Коментари - Google Maps с подобрена функция за офлайн карти | IT.dir.bg
назад

Google Maps с подобрена функция за офлайн карти

Ъпдейт за Google Maps връща лесния достъп до офлайн карти за всички локации.

Обратно в новината

Коментари - Google Maps с подобрена функция за офлайн карти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдещето е в интернет. Скоро всеки ще има такъв на телефона. Вече започват да правят и колите със сим карти. Гугъл мапс ще бъдат единствени.

Ми като не си ползвал най-добрата навигация, iGo, къде си тръгнал да сравняваш?

Не работи за София, пробвах. HTC One X+

Ами смени апарата с Лумиа и ще ти работи не само за София ами и за Каспичан и то безплатно с глас на БГ женски или мажки

Не си добавил, че работи и в офлайн и онлайн режим. Аз съм я ползвал и в Германия, перфектно!

Ползвал съм Ovi (сега Here) в десетина държави на Европа и никъде не ме е подвеждала. За България малко бавно обновяват картите, но пък непрекъснато съм онлайн и е по-лесно в търсенето. Обаче дали ще има безплатни карти за цяла Европа зависи от модела.

под всяка новина свързана с нещо от Гоогле, се появява по един идиот каращ ни да си купуваме Лумия. Приличате на феновете на Опера, дето не пропускат да пишат под новина за браузър, че Опера е Н1, но незнайно защо винаги си стои на 2% използваемост.

Май услугата не е активна още за БГ или аз нещо бъркам?

трябва да ъпдейтнеш до версия 3.0.0

Аз пък мога да кажа че най-добрата навигация за кола е тази на Google, малко е орязана но пък търсачката намира абсолютно всичко и разбира се БЕЗПЛАТНА е. Сега като направят оффлайн режим и възможност да показва отделните ленти ще стане незамениама. Единственното което мога да си пожелая е да предупреждава за камери и да показва текущото ограничение на скоростта. Мога да я сравня от опит с навигации като Garmin, Tomtom, Sygic app и Apple Maps. Еми търсачката и картите нямат алтернатива, никога не са ме подвеждали, което немога да кажа за гореизброените. Пътувал съм основно из европа.

нАЙ-ДОБРАТА НАВИГАЦИЯ Е IGO

Била "най-добрата навигация за кола", но няма това или ако добавили онова щяла да бъде трепач!? Приказки под шипковия храст...

"Великата" компания създала недоразумението Андроид откри топлата вода. Че още Нокиа със Симбиан имаха офлайн карти с безплатна навигация и 3D подробни модели. Даже НДК го имаше, да не говорим сега here maps какво имат. Крадци! Освен търсачката (номер 1!), gmaps online и Earth друго читаво тази компания не виждам да има. Gmail е абсолютна бъркотия too.

А ползвай нокиа и симбиан оттук нататък.

Ти за Ай боклуците ли говориш, дето даже не можеш да си свалиш снимките от телефона :).

Дедо, къде видя някой да споменава "Ай"? Къде се буташ да си слагаш г.за там където другите си мерят пи.ките.

Tи не можеш , щото си виждал Aй нещата само на картинка. Аз си ги свалям най-редовно без проблем;)

Това е за нас, нещастниците с Андроид. Тези като теб, които са напред с материала ще продължат да ползват Симбиан и Нокиа мапс.

Точно пък търсачката...няма по-комунистическа търсачка от гугъл. Както искаш го разбирай. За гмапс-години им отне за да стигнат виамишелин, че и до днес те пращат на 100км обиколки..

Ами аз до ден днешен си ползвам Nokia със Simbian 60 и си имам прекрасна офлайн навигация. И понеже се чудя с какво да я сменя вече съм проучил, че има here и за Android - още не зная как е с актуализацията на картите, защото на моя телефон е безплатна за Европа без да се мъча да го надхитрям.

''Gmail е абсолютна бъркотия too'' - щом твърдиш това за поща като gmail,май в главата ти е бъркотията ...

За гмайл-а е прав според мен. ;-) Който си го харесва си е негов проблем, но не е кой знае какво и по-лошото е, че все по-зле става. :-)