Какво знаем за свръх-тежката ракета на Китай

Азиатската страна не дава особена гласност на своите проекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ МНОО ТЕЖИ, БАСИ!

След тази прочетена статия тук,спонтанно взех,че се провикнах:"Дано поне таз година Господдa"поживи",Сашо Нереза и ДрагалЪвския гърбат @й дук!"

Малко се знаело за китайскат тежка ракета, че как да са знае повече, като я няма бе момчета. Що се касае до така нареченият велик поход на мао, който е попрочел история знае, че думата поход, замества думата бягство. Скинал си е цървулите мао да бяга от чан кай ши и японците, ама някак неудобно да кажеш за великото бягство, та затова похода от хиляди километри с хиляди хора, си стои с това име...походно!

Фактите са факти - рашките пак на опашката.

Хейтърче, съвсем изтрещя. За разлика от тебе хиляди не оцеляха след съсипването на България от вашия Жан

Дирниците спряха да пускат новини за руското оръжие, но за сметка на това ни заливат с пропаганда на хуавей и Китай. Явно китайците плащат повече от братята...

Не знам как ги смятат нещата, ама тази година от 10 старта две ракети гръмнаха, което е 20% неуспешни стартове. Но миналата година го докарват.

А пропускат естествено днешното изстрелване на трите сателита Radarsat Constellation Mission с Фалкън 9

х'Американците как стигнаха до луната, като чак сега се мъчим да направим тежки ракети за такива полети? Радио Ереван: С пропаганда и облъчени слушатели! Кой каза че са стъпили на Луната, стъпили са на снимачната площадка в Холивууд.

Правилно! Щом сега правят нова, значи преди са нямали! То с всички е така. Ей го, твоите господари, сега разработват нови танкове. А по твоята логика, щом чак сега ги правят, значи преди са нямали! Техните танкове са били само в Мосфилм!

още не е изстрелян . в момента му изправят ламарината с дървен чук отвътре

щом има четири течногоривни бустери браво ..начи кат зема едно дръво жив преводач в редакцията няма да остане

тва Стенли Кубрик го знае ама...го няма пък Асанж обаче ежив и публикува туй онуй...

пък България в най-скоро време ще кацне на ПОЛУМЕСЕЦА