Коментари - Какво знаем за китайските шпионски балони в американско небе | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво им е да пускат балони, ако шпионират то е пълно с китайци в америка. Няма нужда от балони чак :)

Едно време се смеехме на бисери "Ахил се родил при леля си, защото майка му тогава не била там." - колко тъпи били кандидат студентите ... А сега "експертите" пишат - Канадското разузнаване активно следи движението на балона, но той за първи път бил забелязан над щата Монтана (САЩ). Бил невидим за радарите, но преди това тълпите го снимат с мобилни телефони. И най-умното на света е ЧатГПТ. Кой сега е тъпакът?

че много хора не си пият хапчетата!

китайците им пускат балони а те си мислят, че са извънземни хахахахаха га китайците са ползвали барут, хартия, стъкло, писменост по амриканските земи са одили туземци и мамути

Така е Щерев и накрая пишеш глупости през американския интернет на американския компютър които работи с електричество изобретено то западняци ! А Египет колко по стар е а Месопотамия мани бегай как се обърка света а в Африка какво да кажат първия човек е от там

То е ясно ... нищо не знаете!

Простотиите на русофилските роби ,верно не са представителна извадка на българското население . Но те хваща яд колко е прост този народ а е населил едно от най хубавите места за живеене на земята.

първо знаем , че сте мисирки, второ че един балон не са балоните и трето още никой не е доказал дали са наистина шпионски, а само вие мисирките.

"Какво знаем за китайските шпионски балони в американско небе" Знаем, че американците не могат да ги стигнат! ТОЛКОВА СА НА ВИСОКО, ЧЕ РИСУНКИТЕ ИМ НЕ МОГАТ ДА ГИ СВАЛЯТ.

Кажи на шефа си че е наел наj големия тъпак !!! Ето как го свалят и както виждаш не е особенно трудно https://www.youtube.com/shorts/Fey25q29jeo Сега какво ще коментираш ??????

Хем не се виждали защото са много малки, хем се притесняват от отломките

Бахти Простотиите . За този балон беше съобщено преди 1 седмица когато навлизаше в Канада ! Ако са искали да го свалят отдавана да е на парчета ! Явно Играта е друга , За да покажат че са нужни още много пари за отбрана !

По време на студената война така САЩ със самолети Lockheed U-2 си прелитаха над СССР и си шпионираха, защото Руснаците не можеха да ги свалят заради голямата височина. И така докато един ден Франсис Гари Пауърс си лети над СССР, усеща трясък, поглежда встрани и гледа крилото му го няма, било отнесено от новите ракети С-75 Двина, после и няколко други U-2 биват свалени и с това се приклюва с летенето на САЩ над СССР. Оказва се, че САЩ дори сега не са на нивото на СССР от 1960-та година.

Точно така много си прав 10 години. някъде U2 облита целия СССР когато и от където си поиска И САЩ които са създали атомната бомба и които още от 44 имат и правят по 1 бомба на 3 месечие не е взривила Кремъл ??? Как си го обясняваш това ??? Или пък. 10 години по късно Кремъл се сдобива с ядрена бомба а САЩ са ги оставили 10 години не са ги бутнали ??? Щото ако са искали са могли да изтрият цяла Русия няколко пъти включително и 90те дето ядяха калашници за закуска а вечер танкове !! За сметка на това орките малко като позагладиха косъм почнаха да изпаряват САЩ хахахахахахахахахах

Знаем, че ги ПоРъсиха с Новите Разработки от Ухан! Още Знаем, че САЩ вече няма нито Радари, нито Изстребители!!

Най-голямата лаборатория на САЩ в Китай е точно в Ухан!

знаем че краварските реднеци не могат да ги свалят :)

Чи инцест наркутицити са ги видяли, а не засякли д тейнити ръжди след 2 месеца и на 2х километра ф тириторията им, Пак чи ни беши кат предния път ф Ню Йорк, чи беши късну

Знаем че Гогов е неграмотен Още в заглавието правописни грешки

Американските средства за подслушване и наблюдение, най-демократичните средства такива. Те летят и следят някой да не излезе извън демократичния път. А е излязал, а демократични бомби почват да валят от небето :).

Не знаехме нищо, но научихме, че янките не могат да ги свалят...

Преди 10 години плашиха хората със свинския грип. После с ракети от Северна Корея. После с Ковида. Сега дойде времето на балоните. Какво ли ще е следващото?

Честно казано се надявам да не ескалират нещата повече между САЩ и Котай. Не че харесвам САЩ, ама комунистическите диктатури съвсем не. п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

.... а може ли това да е само един балон изтърван от самите тях .... че да има за какво да си обсъждат .......

Има ли още хора дето да се връзват на такива глупости ...

"През миналия век американски шпионски самолети прелитаха над въздушното пространство на Съветския съюз и Китай." До колкото разбирам САЩ се оплакват за нещо което те самите със сигурност са правили и правят. Това е леко малоумно все едно пушач да се оплаква че всички около него пушат :)

Защото и те правеха същото над България - през 60-те и 70-те.!

Добитъка (краварите)

в западен Китай едно диктаторче убива хора с ирански шахиди ....

