17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ме кефи как НАСА-мършичките тука (и навсякъде) все по настойчиво инсинуират, че китайската мисия е фалшифицирана... Като това идва от същите прецакани камили, които иначе до смърт ще твърдят, че НАСА - най-големите доказани лъжци в света - казват само Истината, лол И каква е логиката? Или се лъже в науката - или не. Нали това ви е основния анти-довод? Значи след като допускате, че някой лъже - същото важи и за всички, и то най-вече за НАСА. Абсолютен култ, НАСАджиите с нищо не са по-различни от ислямистки или юдейски ултраси. И събуждането ще е също толкова болезнено.

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей. Я да си гълташ канчето с лекарствата и да заспиваш.

Пишех на сляпо, рекламата закриваше част от полето, оттам и двойният подпис.

Алаху акбар - боклук наркомаизиран! :) Докато другите двама зомбита тука ме те пречукат с камъни - всички НАСАджии ще ви мислят за идиоти - заради тебе най-вече.

Значи или има лъжи или няма, LOL. Щом един лъже значи всички лъжат. Я пак да ти дадат повече от онова за оросяване на мозъка.

едните ти пращат снимки, видеа, звукове. Гледаш почти в реално време без да се знае какво ще стане. Ти стискаш палци в реално време да се прецаката за да се изтролиш като чек... на мокър пясък.. Другите ти казват само че са направили нещо и ти вЕрваш, вЕрваш, вЕрваш.... не... не става дума за китайците... а за Гагарин... на който дори ТАСС не беше допусната. АРе чупка бе тъпак.

Само с ИП сменячка не става троле. На никой не му пука колко плюса си си набил сам. Всички те знаем що за палячо търсещ внимание си.

малееее комсомолец до комсомолеца майнольо.... Аже цървули нешастни, колко от Вас карат ладички? А колко биха искали теслички вместо ладенца? Бахте руските диверсанти колко сте жалки. Как се наричате хора не знам. Аз ако напиша някоя глупост като Вас ще се самоубия виждайки собствената си нищожност. Просто на Ваше място бих изпаднал в депресия. Как пишейки подобни глупости ще дишам въздуха на хората създаващи инновации като Тесла, като видео карти кат процесори, софтуери, устройства за извличане на енергия от слънце, вятър вълни.... как живеете рпекалняйки се на една срината бенизностанция.....

Повечето кретенски постове са дело на един щатен врякалник, подписва ги различно и се пъне да звучат различно. Не че е толкова единствен по рода си дебил но е практически единствен тук.

За тях всичко чуждо е заплаха , а у нас не остана нищо наше !

Някой да си е мислил нещо друго. М..... ви шиии И..а хамериканска.

китай си правел станция да стреля по 'панички' т. е - по сателитния интернет на мъск китай им пречи в космоса, русия на земята та - на крив ....................

Ненаврякал се врякалник ей.

Това "Световно зло" наречена Америка съcдадена от престъпници и убийци тая " Престъпна страна" болна от неизлечимата болест шизофрении и за нея всички от Иран, С.Корея, Русия, Китай и т.н представляват заплаха за " националната й безопасност"Всички независими страни са опасност само " демократичните" ( които пряко са подчинени нямащи както вътрешна така и външна полика които са окупирани от тях) те не представляват .С всеки изминат ден тя застрашава Световният мир създавайки постоянно напрежение, конфликти със своята неуправляемост и непредсказуемост.

Я си гълтай лекарствата и не вряскай бе, само твоето умствено изостанало бръщолевене липсваше.

Всъщност какво е доказателството че китайците са кацнали на Марс? Вече колко време няма една снимка.

Всички чакаме. Снимките или обяснението как кацнали ама снимките не станали.

Много ми е странно, какво тябва да напише американското разузнаване, според любителите на лапачите на живи мишки?!?! Трябва да напишат, че Китай е добронамерена държава?!?! Да лъжат в полза на Китай?!?!? Вие сте психопати и малоумни! И няма нищо лошо в това да си кравар! Лошото е като си безгласен роб на комунистическите феодали и си лапач на живи мишки и прилепи!

