17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опитите продължават!

В Турция са сигурни, че не могат, но опитите продължават.

Добре де. Хомотата вече се уредиха. А зоофилите и некрофилите - кога?

Защо м. ви д. е. мръсна, трябва да насилвате естествения ред? Защо? Загубени извратеняци. До какво доведе извратеността предшественицте ви? До унищожението им. Продължавайте в същия дух, само че без дани занимавате или замесвате в самоунищожението си.

Е сега стана тя , геовете и лесбийките само това им трябва....научна основа за секса им......малииииии ша са скършат. В болниците ще има засилено случаи на пръснати ду..та. И припелени езици. Може ли такава статия бре. Вай вай

Млада двойка при доктора: - Докторе, искаме да имаме деца. Не ползваме противозачатъчни, правим секс всеки ден, поне по три пъти... Ама не ни се получава. Докторът ги погледна сериозно и попитал: - Ъ... момчета, как мислите, че това ще се получи?

Оцелява най-приспособимото, не най-приспособеното. Май така беше го казал Дарвин. Дали ще е естествен или изкуствен подбор няма значение. Важното е гените да се пренасят. Живот, какво да правиш! Намира начини...

Супер! Значи отиват две гугутки, ама потни и от един пол, та при доктора за деца тръгнали. -Искаме сини очи, кестенява коса, стройно тяло и да е гей(демек весел, според първоизточника на тази дума). А доктора им отговаря: -Колко време живот да му заложим? Три или пет години?

Опитите в Анадола за забременяване на мъж от мъж не са спирали от столетия. Ама не съм чувал да се е пръкнало още отроче от тези опити, без значение на пола му. Но ако продължават със същия устрем може и да се случи. Ха дано. Ще влязат тогава комшиите във световната наука. Може да спечелят нобелова награда за биология.

"Войната на клонираните" изглежда ще могат да се създават войници с модифицирани гени за сила и издръжливост, това лчно за мен е лошо приложение. Друго е спасяване на изчезващи видове, тук има шнас това да е полезно като откритие. Но ми се струва че се търси такава възможност най-вече заради джендърите, за да има поколение генетично идентично с двамата родители.

Е това не може да стане ин виво, само ин витро. Споко бе, секс още дълго ще има. Докато стане ширпотреб, има време, на нас ще ни стигне. Да му мислят прапраправнуците!

На мъжките екземпляри допълнителна дупка ли ще правят?

-Какви са тия, дето правят изкуствени животни? камериерът - Комунисти сър.

- Sorry, but.. Просто джендъри. Или, прости джендъри :)

komunistite sa ednopolovi

А последовател(к)ите на основноположничката на джендърската философия Джудит Бътлър?!

ще създадат и изкуствен човек, само че къде ще му слагат батериите

Технологиите напредват и един ден ще настане истинска содомия,както е било някога преди унищожението на Содом и Гомор! Хора ще се омешват с животни,ще се раждат изроди,ще има всякакви перверзии и накрая всичко това ще бъде изпепелено... Ако не го проумеем,бъдеще няма да има!

За тия учени няма ли рак, спин и други по-важни проблеми освен да правят кеф на хомосескуалистите с изледванията си.

този който дава парата, той казва за какво да се ползват а това че си прост и ограничен и че в изследването виждаш само хомота и джендъри си е твой проблем.

Това че на вас ви плащат за да пишете, че съм прост и ограничен не ме прави нито по-прост нито по-ограничен, но вие го казахте друг поръчва музиката. Ще чакам да ме озарите с брилянтната си мисъл, какви прилоения може да има създавенето поколение от еднополови двойки.

Това е поредното "научно" изследване о типа колко е нромално и естествено да си хомосексуалист. Такива подобни изледвания са правили и нацистиките учени, даже в лагерите на смъртта. Доктор Менгеле е имал два доктората, по философия и по медицина. За тях е било много важно да докажат че арииците са нация превъзхождаща всички останали и са го доказвали. На това му викам научна простиция.

На мене никой не ми плаща за това да пиша тука. Това, че си мислиш, че някой получава пари за това - доказва само, че самия ти ги получаваш и го проектираш на другите. Науката си е наука. Както казах самия експеримент няма нищо общо с хомосексуализма, а това го виждаш ти така защото си прост и с ограничен мироглед - както вече казах.

