Колко опасна е наистина социалната мрежа "ТикТок"

С все по-широкото му навлизане в ежедневието ни се засилват и опасенията, че данните на потребителите на приложението се изпращат до компютърни системи, контролирани от властите в Китай

Обратно в новината

Коментари - Колко опасна е наистина социалната мрежа "ТикТок" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ход е и кампания срещу другия "голям враг" - Китай.

Ако "ТикТок" беше Хамерикански, нямаше да има подобни брожения....

Като има прости либерастчета да ги слушат, що да не плещят глупости естаблишментите?!?

Когато, се уточни с с какво е шпионирала мрежата тик ток , ще е късно.

Само да ви кажа по важната новина за деня. Благо Джизъса чака 5 дете, кво ме занимавате вие тука с политика, тиктоци, прав ток, променлив ток. Джизъса чака 5 дете, аре качвайте тая новина

Защо сега е неугодна Евроатлантическата ГЕЙ МРЕЖА. По заповед на Кравуняците ли е

Ние четем,24 часа!

Е пълен с информация и новини за света такава каквато никога няма да чуете по нашите медий. Така че силно го препоръчвам като най-истинската социална платформа в момента.

Много е опасна!! За печалбите на американските компании........

Значи за американските кретени да ни взимат всички данни може, за другите не може. Ай духайте го!

Мониторинг на Съветът за електронни медии (СЕМ) видя теми, по които в предаването "Политически некоректно" се правят еднопосочни твърдения, които създават усещането за "пропагандни внушения". Това се разбра на заседание на съвета, на което с три гласа "за", един "въздържал се" и един "против" регулаторът реши да изпрати мониторинговия доклад за извършено тримесечно наблюдение на предаването на програма "Хоризонт" на БНР и придружаващо писмо до генералния директор на радиото Милен Митев, съобщи националното радио. Наблюдението, поискано от члена на съвета Пролет Велкова, обхваща периода ноември 2022 - януари 2023 година. Предаването се излъчва всяка събота и неделя с водещи Петър Волгин и Силвия Великова. В доклада, представен от директора на дирекция "Мониторинг и анализи" на регулатора Зорница Гюрова, е записано: "Наблюдението регистрира теми, по които натежава критичната позиция, която води до определени нагласи и убеждения в една посока. Това са въпросите с неприемането на еврото, задкулисието в политиката и морала на политическите субекти в страната ни, казусът за контрол над главния прокурор и съдебната реформа, затварянето на въглищните централи, скандалът НЕКСО, както и темата за свободата на словото в медиите. Еднопосочността в разгръщането на коментарите по тези теми създава усещане за пропагандни внушения. В същото време съществува вероятността и тези теми, подобно на горецитирани, да са развити в следващ период", се казва в доклада.

Лизни ми газот .

Долу Волгин, застрашава парите, коитпо получаваме!

най-много като фейсбук да могат да провеждат изборни кампании като за брекзит и тръмп

Ако си американец и пишеш нещо че не си съгласен с Тръмп или Байдън, съответно те подслушат от ФБР какво ще ти се случи? Щото ако пишеш против Си и Путя и те подслушат от ГРУ или китайските служби, ще те посетят гости посред нощ и може и да не те види никой повече Ta ..има значение кой ти има данните, не мислиш ли ? Дтеба в тъпака !

Като знаят какво правят американските платформи, как няма да се съмняват, че и китайците го правят същото.

Всеки уважаващ себе си човек не ползва такива простии

Почти толкова, колкото е опасен турския сайт dir.bg.

V FOR VEDETTA

А данните от туитър и фейса на кое правителство се пращат? На Зимбабве?

Най-голямата опасност е, че Тик Ток води до бързо и перманентно оглупяване.

Че те в България 80% са тиктокъри олигофрени. Кво им пука

Поста ти е нещо като въпрос (идиотски разбира се), но ето и отговора Ако си американец и пишеш нещо че не си съгласен с Тръмп или Байдън, съответно те подслушат от ФБР какво ще ти се случи? Щото ако пишеш против Си и Путя и те подслушат от ГРУ или китайските служби, ще те посетят гости посред нощ и може и да не те види никой повече Ta ..има значение кой ти има данните, не мислиш ли ? Дтеба в тъпака !

А останалите 80% са цигани.

Забрави да добавиш ВКонтакте, Однокласники и Яндекс

80% друг път. 99% са! Единия е за заблудили се!

Много бъркаш… това е само каймака

Всеки път на Уиндоуса му трябват няколко минути, докато се изключи. Като почне да преточва към Америка какво съм правил през деня - доста време му отнема. А за смартфона да не говорим - винаги почва да ми рекламира онова, за което сме си говорили преди малко. Сега американците ги е яд, че просто китайците правят същото.

"се правят еднопосочни твърдения" т.е. няма я официалната промиваща мозъците линия! Критиките на тази линия са забранени!

Значи- ако данните ни се изпращат към САЩ не е проблем, но ако е към Китай е проблем? Аз мисля, че и в двата случая има проблем, но САЩ се държат все едно е нормално те да крадат данни и да вкарват света във войни?

За това всички европейски медии са цензурирани

Че кой нормален човек вече ползва Windows? Вичко с малко повече мозък минава на Linux (който е по юзър френдли от всякога). Да не говорим че като пуснеш Win 11 все едно си на Linux :)

Вече си час!

Tva za smartpona e vqrno mnogo pati se e sluchvalo

В Китай Тик-ток е ограничен до 40минути дневно и се ползва предимно за обучение и култура. Западните пропаднали подрастващи отпадъци, висят с часове всекидневно и гледат кой ще се направи на по-голям дебил.

Това е до хейт

Егати краварският промит мозък. Колко трябва да си тъп и посредствен за да правиш такива абстракции

САЩ и ЕС не могат дая цензурират затова е "опасна"за тях.

Той е на кака ти Моника.

Тикток смачка Фейсбук и Инстаграм, това е всичко.

Ако я забранят ще стане по опасна,както стана с Руските тв.който сега се гледат повече в нета.

Пич, Европа е окупирана от САЩ.Ти от къде падаш робе?

Значи американските социалки може, а китайските не? На кого слуховете

Целият вой е , че китайците победиха прогнилият запад и софтуерно. Взеха хляба на Фейсбука Туитър, YouTube. Сега онези правят същото като пускат Shorts - мортс и тн. От YouTube карат настоятелно рейтинговите си потребители да правят Shorts-ове.

Благодарение на тази статия за пръв път отворих ТикТок, даже без да се регистрирам. Е ми голяма боза е, не съм изпуснал, че не съм го отварял до сега.

Европа сега да забрани и телефоните с нахапаната внука,и там е наблъскан шпионски софтуер. А и беше доказано подслушване на Меркел. Последва едно голямо НИЩО.

Eto zatva mrazya programistite

Всичко което не е под контрол на САЩ е опасно.

Програмистите не са ти виновни, че ти си прост, беден и завистлив, нали се сещаш или май не се сещаш.

Кво ни занимаваш със себе си и твоите заключения