А ти си крепостен селянин на капиталистическите феодали.

Колко проницателно. Отде ви изравят бе.

А ти що пишеш на китайски комунистически компютър?? Що не пишеш на американски с 100 кила монитор на зелени квадратчета, дайал ап модем дето ти заема тел линия с часове и флопи 5 инча??

LCD дисплеят, тъпако е измислен в САЩ. Лаптопа, тъпако, е измислен и направен в САЩ. Епъл Mac pro се правят в САЩ. За какви 100 кила монитор, че и със зелени квадратчета плямпаш?

Ненаврякал се врякалник с административен достъп не се наврещя ей.

това е лицемерието на САЩ. космонавтите/астронавтите на Китай били свързани с военните. а при САЩ как е. да не би техните пилоти да са ги намерили в някой МОЛ. понеже САЩ знаят как действат и не искат никой друг да може като тях. САЩ шпионира всички но иначе говори за правата на хората в Русия и Китай че били шпионирани. лицемери. и те като Бойко тъпото се самозабравиха и вече все повече хора не ги харесват. САЩ сами отблъскват другите от себе си.

и какво е лицемерието? че един военен казал нещо си за да му увеличат бюджета? Аз друго не виждам в това изказване. Явно си прочел само заглавието... и дори него не си. Важното да наречеш някой лицемер.

космическа наглост на самозабравилите се империалисти от САЩ !

и каква е тя. ще ни кажеш ли в кое наглеят.

Американският президент Доналд Тръмп подписа указ, подкрепящ усвояването на ресурсите на Луната и други небесни тела с търговска цел. "От юридическа и физическа гледна точка космическото пространство е уникално пространство за човешката дейност и САЩ не го смятат за всеобщо достояние. Политиката на САЩ трябва да бъде да се стимулира добивът и използването на ресурси в Космоса от страна на държавни и частни действащи лица", се казва още в документа, който отхвърля Споразумението относно дейностите, извършвани от държавите върху Луната и другите небесни тела, прието от Общото събрание на ООН през 1979 година.

"подкрепящ усвояването на ресурсите на Луната" - случайно да пише ОТ САЩ? НЕ !!!! ама нали трябва да плюем... Сучайно да знаеш че точно те ще КУПУВАТ ресурси от Луната ОТ ВСЕКИ който ги достави и точно това включва този УКАЗ ??? Та... какво им е наглото?

Както се вижда - минуси се набиват по-лесно с ИП сменячката отколкото да се мисли и да се отговори. Смешници.

Нека първо се върнат обратно на Луната след половинвековното прекъсване и после да пишат разни никому непотребни в галактически мащаб укази. И да кажат от какво толкова им се разтрепериха партенките преди почти половин век, че още ги е страх да се върнат там и само лаят срещу Луната отдалеч!

Цитат от същото: "Американците трябва да имат право да извършват търговско проучване, производство и използване на ресурси в космическото пространство в съответствие с приложимото законодателство. Космическото пространство е юридически и физически уникално пространство за човешки дейности и САЩ НЕ ГО СМЯТАТ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ДОСТОЯНИЕ."

Обществено достояние означава, че обществото решава какво да се прави. А космоса Не е обществено достояние, защото и частни субекти могат да ползват космоса от цял свят. Та зависи какъв смисъл се ползва израза обществено достояние

Всъщност какво е доказателството че китайците са кацнали на Марс? Вече колко време няма една снимка.

ехаааа... минуси на въпрос. Явно никой няма такава снимка, а има хора които ги е яд, че няма такива снимки.