Ти какво си мислиш - че не го правят? Както съм пъсал по-долу Китай в момента наливат милиярди в науката си. Това е само един от стотици течащи научни проекти в сферата не генетиката, но журналята естествено няма да напишат за тях, защото не биха звучали толкова сензационно. А ако си въобразяваш, че точно китайците ги бръсне дали угаждат на някакви хомосекуални течения, жестоко си се заблудил.

Хайде сега всички "ръкоделци" да оплюете Китай и джендърите им.

Gal1974

Браво.....харчат се пари за такива глупости, а хората мрат от рак....

Разболяват се, защото всеки ден се пребиват и изнасилват/начин на живот и даже им харесва орално, ментално... и хич даже не се усещати РАК/СМЪРТ!

Китайците не си поплюват. Много яко инвестират в биотехнологиите защото те са бъдещето. Тук в Европата цялата тази сфера е много умряла заради множеството регулации и като цяло назадничавото мислене на хората.

Ами аз доколкото разбрах променят генетично материала : "Това ефективно прави генетичния материал по-скоро "мъжки" Е то при подходящо подреждане на гените може катус и крокодил да имат поколение!

Добре де, нужно ли е да се размножаваме като бацили! Не сме ли и без това вече прекалено много на тази велика планета Земя!

Демографски срив - намаляват хората "батерии", които "зареждат" осигурителните, здравните, данъчните системи - синтетично/технологично/генетично редактиране помага да се "възпроизведат" необходимата бройка за пазарните интереси

Мигранти много...

видяхте ли бе мурзилки, не кой да е а любимият ви громител на капиталистическият запад е доказал, че джендърите са научно допустими да имат семейство!

Да де - явно е възможно! Продължавай да опитваш и може и при тебе да ти се получи. Ако не стане, бегай при китайците, те ще те опрашат.

Като го въведат и при хората, кой знае какви изроди ще се раждат. Не че те ще са виновни.

Паталогичните за трансплантация на органи, а "съвършените" ще ни управляват нас, обикновените.

Лично мен тези неща ме притесняват дълбоко, тези хора ще искат да се размножават с други обикновени хора, това може да доведе до генетично замърсяване на нашето ДНК с непредвидими последици за човечеството. За хомосексуалистите ще кажа, че след като е цялата наука до която достигнало човечеството трябва да бъде използвана за да им позволи да бъдат "нормални" като хетеро двойите, то състоянието им нито нормално нито е естествено и техните проблеми трябва да си останат МКБ като патологични.

Това е отдавна известно в Анадола.

те за това са 2млрд.

И на тяхната улица изгря светлина...

А после се издигна облак във вид на гъба ... и гайгеровите броячи зачуруликаха.

След тази новина всички гей-, лесбо-, би-, транс- и всякяква друга паплач ликуват. А Содом и Гомор ?

какво ти пука това са китайци

Ако са греховни, ще се разкаят и... всичко е точно:)

Честито.

Това е супер новина за всички гейзери.

Взели ембрианарни стволови клетки, забележете - ембрионални, отде се е взе тоя ембрион не казват, от мъжка и женска ли преди тва? После пишат направили чрез генетична манипулация от тия клетки "мъжки" и ги инжектирали на яйцеклетка неоплодена, дето ги и мат само женските!? От това което разбрах, не ми се струва да са същдали поколение от един и същи пол. Да бяха взели две яйцеклетни или два сперматозоида и да бяха произвели здрав ембрион, ок, ама тва дето се описва в сатитята е друго.

Значи може! Хубаво е да може и еднополовите двойки да имат поколение и такива семейства да си заемат мястото в обществото. Докато по естествен път бройката им се намали, заради генетичните дефекти от описаните маннипулации. Така всички ще са доволни - те ще имат деца, останалите след едно-две поколения ще отбележат намаляване на гей населението, поради ускорен подбор с помощтта на метода на деца с еднополови родители.

Умилително е като ви гледа човек да се опитвате да разсъждавате. Кажете, според вас хомосексуалността наследствена ли е или се става гей? Описаната манипулация явно не създава дефекти в последващи поколения и те се размножават нормално. Ако вашите разсъждения са правилни едно време като са карали гейовете насила да се размножават - женели са ги насила, трябвало е да имат деца, за да се отсрами семейството пред хората... та какво? Гейове ли са родили? То така заради това насилствено женене щяхме именно да бъдем заляти от гей-поколения.

