17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударни синхроничности на база на числото 11 - Windows 11 е официано обявен по време на две спортни събития, които доминират на световно ниво в медиите и са перфектно синхронизирани на база 11. В презентацията си Microsoft също силно акцентира именно върху тази 11:11 синхроничност, тъй като часът в лентата на новия Windows 11 е точно 11:11 - може да се уверите сами. - Континенталната Купа (К=11 буква от азбуката -> КК=11/11) по футбол в Европа и Америка се провежда между 11 юни и 11 юли. - Европейското първенство се провежда в 11 държави, в 11 града, на 11 стадиона - Отборите са от по 11 играча -> 11/11 - Първият мач, откриващ първенството е на 11 юни, между отборите на Turkey - Italy -> 11 букви - мачът завършва в 11 часа вечерта (местно време - Рим) - В мач номер 11 от това 11/11 първенство, Кристиано Роналдо (играч, чието име започва с "К" - 11 буква) подобрява континенталния рекорд за най-много отбелязани голове, отбелязвайки..... 11-тия си гол на еврофинали. На Конференция преди въпросния 11-ти мач, именно Кристиано създава световна новина, премествайки две бутилки на Кока-Кола с критичен коментар - отново акцентът е върху символа на 11 - Кока-Кола -> КК/11-11. - Финалите и на двете Континентални Купи са на 11 юли, когато е и финалът на тенис турнира в Уимбълдън, както и парламентарните избори в България. - За капак, на същата дата (11.07.2021г) се навършва двойна огледална синхроничност - два пъти по 9 години и 11 месеца от 9/11 (атентатите в NY, USA 2001) Нереално перфектни синхроничности на база 11 :)

А тази синхроничност на база на футболната символика на 11 (2 отбора от по 11 играча - 11/11) и датите на провеждане на континенталните купи на двата континента (от 11 юни до 11 юли 2021) съвпадат перфектно и с датите на първото световно първенство по футбол проведено в Африка - точно преди 11 години - между 11 юни и 11 юли 2010 година! И ако това първенство беше проведено по план миналото лято (от 12 юни до 12 юли 2020), то тези синхроничности изобщо нямаше да се случат, което е повече от показателно, че всичко е един перфектно синхронизиран дизайн! Наистина е нереално......

нещо а? звездите ми го говорят?

чувствително по-тежка от боза10 микромеките индийски Шпециалисти така и не вдянаха, че операционната система е СРЕДА ЗА РАБОТА, а не средство за извършане на нещо си там. кому е нужна тежка ОС, на която всички приложения се влачат?

Това е микрософтски tick-tock. Windows-ите стават за употреба, ама през версия. Сега явно е ред на 11, който по схема трябва да е недоносче :)

всъщност изтече и самата ОС.

Аз си карам на ДОС 6.0, не виждам причина да го сменям.

Това е тролски коментар, нали?

Щом нещо работи, не го пипай !

Ако не подържа четрите режима за защита на интелските процесори и тя е за кошчето с боклук, или с дуги думи забравете за сигурността и че ще се спасите от зловредня софтуер.

Малко на Windows 3.1 прилича с този главен прозорец...

Малко на macOS ми прилича ама малко. Иначе ще е същия грездей с нов дизайн с който трябва да свикваме.

Определено ще си го спестя и ще го отложа, докто мога!

а може малко и да се ограмотиш компютърно, за да не се плашиш толкова.

Ти си го пробвал от-до и знаеш как е на техническо ниво, та караш другите да се образоват ли?

Ако не подържа четрите режима за защита на интелските процесори и тя е за кошчето с боклук, или с дуги думи забравете за сигурността и че ще се спасите от зловредня софтуер.

Аз пък го ползвам откакто изтече и съм супер доволен.

Изтекло е видео. Искам да видя как ползваш видео вместо ОС.

Да, има го. Аз също го тествам на виртуална машина. Не бъдете категоричен за нещо, след като не сте запознат :)

Аз го инсталирах на 2 компа. Първия е лаптоп и има процесор i5-ца, 10-тo поколение с 16GB RAM и SSD 500GB(M.2), а другия е старичък Q9400 с 4GB RAM и SSD 128GB на SATA. На лаптопа направих upgrate , а на другия комп. чиста инасталация. За по -старите компютри трябва малко да се модне инсталационната медия, ама е елементарно (само един файл се замества). И така на мен впечатлението ми е, че е доста бърз, даже на пръв поглед се забелязва, особенно на по-стария комп. Имах само 2 леки спънки. Инсталацията на принтера (HP 1022). Оправи се след като му сложих драйвер за Win 7. Другото е NAS-сървъра. Тук само включих SMB-то и си тръгна. Нaстройките са като на Windows 10-ката. Интрвейса е почти същия, само малко са го „заоблили“ . Иначе като за beta версия е перфектен. Засега си бачкам на него и няма проблем. Няма забиване, няма рестарт, няма син екран. Лично на мен ми харесва.

О, неразумний user-е! Поради що се плашиш от Windows 11? Нима не знаеш, че той е направен за user-и? Ако искаш Linux, първо трябва да четеш.