Само едно нещо не ми е ясно защо почитателите на elon musk които ни карат и ни убеждават, че трябва да сме щастливи при всеки относително успешнен полет на спейс х ....когато ракетите му не се взривяват. Е и ни обяснят как трябва да се радваме за американците защото видите ли, това е успех за цялот човечество..Е сега защо нещо ги няма и не излизат за да кажат че се радват и за успеха на китайците защото и китайския успех е успех за цялото човечество... защо така , а?! Аз просто питам Ей така... за мой приятел и познат:)

А кога ракетите на Мъск се взривяват, бе боклук? И защо почитателите на Руслямска държава и Китай, които ни убеждават, че това което прави Китай е достояние на цялото човечество и трябва да сме щастливи, плюят неистово срещу полетите на Мъск, които били взривяващи се ракети и космически боклук? Нали схващаш какво миризливо лайно си?

ето за лудите говедари от страната от третия свят кочината кравария Америка всеки който разполага с по-добри технологии от тях , като в момента е Русия , изпреварила ги с десетилетия...или с технологии като техните, като е в случая с Китай представлява заплаха за наглите амбиции на кравария Америка просто факт...

абе момченце. дръж се като голям. Какво си се разпсувал като селско лапе пред кръчма. Ти нормално не можеш ли да общуваш?

ха ха ха ха ха ха ха ха... пРосия била пред САЩ и Китай. ха ха ха ха ха ха. Ти не си чул какво каза дори каПута преди седмица :)))

викаш затова просията е в краварника Америка с близо dressta милиона негри латиноси и жълто ри които вече второ трето поколение не работят и се издържат на социални помощи или с десетте милиона безработни които спят по улицата или с малките 30 трилиона долара външен дълг където руснаците могат само да се пулят и цъкат с език с техните и жалки 500 милиарда долара външен дълг! Просто факти

Поне една истина има ли в тъпотиите които си написал? Естествено, че няма. САЩ нямат външен дълг повече от 4-5 трилиона. долара, а целият държавен дълг е 18,9 трилиона. Негрите и латиносите са около 100 милиона по статистика. 10 милиона безработни могат да спят по улиците в Руслямска държава. Всеки който иска може да иде в САЩ и да работи. Всяка година хиляди студенти пътуват до САЩ на студентски бригади и нямат никакви проблеми да си намерят работа при което изкарват съвсем прилични пари. Ако някой не работи, то това е защото той не иска да работи. САЩ за 2012 г ще платят по държавния си дълг цели 10 милиарда долара лихви, докато Руслямска държава за 540-те милиарда ВЪНШЕН дълг ще млати около 25-30 милиарда долара лихви. Само че БВП на САЩ е 23 трилиона долара, а на Руслямска ддържава 1,5 трилиона долара.

На кривата ракета и космоса и пречи..... Или пък не беше за ракета оригинала?

Много пропаганда и простотия! Истината е, че САЩ са заобиколени от приятели, а Китай и Русия - от врагове! Това е така, защото и Китай и Русия са империи и постоянно се опитват да превземат земя! Направете си труда да проверите, претенциите и конфликтите на Китай със съседите им! Съвсем доскоро бяха пред война с Индия, само пример! Преди няколко години, с Виетнам! Постоянно превземат територии и съседите им пищят! Харесвате ги - се тая, но ги харесвате, само защото сте малоумни и прости! :) :) :)

Към момента САЩ е най-голямата империя... все още има 7 колонии, на които отказва да ги признае за пълноправни щати;)

Малко "пропагандни" факти: - САЩ е единствената държава, която не е имала световна война на своя територия. - САЩ е единствената държава, която едновременно е подклаждала и същевременно участвала в повече световни и локални конфликти, отколкото всички останали държави по света, взети заедно. - САЩ е единствената държава, която си мисли, че е нещо повече от сбирщина от боклуците на останалите континенти.