Наличието на генетичните дефекти е споменато в текста, но не е наречено така. Създаден е работещ ген, но не е със същата конструкция. Може да се проучи защо е така и кое е грешката набързо от всеки, но ще трябват час или два четене. Да, всичко е наследствено. Съвкупността от физически и психични харектеристики, създаващи по-подходяща почва за гей-проявление са си чисто наследствени и лесно постижими. Много лесно може да се създаде гей-порода хора, както и супер-мен порода или супер-секси или много умни. Само че е жестоко забранено и преследвано, особено така директно заявено.. индиректно, се прави, на семейно, родово или институционално ниво.

Науката е безгранична. Рано или късно това ще може да се приложи и при хората. Къде са сега важните селяндури, в позата на властелини на живота, които ревяха, че без тяхното парченце месо не е възможно размножаването на човешкия род? В науката няма лоши открития – зависи как се използват.

Именно! Интересно е как хората изпитват неистов нерационален страх, че някой може да се възпроизведе. Аз виждам много позитиви от това откритие за целия човешки род

Прав(а) си. Виж и следващото мнение, мое е. Парченцето месо, и онова другото при жените, са прекрасни неща. Неуместна е злобата ти.

Разбира се, че са прекрасни. В леглото. Ама и там има вече заместители.

Мръсни, жълти хлебарки. Играят си на богове, но природата ще ги накаже жестоко...

Каза кроманьонецът и се обърна към вожда на племето да му направи трепанация, за да избягат злите духове от главата му.

научиха ли ги да мислят и работят. Щото бозайници много видове, ама само човекът е разумно същество, което учи, работи, създава...Ама дали и той още....

Доста джендърско. Може би не е доказано от китайците, а може би те искат да заместят САЩ като водеща по глупост сила.

"доста джендърско" е изключително валиден аргумент

А откъде ще бозае отрочето на еднополови родители бозайници от мъжки пол?

Продайте технологията на анадолците и ще станете милиардери !

Цяла Турция ликува !!! Сега ще въведат новата система при тях, че сегашната не работи. Ама опитите все още продължават

Един ден всичко ще ни се върне.

Какво "велико" откритие на китайските глобалисти. Света под тяхно господство ще е по-гРозени от този на САЩ.

НИЕ ОТДАВНА СИ ГО МОЖЕМЕ- ВИЖ КОЛКО МНОГО СЕ НАПЛОДИХМЕ.КИТАЙЦИТЕ ТРИЦИ ДА ЯДАТ-НЕ МОГАТ НИ СТИГНАТ. БЛАГОДАРСКО НА БАТ БОЙКО ЗА ФИНАНСИРАНЕТО. ЕКСПЕРИМЕНТА ПРОДЪЛЖАВА НЕУМОРНО.

КАКТО Е ТРЪГНАЛО- СКОРО ПАК ЩЕ ГОРЯТ КЛАДИ!

Жалка Жълта Измет.

Това е много интересна новина. Жалко, че повечето хора виждат някаква заплаха за себе си в това. Едно време са женели и омъжвали хомосексуалните насила и са ги карали да имат деца като за пред хората. Сега те като искат, не може така пак обществото недоволно... В крайна сметка това откритие е от важност не само за хомосексуалните. В статията не казват от какъв пол е поколението на тези мишки, предполагам само женски. Това може да се окаже много важен механизъм за запазване на човешката раса и заселването на нови светове. Ако не могат да стигнат достатъчно жизнеспособни хора, за да осигурят нормално възпроизвеждане и най-вече разнообразие на генома за да има здраво поколение, този метод може да се окаже жизнено важен. А защо не и тук на земята? Знаем много добре, че при повишено замърсяване и токсична среда природата "прави" само женски тъй като те са по-важни за оцеляването на рода - 10 женски могат да се оплодят от 2 мъжки и пак да има достатъчно здраво поколение векове наред. И това се е случвало в човешката история! Ако Земята стане твърде токсична за нормално възпроизводство, може би само така ще можем да преминем през този период...

Китай го доказа за няколко години, а турците от хилядолетия се опитват и нищо :)

И един ден Господ ще се събуди и ще си каже - Тия моите доста са се распасали - я да вкарам малко ред ! И ще вкара малко ред !

Така са си казвали и ония от църквата, когато са подпалвали кладата на Джордано Бруно...

От две майки да, но от двама татковци не. Природата си знае работата. А лево ориентираните да търсят нови природни доказателства за заболяванията си.

Виждаме, напълнило се е с пеераsи.

petrovito

сори за мъжките гей двойки... а, за лесбийките, да са ви честите рибите и гущерите дето ще имате