Коментари - Nokia продаде картите HERE за €2,8 млрд. (видео) | IT.dir.bg
назад

Nokia продаде картите HERE за €2,8 млрд. (видео)

Nokia е постигнала споразумение за продажбата на подразделението си за картографски услуги HERE на консорциум от германски производители на автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Nokia продаде картите HERE за €2,8 млрд. (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навигацията на колата ми е с HERE. Все още няма отсечката Сливен - Бургас. Не съм доволен.

WHERE?

ако отвориш Here в интирнет и отсечката е налична.. по-добре да се сърдиш на производипеля на колата си, а не да обвиняваш Here!

На Лумиата ми работи перфектно. На иФона ми не позволява навигиране от актуално мостоположение до предварително избрани фаворити. За иФона е по-добра Сиджик. Между двете Хере е по-добра ама ползвана на Винфоне.

глупости. навигира към фаворити без проблем

И при мен не навигира към желани или предварително запаметени?!

Очаквам много скоро приложението да не се предлага за мибилни устройства. Не вярвам германските автомобилни гиганти да се занимават с мобилни приложения.

Ще го има, но вече няма да е без пари!

Ползвам приложението на Nokia още от версия OVI 2.0. В началото беше малко куцо, а картите за България бяха много зле. С появата на версия 3.0 всичко стана много добре. Сега в Android-а са загубили някои функции от Simbian-а, но като цяло е още по-добре. Интересът на такива автомобилни компании само доказва колко са добри.

това което забелязах е че вече липсва основното предимство на Nokia Here - офлайн навигацията, а всъщност затова ги бях инсталирал! Без интернет се оказа, че навигира базово, само до самия град, но за търсене по вътрешни улици и т.н. си иска нет. Ако ще съм зависим от нета, ще си ползвам перфектните Google Maps! Много разочароващо ..

Това пък кога го забеляза?

Има офлайн навигация. Липсват маршрутите - не можеш да кажеш първо до точка А и после до точка Б, което е проблем, ако не ти предложи желания маршрут. Аз също харесвам Google Maps, но не са толкова добри за навигация - в малките населени места са въведени имената на много малко улици.

Има офлайн разбира се и то си работи и на 3те ОСки перфектно.

Robbie Rotten

На Нокия Лумия 630 всичко си намира - специално заради теб пробвах - търси си офлайн без проблеми улици в Каспичан и маршрут ми изкара до там. Версия: 4.3.184.1.