Един нагъл лъжлив боклук си. Пърл Харбър е американска територия на която не се били водел бойни действия. САЩ влизат във войните в последствие и не са ги започвали, а разлика от Руслямска държава и СССР. САЩ са държавата в която са създадени: транзистор, диод, интегрална схема, процесор, компютър, монитор, телевизор, LCD-екран, лаптоп, хладилник, климатик, микровълнова, автоматична пералня, бойлер, тостер, миялна машина, сушилня, котлон, миксер, фритюрник, яйцеварка, прахосмукачка, телефон, GSM, калкулатор, дистанционно, грамофон, говорител, магнитофон, ел. крушка, електрическия вентилатор, асансъор, електрически двигател електрически мотриси, масовия автомобил, параход, самолет, хеликоптер, лазеритe 5 дневната работна седмица, Фотоволтаичната клетка и панели, операционната система, електронната книга-ебук, електронни и компютърни игри, ксерокса, лазерния принтер, Кока кола, KFC, Макдоналдс, кетчупа, ядрените реактори, памперсите, фулмастрите, химикалките, машата за коса, химическото чистене, писмейкърите, инфрачервените термометри, хемодиализата, прозрачните брекети, димните сензори, въздушните възглавници, сублимационното сушене, обезледяването на самолетите, конвеира, течно горивните ракети, безжичните дрелки, флексове и т.н. Това е света, в който живеем, но вместо да благодари сганта плюе усърдно по САЩ и демокрацията и подскача щастливо на руски анимации за оръжия за избиване. Това е света, в който лекета като тебе живуркат и паразитират с безсмисленото си съществуване.

Дада, Искаш ли още малко интересни факти? Япония удря Пърл Харбър след като преди това твоите идоли - американците удрят завод за лагери в Япония, където са работили жени и деца. Разузнаването е знаело за атаката срещу Пърл Харбър и въпреки това е взето решение тази информация да се покрие, за да може после инцидентът да се използва като причина за включването на щатите във войната, за да грабнат и те малко урожай. Иначе ще отиде при "гадните комунисти". Втори факт: транзисторът (като елемент) се появява през 1947 година в Bell Labs. Едно друго странно и упорито прикривано от масите на твоите идоли събитие също се е случило през същата година. Странно съвпадение, не мислиш ли? Излиза, че твоите любимци не са нищо повече от едни крадльовци на (чужди) технологии, или казано на твоя майчин език - скавенджъри. Изобщо не ми се ежи колко са велики, щото всичките им успехи са крадени. И ако Фон Браун не им беше оправил ракетите, още щяха да подпръцкват с Редстоун.

А, да. И една единствена битка няма как да 1 наречеш "световна война". Не е като да ти срутят сградите или да хвърлят бомби, с формата на детски играчки. О-о да. И това са правили твоите идоли. Хвърляли са играчки, за да убиват деца. Някое от тези деца може да ти е далечен роднина.

Абе боклук лъжлив, никакъв завод за лагери не са удряли преди Пърл Харбър и е нямало как да го ударят. И тоя ти "факт" е като този че бойни действия на територията на САЩ нямало. И не тъпако, нищо не е прикривано и няма защо да се прикрива. Япония обявява война на Америка, независимо от резултата в Пърл Харбър. И, тъпако, Bell Labs e американска фирма и викаш са откраднали от себе си, а? Изброил съм какво са създали, та кое е крадено бе тъпак? Някой да е крил Фон Браун за разлика от руслямците, които крият и премълчават кои са германците които им правят ракетите. Една единствена битка не била световна война???? То и 100 битки не са световна война бе тъпак. Това са битки от световната война. А и не е единаствената. Очевадно като тъпак не знаеш и за битката при Мидуей - съшо американска територия. Просто си тъпо парче и под битка явно разбираш само битка с танкове.

Bell Labs не са крали от себе си. Те просто са взели наготово технология от едно друго събитие. Не са удряли, сигурно щото не са имали самолети. И изведнъж след Пърл Харбър вече имат авиация. Но ние - тъпаците - подробности не можем да дадем. Оставяме го на вас - умниците със златните пера - да ги дадете. Твоите идоли не са постигнали нищо сами и това е неоспорим факт, колкото и да ти е трудно да преглътнеш камъка на истината.

