17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сега тия турчиля като не щат да купуват нашите танкове и ще трябва да ги продаваме на българите.

Аааа Моше, меркава V си е добър танк, модернизиран в хода на конфликти и реално тестван.

Въобще не ни дреме за турския танк Altay, но щом настоявате, пишете си глупостите.

А бе какво започнаха да ни представят турските танкове да нре би да искат да ни подготвят , че ще купуваме от тях. По колко ги дават парчето? Аааа , да си имаме уважението - ние под 250 милки на парче не купуваме. Да не би да сме толкова богати та да купуваме ефтинджос.

ПРЕДИ ДЕСЕТИ, СЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ ЕДНА БЕЗАЛКОХОЛНА ГАЗИРАНА НАПИТКА - АЛТАЙ, КОЯТО ПУНТИРАШЕ КОКА КОЛАТА! МНОГО ГОТИНА БЕШЕ, ПОСЛЕ Я СПРЯХА . А ИСТИНАТА Е,ЧЕ РУСИЯ И ТУРЦИЯ, РАНО ИЛИ КЪСНО, ЩЕ СЕ ХВАНАТ ЗА ГУШИТЕ, ОТ КОЕТО НАЙ ДОВОЛНИ ЩЕ СА ИЗРАЕЛ!

Ако батковците от Америка и западна Европа не бяха разтурили Соцлагера и СССР Това го е написал някой по долу, което си е дивна лъжа. Те сами си се разпуснаха, не издържаха икономическото съревнование.

Малоазийските Кападокия, Мизия и Витиня са български земи.

Какво знаеме ли..че в турския танк Алтай няма много турско! Немски дизел и оръдие, корейска електроника западна комбинирана броня...какво точно му е турското?!

Знаменцето на танка и шофьора с мустаците!

Турците конструират танкове а Ганю разработва чушкопек за 5 чушки мухахаха.....

чета че освен този "супертанк" , турчолята до 5-6 години щели да въвеждат и Стелт-изтребител.....няма тън-мън. Мурзилки , стягайте се , че ваш'те съюзници ще ви направят за смях.....след няколко години да не вземе от тях да купувате танкове и стелт-изтребители....или дотогава ще имате цели 100 Армати и 20 Су-57 от които всички ще пълнят памперсите.

А бе, келеш, западните подлоги не можете да си обуете гащите, айде затворете ги тези бузи най-сетне.

айде,айде,не истерясвай червена подлого. К'во скачаш като ужилен ?Малко бъзик , обаче руската изтривалка се засяга не на шега,а ? Това сте ВИЕ - руските подлоги , правите се на по руснаци и от тях самите. Това е разликата между ВАС и нормалните хора , които предпочитат ЕС и въобще ЗАПАДА,вместо изостаналата руска кочина. За ВАС те са западни подлоги. Ми НЕ,НЕ СА - просто нормални хора , които за какво да се кефят на алкашите ? Или на зависимостта ни от руснаците - да ни дерат Газпром и ЛукОйл ? Добре че се размина "Южен Поток" , че после 20-30 год. не можем се откопчим от тия .

Няма никаква разлика по същество - няма танк, няма и екипаж, при това, не само в купола. От кога се произвежда този армата и колко бройки вече са на въоръжение? Участвал ли е в боеве и къде? Колкото алтая, толкова и арматата. Как въобще е възможно, с кой акъл, редактиралия статията поставя на първо и второ мяста два танка, които никой нито е произвел, нито е приел на въоръжение?!?!

едно време ни учеха че живота на танкиста е около час, до поразяването на танка, после влекача го изтегля, изчегъртва се от вътре, сменя се ел. инсталацията , боядисва се и пак в боя. Вече се смени тактиката, има дронове, които откриват замаскирани танкове, има едни шведски управляеми ракети които като се насочат към танка в края на полета правят маневра и удрят от горе. Може би големи и тежки танкове са удобни за вътрешна употреба, при леко въоръжена съпротива като кюрдите.

"Може би големи и тежки танкове са удобни за вътрешна употреба, при леко въоръжена съпротива като кюрдите." - не не са, поради тази причина Коч холдинг започнаха с производството на Отокар серията БМП и всякакви бронирани машини.....и чак сега (Получиха лиценз за истинско оръдие) събраха смелост и решиха да си направят ГОЛЯМ х...й , а танк де , та да го показват по баирите (щото много филми гледат), иначе като го пуснат в употреба ще видим, за сега според мен 65 тона машина за техните трудни каменисти терени не е удобен ама те си знаят, може само на парадите пред джамията да го вадят....

