотност! Не можете да "изкъпите" Терораша, ако ще да напишете милион пропагандни статии!

От боровинки, щото после трябва многу да са мийш!

Гогов, ти за танк ли си писал или за подводница? Я разясни на нас неуките как точно тая руска чудесия ще работи половин час на 5 метра под водата. Какъв е тоя безаналогов двигател 1000 и кусур конски сили дето половин час ще работи без въздух. Ти промени химията бе човек. Какво е това горене без кислород? Гогов разбирам че тоята матушка е не България а Русия ама помисли малко бе човек... като ги пишеш тия работи после четеш ли си ги? Иначе граматическите грешки ОК - случват се. Обаче тоя неистов мерак всеки ден да пишеш във възхвала на руските оръжия не го разбирам. На теб в главата ти само оръжия бе човече. Ти като войник да не би да си бил трудовак без пушка и от там да ти е останала тая фиксация към оръжията?

За шнорхел чувал ли си .... Важно е да пишем!

На твоите словоизлияния ще напиша само една дума - ШНОРХЕЛ !!!

Поредният провинциален полу-грамотен драскач, нает от ДИР-а, се е осрал още в заглавието! На български няма дума КЪПИ, има КЪПЕ! Седни си, слаб 2! ПС: И да триеш, и да не триеш - все си тъп двойкар...

ама да го тестват и на противотанкови ракети. Че като гледам какво става по света, май няма как който и да е танк да се спаси от тях. А за танкисти се избират смъртници.

5 (пет) метра шнорхел

аку шъ мякъми тряаши да бьеши "кък са къпи", нъл тъй?!

Тъкмо реша, че Гогов е стигнал абсолютното дъно с последната си публикация и ето, идва следващата, за да ме опровергае. Каква вопюща неграмотност...

И жина ми са къпи и после са бръсни...

слушали ли сте "Химна на танкистите"? в чест на Гогов го "публикувам" с НЕКОИ корекции: по поле танки грохотали, в басейне грохотал один, и молодого командира там кто то чуть не утопил...

Това е целта, повече коментари, повече приходи. Очаквайте много подобни, това е тенденцията

ДИР-а, то на вас всичко ви е в кавички, че сте неграмотни, ама случайно да не е КЪПЕ?

Вие от дир.бг. като какви непрекъснато пропагандирате руските бомби и техните съоръжения?! Нали не сме отново в обятията на кремълските психопати та непрекъснато ни съобщавате какво са казали азиатските примати Путинчо, Сергейчо Лавров или другият Сергейчо Шоугу Доколкото знам ние сме част от цивилизованият свят, а не при азиатските примати от Кремъл. Вашият сайт изглежда е тотално руски, за което сте цанени да пръскате пропаганда за величието, непобедимостта и могъществото на една пропаднала, изключително изостанала държава каквато е Русия. Затова може би не само на мен, но и на други, които не са съгласни с руската политика да ни махате мненията.

КъпИ ли са? Ууу, брау, брау! Ма много сте учЕни туй аФторите в Дира бе, само вие разбирате, че ако един руски танк се къпИ, това е върхът в съвременните технологии и в тази посока трябва да се гледа.

Авторът е от РусИ

КЪПИ? Редактора от кое село е? Оправете си заглавието, малограмотни селяндури!

събирети съ по близу да въ снимам си чилифона

За чий муй шрнорхил - нъл има дулу. През негу ша дишъ и ша са къпи кат слоновити в зоопарката.

о дизелите в Европа ще са забранени скоро няма как да влезе там хахахахахха

Някъде между Стара Загора и Ямбол е.

Смехории...Къпят танк...

Върха на простотията - "къпи"!

Ха-ха-ха!

Още в заглавието грешка,шебеци неграмотни!Пише се "КЪПЕ" а не "КЪПИ"!У ваше село куги шъ съ научити да пишити?

Дали са му умили и мъдьети?

Добре, че отвсякъде тече масло та не ръждясва

"Доколкото знам ние сме част от цивилизованият свят" - доколко знаеш ?

В Русия съм, в Русия!