Тия сега да не си спретнат някоя гражданска война заради един балон, половин Америка пуца в небето вече .... хахахааа

Ф22 можел да ги достигне,но не можел да излети поради гъстата мъгла..... хахахааа....тия цял свят им се смее!

Е излекувал запека на всички американци за 0 време.

Тия умреха от страх ит един балон за, времети, а си представям, ако видят китайски самолет как ще насерат целия град и ше плуват в кафяво.

Официално има 5608 руски жертви. Останалике 120 хил. са се качили на балона.

Тези се изпонас...раха от един балон. Ами ако пристигне нещо по-голямо ?

Обикновени капути, пълни с бяла течност, готова да поръси тъпите говедарски кратуни. Сей уау, сърпраайс стюпид янкии

знаем за "китайските шпионските" балони. Ами толкова колкото идиота писал статията за членуването в "българският езикът"... Неграмотни идиоти.....

Хем обясняват, че само F-22 може да достигне до тази височина, хем казват че са изпратили самолети за РЕБ , дето едва стигат 12 хиляди метра. Тези как се оплетоха в лъжи....

както каза дядо Джо, "Америка е нация която може да се определи с една дума - awdsmfafoothimaafoothmhscusme" ето и клипа ако някой може да преведе :) https://youtu.be/14OK8_Cpiz0

Знаем, че са предполагаеми. Но го знаем със сигурност ...

Ако ги свалим със сигурност ще намерим надписи Made in China, както намерихме паспортите на арабите сред отломките на кулите

Съветски летец в тг канала си, обяснява какъв тип ракети трябва да имаш, за да свалиш този балон. С таран не могат да го свалят, ако ще дракон да вдигнат.

Бомбите над САЩ тази година ще падат от 22 км. Крайно време е краварите да усетят вкуса на войната.

Това е демонстрация на технологияно превъзходство и означава: ето не сме тук, вие ни обикаляте като извънземни и не знаете какво става. Мислите ли, че ако американците знаеха какво става, нямаше да ликвидират този "балон"?

"Около балона са изпратени специални самолети за радиоелектронна борба." Братле, смятай за какво става въпрос!

Става въпрос за разузнаване и прихващане на сигнали, разбиване на кодировки и т.н. Затова и не е свалена китайската каруца. За да им разберат технологиите.. и да се смеят на чаша уиски после !

Таке е улавчо . Кажи на китайците , че според ооо-нееето такива неща има право да пуска само фащ . Кретен се роди или ходи на КУР-сове в американското посолство ?

Информацията за врага може да се предава в открит вид, от кого да я крият, какви кодировки?

Да бяхме си поръчали китайски балони вместо ф16! По-евтини,летят по-нависоко и радар трудно ги засича и най -важното щяхме със сигурност да ги получим за разлика от американските бракми дето ще ги гледаме още 10 години по чертежите!

Кажи не на китайските балони, българино!

Нямам търпение да им пусне един фишек с400

Въпросът е чии е балона , какво има в балона и толкова ли са зле краварите че не могат да го свалят.... Ами ако е Руски а не Китайски ... А

Земята е плоска, Пентагона използва картата на плоската земя.

И на мойте маратонки пише Маде Ин Чайна ама не съм китаец.

То и на айфоните пише същото .

Каквото и да съберат , то няма им свърши никаква работа

Колко са големи тия балони бе да го ева?

Учудам се, че краварите не обвиниха Путин и Лавров за балоните.

Тях не, ама Бошира и Петрович, ще се намери свидетел, да ги види как са ги надули и пуснали от сьседен хьлм.

Ватници, спомнете си как: 1. В Западна Европа нямаше да имаме газ да се топлим и щяхме да се къпем по 1 път на месец :) 2. Как американците щяха да си качват астронавтите с батут :) 3. Как не СССР, а Запада щеше да фалира и долара да изчезне :) 4. Как щяхте да завземете Киев на 3-тия ден :) и т.н.

Яд ли те е, нищо, ще ти мине. Но темата е Китай и САЩ, бая си изостанал с материала, четенето не е за чукчите.

То и вие щяхте с укрозърното да храните гладуващите в Африка.. Пък то полските фермери блокират границата с Усрания за спиране на укрозърното. Щото правело тухното непродаваемо.. За нашите фермери да ти пиша ли?

Абе по въпроса за газа, така и така го обсъждаме. Колега в Белгия получи за миналия месец сметка за газта от 820 евра. А миналата година най-голямата му сметка за газ беше 220 евра, а зимата беше доста по-студена от тазгодишния декември. Още нещп - на конферентните разговори дето водим във фирмата колегите ми тази годиан се появяват по пуловери, че и по якета. Говоря за онези от Германия и Бенелюкса. Това е ако са си по къщите, от офиса са само по пуловери. Само българите останахме по фанелки или най-много горнище на анцуг.

Така де 1 Не купуваме от Газпром по 250$ ... а от Новотек по 1500$ 2Рублата още от 2021 - поне според бай дъе е 250 рубли за долар 3 Трябва ли ти Киев ... или ще го продадат на поляците ... И сега остава да продължиш със свирките - та поне с нещо да оправдаеш съществуването си .

Знаем, че са китайски фенери.