Космичекият кораб на Boeing се оказа опасен

Това доведе до ново отлагане на първия пилотиран полет

Обратно в новината

Коментари - Космичекият кораб на Boeing се оказа опасен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корабът на Boeing обичал маневрата Boing-Boing

Щом 2023 година не могат как така в далечната 1969 година кацнаха на луната ? Още по- интересно 45 филмови касети и останалият архив около 500 кг бяха "'''откраднати- изчезнали"'''' Държавният архив от Пентагона преди година и половина и не бяха намерени ? Наивните и глупави Руснаци им дават космическите двигатели с които летят последните години.

Отговорите на тези въпроси са общодостъпни. Но когато не търсиш отговори, а си тролей... не ти пука.

Още няма доказателства, че там има вода, но някой щял да им я вземе :)

Че на Луната има вода е трижди доказано. Може това да те изненада, но водата не винаги е в течна форма и във вида на рекичка или езерце. Слънчевата система е фрашкана с вода и земните океани са плюнка от нея.

На една ушака влязла една риба в кафявоточието ! Още отрича че не е истина надява се да мине срама хахахах Как е задника на рогозин не разбрах

Що не питаш за задника на Залужни?

Защото Рогозин си е ок, но Залужний е с интелект на зеленчук. Форевър

Дори и в преносен смисъл. Връзката на парашута и кораба трябва да е ЕЛАСТИЧНА, за да издържи на натоварването.

И самолетите им не са добре, аирбъс е по комфортен

Страхотен резил, за тази компания. Тъй е то, като печалбите са на първо място. Осраха се с новият си самолет, сега и тук лайно, подир лайно... И винаги съкращенията са при работниците, а не при ръководните кадри, взимащи идиотските решения. С тази си политика, Бойнг върви уверено към забвението.

колкото е по-голяма една компания толкова повече заприличва на соц. предприятие. Space-X показа какво значи частна фирма, бързо и ефективно създаде работещо решение

Работещо? СигОрно сте прав, вероятно са решили да произвеждат... ФОЙЕРВЕРКИ.

Какво работи при спейс кекс? А да, взеха наса на консигнация и без пари

Товарният дакон работи от години. Дракон крю работи вече 2 години. Хейвито качва товари вече две години. Дааа фойерверки прави спейската... ама в бюджета на роскосмос.

И Затова ти ходиш с налъм вгз?

ми то и самолетите им за нищо не стават

Ходих до Луната със спасителната лодка от плажа. На завоя зад луната се откинах от гребане

"Великите" кравари - що подигравки изсипаха спрямо руската програма, а се оказва, че все още нямат работеща своя .... Пълни сдуханяци! Както е писал колега по-долу - при повече от 7 кацания на луната преди 50 и повече години .... как ли са кацали - сигурно в студиото!

Мдааа... Бойнг все още нямат работеща своя. За сметка на това, НАСА и СпесХ имат. За това е тая омраза от путинофилските добичета, към Мъск - взеха хляба на пияните блядки.

Бе да ти кажа и СССР уж пращаше сонди из цялата слънчева система а сега Русия дори до Луната не може. По твоята логика значи СССР никъде не са пращали сонди?

Тъпунгер, кацали са 6 пъти, а не 7. И общо 9 пъти летят около Луната. И това няма нищо общо с частната компания Бойнг

Ако е луната Там и мухите са кацали

Това ли е проблемът ти - дали са 6 или 7? Личи си, че си се светнал в дървото, без да видиш гората. За паве като теб - изобщо не са кацали, освен в студиата на Бълвоч ууд (Холивуд).

Вчерa прочетох в един руски форум, че е добре да имат атлас с пътни карти, като едно време, в случай че навигационните сателити на ГЛОНАС загубят връзка ... ха, ха, ха ...

Ами като си чел, разкажи на хората контекста. Това е за таксиджиите в Москва. След атаката с дронове срещу Москва са пуснати заглушители на GPS сигналите в централната част на Москва, за да не могат да се насочват точно вражески дронове. Това важи за всички позициониращи системи - американската GPS, руската Глонас, китайската и европейската. Та след оплакванията на таксиджиите, е това изказване: "Ми да ползват хартиени карти."

Иначе бяха кацали на Луната десетки пъти още преди 54 години... Ама там видяха, че един мармот завива шоколади в станиол.

че сиренето е високо...

то със сирене не става, а с акъл, определено твоят е в сиренето - мухъл от бактерии.

Я, кога Бойнг са кацали на Луната бе? Баси яката дрога дето шмъркаш.

сичко което не минава през спонсора на наса цру е опасно за вашето здраве,остана само един да лето защото си плаща където требва,и там е като тука в еврогейзера,демокрация до шия баце граничеща със шизофрения

Шшшш алоооууу скъсала ти се е шапката от алуминиево фолио. Бързо я залепи, че рептилите ти четат мислите и ще пратят илюминатите да те убият.

черния вибратор от задника и го оближи с рептилска страст дееба и баламурника дето не чете а само за вибратор мисли

Ето това са путинофилите - вибратори, анален секси, негри и т.н. Ни един хетеросексуален :D

Тъпунгер ЦРУ не е спонсор на НАСА, а само в редки случаи е клиент на НАСА. Но вия тъпаците си нямата никакви понятия за бюджет и поръчки, така че може да праскате всякакви малоумни идиотии.

олигавен ми се виждаш бе руския капут