Китайската сонда с проби от Луната се завърна на Земята (видео)

"Чанъе-5" е кацнала във Вътрешна Монголия малко след 01:30 местно време в четвъртък, съобщиха китайските медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, някой си е свършил добре работата, не само празни приказки.....

Дано не ни носи но вирус

така се появи

Могат-носят. Ние като не можем, носим(уж на пиене), на робски труд, на унижения и на мизерия. Но нали поне ни строят магистрали! Всичко друго няма значение.

Нали някои се пенявите колко зле били китайците, как без американски и не знам какви си технологии не можели да направят нищо? Е, направиха го. За разлика от всички нас (включително и аз), които само се мислим колко сме велики и колко големи капацитети сме по всичко.

Втората страна. Говедарите не са били там.

Айде тия заразиха и Луната с корона

почва и камъни

Знами да очакваме за Св. Валентин да пуснат в алиекспрес милиарди пръстенчета с "автентични" лунни камъчета. Извън шегата, браво!

Дано не са ни донесли нова коронка...!

Китайчета, ако имате трудности с кацането на Луната- обадете ни се. ... Декорите са прашлясали малко, ама...

И Земята е плоска, а Бил Гейтс иска да те чипира с ваксините и да те управлява през 5-жито, за да ти вземе 5-те мизерни лева за д/нер от джоба?

А тази технология от къде мислиш са я взели? От нивите с ориз ли? Както Русия така и Китай имат сума ти агенти които снасят информация. Това важи и за американците но те нямат какво да взимат просто защото масата интелект е в САЩ. Не са много тези които искат да ходят в Русия и Китай. Добре че са Клинтън да им върти бизнеса на китайците.

Докато ние 30 години разграждаме и разрушаваме комунистическите режими като Китай и Виетнам съграждат, жизнения им стандарт расте, развиват развиват науката и създават нови технологии! Комунизма вече се свързва със високо благосъстояние и просперитет. Докато в Европа и САЩ ще се изтрепят едни други, китайците напредват.

То и ние имахме агенти, правихме компютри в Правец и ДЗУ-та в Стара Загора! Ама агентите ги уволниха и те си отвориха банки, които после фалираха. Фабриките ги затвориха и минахме на ресторанти и курви по морето!

ъм ние кога?

Вие си кротувайте и не вряскайте, само вдигате шум. Не ти ли писна да врякаш тая глупост бе.

Никой не те е вързал тук, телените огради по границата с наклон навътре ги махнаха преди 30 години. Иди във виетнам или Китай да береш ориз или да рабортиш на поточна линия - ама те мързи да гледаш, щатен трол да си е по-лесно, все още има кой да те храни с огризки за да лежиш и да врякаш.

Тоя твой Холивуд на 4-и километър вземи да го пометеш като е толкова прашно. И си гълтай лекарствата навреме, сега пак ще се олигавиш.

Тая новина е грешна! Заглавието е, Китайската сонда с прибра от Македония на земята, донесе македонски антички каманак!

И да ви оставим да дооглозкате татковината? Няма да ви мине номера. Още малко и ще ви изритаме гЕрбавите крадливи задници от властта!

Ние, когато цъфнат налъмите..

LOL, да дооглозгва се надява загубенякът никога не познал какво е свястна работа и придобивка. Не затова стоиш тук майсторе. Тук стоиш защото не ставаш за нищо и никъде освен тук няма да ти дадат социална помощ.

Браво!Имат си ръкета и си я вдигат и спускат когато и където си поискат!

Ей тва е технология! Не като кюмбето на мъск ,дето- а политнало ,а се е взривило със гръм и трясък и фърчът тенекии на всички страни!

би ми било интереснто да се направи сега едно сравнение - какво хамериканците ни пробутваха толкова години за лунен камък и това дето са донесли сега китайците.. ха дано да се появи нещо по въпроса, ма надали...

Евала! От днес земята е с 2 кила по тежка от Луната... и почва да си я придърпва малко по малко ...

Браво, е ся е в гъзъ на мохаветата като проучат пробите Невада бил щат на луната май?

Китайската сонда се върна на земята. Македонците искат правата върху пробите

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Е нали всички камери са правени в Китай, толкова ли една качествена камера нямат с един телефон Huawei или GoPro да бяха снимали. Много лошо видео

па ако си отрежеш едната ръка - ша свалиш 5-6 кила от воле! а един крак - поне 15 кила... взимай триона и дерзай!

Време е Китай да анексира сибир

сега ще требе да чакат 2 седмици да и мине карантината че да я отворят

Горкото дете!Няма ли кой да се погрижи за теб??? Така да си изостанал, явно нямаш близки хора с които да общуваш:-((

Нямало никакви следи от мириканците на Луната.

Имало надпис на чист северномакедоскиот язик, Ова е Северна Македония.

Все си мисля, че китайците са първи на луната или най-много втори (след СССР). Щатите там не са били.

Не може да се отрече постижението на китайците, но като се вземе що народ избиват с изпуснаитя вирус, да им се възхищявам е невъзможно. Голямо да им се върне заради нещастията дето ни ги натриха. Иначе една музика, едно филмче една бравурност- просто да паладйеиш! Дееба шибаните комунисти ! Филмче за възпалени мозъци с големи паламарки да ръкопляскат безмозъчно! Това е много голяма анимация! Побили са китайското знаме до капсулата и тогава някакви хора се затичват към нея. Всичко останало е анимация.

В Китай няма комунистически режим, а див, ама много див капитализъм с протекция от партията майка. По белия свят има цели китайски квартали с хора избягали от комунистическия рай. То комунистите не сте умни, но не става само с ядене, трябва и акъл.

Не знам защо нашего брата често се присмива на китайците. Ами имат неща некачествени като за нас например, но имат и супер продукция. Древна нация с традиции и собствена идентичност. Останалото се постига с много труд и дисциплина. Съжалявам, че не знам китайски за да вифя дали псуват всичко живо по форумите като нас.

Най забавно е да гледаш неандерталкса България как говори за най-напредналата държава на Земята.

С поред мен китайците не са билина луната, още по-малко руснаците.

Не са открити и следи от мозък в празната ти тиква, но това не е темата.

Искам да закупя един къс камък от Луната около 1 килограм, за да правя от него малки медальончета талисмани, имате ли идея дали е достъпно ако не легално то поне в дарк уеба?

Анно, Тука отслабваме само умствено в тоя форум Я си зимай дебелия г.з и марш от тука

Само американците нали? Заедно с капитан америка и железния човек?

Холандците имат един фейк къс, подарен им от американците хаха Може да ти го дадат ей така

А ти само гледаш... Или?

Пък ти напреднал ли си?