Е, смешни стават краварите! Безграничната им наглост, да искат да са единствени във всичко и да са над всички, господствайки еднолично, просто прехвърля всякаква граница на поносимост. Нормално е и типично, САЩ да имат само врагове и само васали - друго няма и не може да има за тях. За това всичко им пречи и все някой им е крив! Няма проблем, ТЕ- единствените и вездесъщите да са навсякъде, проблем обаче е, когато имат конкуренция…

_stankow

Разбира се, че всяка космическа станция има и военно приложение. И разбира се, че китайската е заплаха за нац.сигурност на щатите. Но какво могат да направят ? Освен да хленчат ... Мина им времето на американците на безразделно господство. Особено в космоса. Ще се посместят малко. И да свикват. Имат си голяма, хубава, богата страна. Няма нужда да пречат на другите хора по света с претенциите си.

Аааа, не е така. Историята на капитала показва, че тази система е свързана с наличието на една водеща в света държава от която се разпространяват към останалите всички новости в развитието на тази система включително технологичните. Приказките за т. нар. "многополюсен свят" всъщност са антикапиталистически тенденции.

_stankow

Това е интересна теза. За пръв път я чувам, че за да има капитализъм, трябва да има световно господство на една държава. Само че капитализмът много по-добре се развиваше в епохата на остро противостояние със СССР, когато не му даваха да доминира. Това бяха и златните технологични десетилетия на Америка. Сега имаме вече изчерпване. Пренасищане. Кое е приложението, стоката, пазара, изобретението, което да движи света в последните 10 г. ? Вървим по дегнеративен път. Затваряме ТЕЦ, АЕЦ, мини, дамгосваме ДВГ, пластмаси, ваксини. Все блестящи достижения от миналото.

Ти наистина ли излизаш с довода, че след 1991-ва година няма нито едно изобретение? Всеки ден ни показваш все повече, какво тъпо парче си...

И аз да бях на заплата във ВВС на САЩ от над средно ниво , бих използвал случая да врещя за повече пари и сигурност на работното ми място.

"Сигурност" под заплаха от какво?

Да не ме уволнат. Все някой гадняр ще си зададе въпроса какво правя по цял ден за тия пари. И интуитивно ще стигне до правилния извод, че онанирам или чукам секретарката.

Има резон, признавам си.

:))) Е, то според американците, всеки който има нещо повече от тояга в ръката е заплаха за националната им сигурност. Защото (доста нагло) винаги обвързват националната си сигурност със световното господство на САЩ, на което "скромно" му викат лидерство. Не могат да се откажат от еднополюсния модел. Но, с непрекъснато засилващия се натиск срещу всички останали (да, вкл. и срещу ЕС), просто ще направят така, че другите да ги откажат и то по трудния начин.

Да наистина са заплаха, NASA се скъса да лъже и да маже и за Луната и за Марс, а сега Китай с една станция и един марсоход ще покаже истината.

тия които са първи се чувстват застрашени от 2рите, 3тите и четвъртите, както и от тези след тях - руснаците.

Написаното в доклада звучи доста логично, колкото и да разлайва глудницата любители на лапачите на живи мишки!!! Научихте ли се да ръфате прилепи??? Малоуна сган!!!

Млъкни простако тъп! Ако не са китайците американците и с тоалетна хартия не могат да задоволят вътрешния си пазар! Краката и ръцете трябва да им целувате на китайците!

Задниците и другите части ги запазвате за вас :) :) :) явно :) :) :) Всичко могат да правят американците и Европейците, не се притеснявайте за нас! Ходете си в Китай! Малоумни подлоги!

Хихикащото китайско менте пак крадне. Типично за долен путлераст.

Знаем, че си кръгъл идиот, не е нужно да го доказваш всеки път. Така или иначе проблемът си е само твой, подлого краварска!

Нищо де, ще свикнат. Никоя държава не е хегемон завинаги.

А какво представляват бидоните на найлон муск, ако не същото космическо предимство? Онези стотици бидони в ниска орбита... уж дето били за сателитен интернет...

