Коментари - Какви са ползите от липсата на смартфон и социални мрежи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо се чудя как сме живели без Интернет и без мобилни телефони?! Пишехме си писма и не се питахме постоянно: Къде си? Че това живот ли е било?!

Пълни глупости. Поредните безмислени дрънканици за това колко по-добре ще си живеем като в средните векове.

Или ползваш нормално техниката и не се отнася за теб, или си прекалено тъп да схванеш идеята. Има много хора които са непрестанно по мрежите и де факто там им минава животът... Всичко в прекалено количество влияе отрицателно.

И кое в поста те накара да мислиш, че може да е прекалено тъп и да не разбира. Само защото на тебе нещо ти се вижда трудно за разбиране не значи, че е така и за останалите. Постът му е съвсем смислен и съвсем очевидно разбира за какво става дума, при това за нещо доста елементарно.

Както каза Бачо Киро, и според мен е точчно това - "прекалено тъп да схванеш идеята". dp, "безмислени дрънканици", само с това веднага се разбира че човека е реално ПРОСТ. Защо? Защото дава коментар по тема, без да има и грам информация по темата. Пристрастяването към телефона, и най-вече към социалните мрежи е ФАКТ. Факт е огромното НЕГАТИВНО влияние на социалните мрежи, и колкото повече време ги ползваш, толкова по-голям е негативния ефект. А пък за "средните векове", само ще отбележа че такова нещо няма, има "Средновековие". Но не това прави коментиращия тъп, а това че казаното в статия е ФАКТ, доказан с МНОГО проучвания, а бачо кира си хейтва и отрича това, защото вероятно след прочитане се е комплексирал. ДП, дано ако не си същия човек, си достатъчно интелигентен да разбереш това.