Турция отдавна мечтае за танк, но малко работата намирисва на фетиш по по-големите неща....личи си още от тактиката им в Сирия която явно е възприета от гледане на Американски екшън филми или слушането на Американски инструктори...а тя е следната: Вадиш си танка, качваш го на високо да вижда и чакаш на пусия да изкочи Руско малко танкче....е да ама докато чакат загубиха 10 бр. за минути при Ел-Баб но то били виновни джихадите с "корнет" и лошите Американск играчки "toy"......новият Алтай е още по-голям и тежък на размери от Леопард 2.... не знам как и къде ще го крият по техните каманаци, в същото време по на север и по-на зелено пак ще е проблем като завали. Общо взето този танк е да плаши съседите.

Какво знаем за турският танк? Знаем, че му е рязано оръдието.

Може и да е рязано, но ако ти го вкара ще виеш!

Алтай навремето продаваха вместо Кока Кола. В случая няма да се очудя ако работата с този Алтай е същата.

Недейте бива завистливи, работете и вийе ще имате.

Работим!

Това е доста интересен екземпляр - сглобка от италиански и френски части, но за съжаление от над 10 години не могат да му изобретят двигател. Основно се използва от Ердоган и кликата около него с пропагадна цел.

Статията възхвалява руският танк Армата който не е в серийно производство и не е изпробван в бойни условия като най добрият в света и слага на второ вясто турският танк Алтай който още не е приет на въоражение! Би било добре също и да напишат за колко дорара се разменя една рубла и за колко долара или евро се разменя една турска лира?За да звучи още по достоверно

въоръжение - от оръжие. Много си неграмотен, пък как стана толкова разбиращ?

"В проекта са поканени специалисти от Hyundai, работили по-рано по южнокорейския танк K2 Black Panther. Сключен е и договор с немците от Rheinmetall, които дават лиценз за производство на най-доброто им оръдие. " Мдааа....обсадата на Костантинопол е сполучлива защото турците тогава ползват оръдия. Оръдия които те - като в този случай - не могат да си направят сами и плащат една камара пари на венециански инжинери да им ги направят.

турчин инженер = прасета в космоса :-)

Хи хи, ти гледай своята градинка, с какво са се прославили по света бг инженерите? Но пък виж турските такива правят, старата ми кола корола от 2017 година почти всички части си бяха произведени в Турция, може би с чижд лиценз, но все пак там. А ние тука и това не можем. Така, че не се обаждай от панелната си дупка преди бг инженерите да са измислили нещо за света.

Тъпака опе дори не знае, че тука правим половината ламарини за примерно Мерцедес и още хиляди части за автомобили на стойност 10 милиарда лева, но ние нищо не сме могли да правим...

До Дада - това го правим от няколко години, ти кажи с какво са се прославили тука инженерите ни освен с ниските си заплати. Виж за Турция, техните инженери примерно правят съвметсно с американците F-35. Аз да ти кажа, ти не знаеш но тука само едно хубаво нещо е излязло е устройство за измерване на радиацията извън земната атмосфера, за което мога да кажа слава на групата от астрофизици и инженери направил това нещо, но само това, няма друго

смех не ти е лесно да си тъп патриот, ти вземи и прочети малко, ако не знаеш английски не е проблем има много инфо и по бг сайтовете. Онез там на югоизток и ф16 правеха (в момента не знам дали все още ги прозивеждат) и правят сега съвместно със САЩ ф35

Бъркате инженери с производство. При турците има аутосорсинг на готово изделие. И напротив точно ние правим и разработваме примерно компютрите за автомобили.

Ами плащайте и вие

Имаме пари и плащаме

Ако батковците от Америка и западна Европа не бяха разтурили Соцлагера и СССР, които ви напълниха гушата през последните 30 години, Турция все още щеше само да изпраща гастарбайтери в Европа и нито щеше да има тежка индустрия, нито туризъм и щеше да купува ток от Бг, и старите немски корабчета ..

инженер. Много си неграмотен, пък как стана толкова разбиращ? Явно пишеш с различни имена. Видно е в по-горния пост.

САЩ няма да оставят турците да са им конкуренти .

Руския Т 14 Армата е с безекипажен купол а не корпус. Има малка разлика.

Няма никаква разлика по същество - няма танк, няма и екипаж, при това, не само в купола. От кога се произвежда този армата и колко бройки вече са на въоръжение? Участвал ли е в боеве и къде? Колкото алтая, толкова и арматата. Как въобще е възможно, с кой акъл, редактиралия статията поставя на първо и второ мяста два танка, които никой нито е произвел, нито е приел на въоръжение?!?!

Ха ха ха, какви са тия експерти бе дето казват че Арматата е най модерния танк в света?? Руски?

той и Калашника не е най-добрият автомат в света ! Руски ?!

Пич, я кажи, коя е най-добрата кола в света? Ама, добра за какво, нали? Да закараш чакъл на вилата, да закараш децата на море, да сваляш мацки по дискотеките или да въртиш банички из София. Е, същото е и с оръжията. :)) Има най-добри за дадена работа. Ако искаш евтино да въоръжиш неграмотна и немотивирана пасмина, Калашника е повече от перфектен. За всичко друго има по-добри решения.