*хиляди С тенденция да станат ДЕСЕТКИ хиляди + още толкова от други компании, дето лапнаха идеята на Мъск.

чуди се как да изкрънка още малко пари от бюджета.

всички в калта, само аз да властвам

има ли нещо което да не е заплаха за тея параноични психопати?

Всички са заплаха за вас, педераси нещастни. А тези, които ви подават ръка ги крадете и разорявате. Скоро ще видите резултата от цялото ви лицемерие и алчност.

Браво на китайците. Не че ги обичам, но Китай и Русия са единствените, които имат мерака, куража и способността да се опълчат на световния терорист САЩ.

То мразен ето на САЩ е модерно по интересно що обичаш ссср и СССР2? Винаги ми е било интересно да разбера причините. Кажи ми моля те накратко защо обичаш Русия и Китай?

Правиш ли разлика между "не че ги обичам" и "обичам ги"?

Чети, бре. Написал съм черно на бяло, че не ги обичам. Но ги уважавам, както бих уважавал някой непознат, който озаптява с шамари уличен хулиган.

Ама хич ли не ги обичаш :)

Е туй-то. За да не е капо, Фак си сложи един + и удари два -. Честито Фак. За твое съжаление все още няма име за състоянието, което те кара сам да си харесваш публикациите.

Ти, дебил ли си бе, краварю? Вижда се, че не можеш да пишеш, но май не можеш и да четеш...

Не забравяйте, че и ние се возим в тяхната каруца по собствено желание....

Ти се возиш на тази каруца , в която те качат ЛЪЖЛИВИТЕ КОРУМПИРАНИ ПРЕДАТЕЛИ за които гласуваш вече 30г. и те ОГРАБВАТ докато ти си плакнеш задника в Гърция с биричка в ръка , и за едната мизерна заплатка си готов да им оближеш и ............. !!! Нямаш смелост да се изправиш , живееш си с робското мислене , а когато някой излезе да и се опита да се бори , започваш да го плюеш , че ти пречел на кръстовището !!!

"...проектът "има за цел да се сдобие с военните и икономическите ползи, с които Вашингтон разполага, благодарение на космическото си лидерство"." Ако почна да чета "между редовете" в това изречение ще открия смисъл, чието гласово изражение директно ще ме обяви за луд или шарлатанин от масите. Затова ще го кажа така: какво толкова важно във военен и икономически план са са видели в космоса и защо искат да си го пазят само за себе си?

Шубето е голям страх...

Значи всичко дето не им е под контрола, е заплаха. Леле. Ами то и слънцето е заплаха за националната им сигурност тогава...

Естествено. Дори имаше и филм за това.

Дай заглавие, че ми стана интересно.

Knowing (2009) с Никълъс Кейдж Solar Flare (2008) - някакъв аматьорски филм, не съм го гледал 2012 (2009) - така се казва, "2012" The Wandering Earth (2019) - китайски, добри ефекти, но е за умиращо слънце, повече е за юпитер

О, забравих най-новото - от втори сезон на For All Mankind (2021) един от епизодите става слъчево изригване, което срива комуникациите и блокира спътниците и заради това от САЩ се страхуват, че руснаците ще ги нападнат и вдигат 3-то ниво на тревога + привеждане в готовност на атомните оръжия ... ама главните герои (американци, естествено) спасяват положението и не се стига до война.

ха ха ха ха , на тъпите хамериканци всички им са пречка..........кога ли някоя пречка ще натъсне червеното копче.

Уфффф станаха вече досадни. Добре. Цял свят разбра, че за вас всичко, което не е ваше е заплаха. Сега да погледнем в обратната страна - вие се превръщате бавно в заплаха за останалият свят , защото не искате да приемете естествения ход на нещата. Искате да сте вечени и единствени. Ами няма такива неща в природата.

Има такива неща в природата. Айнщайн го е казал, макар за едното да не е бил сигурен.