Космичекият кораб на Boeing се оказа опасен

Това доведе до ново отлагане на първия пилотиран полет

Обратно в новината

Коментари - Космичекият кораб на Boeing се оказа опасен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сичко което не минава през спонсора на наса цру е опасно за вашето здраве,остана само един да лето защото си плаща където требва,и там е като тука в еврогейзера,демокрация до шия баце граничеща със шизофрения

Иначе бяха кацали на Луната десетки пъти още преди 54 години... Ама там видяха, че един мармот завива шоколади в станиол.

че сиренето е високо...

Вчерa прочетох в един руски форум, че е добре да имат атлас с пътни карти, като едно време, в случай че навигационните сателити на ГЛОНАС загубят връзка ... ха, ха, ха ...

"Великите" кравари - що подигравки изсипаха спрямо руската програма, а се оказва, че все още нямат работеща своя .... Пълни сдуханяци! Както е писал колега по-долу - при повече от 7 кацания на луната преди 50 и повече години .... как ли са кацали - сигурно в студиото!

то със сирене не става, а с акъл, определено твоят е в сиренето - мухъл от бактерии.

Ходих до Луната със спасителната лодка от плажа. На завоя зад луната се откинах от гребане

ми то и самолетите им за нищо не стават

Страхотен резил, за тази компания. Тъй е то, като печалбите са на първо място. Осраха се с новият си самолет, сега и тук лайно, подир лайно... И винаги съкращенията са при работниците, а не при ръководните кадри, взимащи идиотските решения. С тази си политика, Бойнг върви уверено към забвението.

Мдааа... Бойнг все още нямат работеща своя. За сметка на това, НАСА и СпесХ имат. За това е тая омраза от путинофилските добичета, към Мъск - взеха хляба на пияните блядки.

Бе да ти кажа и СССР уж пращаше сонди из цялата слънчева система а сега Русия дори до Луната не може. По твоята логика значи СССР никъде не са пращали сонди?

Я, кога Бойнг са кацали на Луната бе? Баси яката дрога дето шмъркаш.

Шшшш алоооууу скъсала ти се е шапката от алуминиево фолио. Бързо я залепи, че рептилите ти четат мислите и ще пратят илюминатите да те убият.

колкото е по-голяма една компания толкова повече заприличва на соц. предприятие. Space-X показа какво значи частна фирма, бързо и ефективно създаде работещо решение

черния вибратор от задника и го оближи с рептилска страст дееба и баламурника дето не чете а само за вибратор мисли

Тъпунгер, кацали са 6 пъти, а не 7. И общо 9 пъти летят около Луната. И това няма нищо общо с частната компания Бойнг

Тъпунгер ЦРУ не е спонсор на НАСА, а само в редки случаи е клиент на НАСА. Но вия тъпаците си нямата никакви понятия за бюджет и поръчки, така че може да праскате всякакви малоумни идиотии.

олигавен ми се виждаш бе руския капут

Работещо? СигОрно сте прав, вероятно са решили да произвеждат... ФОЙЕРВЕРКИ.

Ако е луната Там и мухите са кацали

И самолетите им не са добре, аирбъс е по комфортен

Какво работи при спейс кекс? А да, взеха наса на консигнация и без пари

Дори и в преносен смисъл. Връзката на парашута и кораба трябва да е ЕЛАСТИЧНА, за да издържи на натоварването.

Товарният дакон работи от години. Дракон крю работи вече 2 години. Хейвито качва товари вече две години. Дааа фойерверки прави спейската... ама в бюджета на роскосмос.

Ето това са путинофилите - вибратори, анален секси, негри и т.н. Ни един хетеросексуален :D

И Затова ти ходиш с налъм вгз?

Това ли е проблемът ти - дали са 6 или 7? Личи си, че си се светнал в дървото, без да видиш гората. За паве като теб - изобщо не са кацали, освен в студиата на Бълвоч ууд (Холивуд).

На една ушака влязла една риба в кафявоточието ! Още отрича че не е истина надява се да мине срама хахахах Как е задника на рогозин не разбрах

Още няма доказателства, че там има вода, но някой щял да им я вземе :)

Що не питаш за задника на Залужни?

Че на Луната има вода е трижди доказано. Може това да те изненада, но водата не винаги е в течна форма и във вида на рекичка или езерце. Слънчевата система е фрашкана с вода и земните океани са плюнка от нея.

Щом 2023 година не могат как така в далечната 1969 година кацнаха на луната ? Още по- интересно 45 филмови касети и останалият архив около 500 кг бяха "'''откраднати- изчезнали"'''' Държавният архив от Пентагона преди година и половина и не бяха намерени ? Наивните и глупави Руснаци им дават космическите двигатели с които летят последните години.

Отговорите на тези въпроси са общодостъпни. Но когато не търсиш отговори, а си тролей... не ти пука.

Ами като си чел, разкажи на хората контекста. Това е за таксиджиите в Москва. След атаката с дронове срещу Москва са пуснати заглушители на GPS сигналите в централната част на Москва, за да не могат да се насочват точно вражески дронове. Това важи за всички позициониращи системи - американската GPS, руската Глонас, китайската и европейската. Та след оплакванията на таксиджиите, е това изказване: "Ми да ползват хартиени карти."

Защото Рогозин си е ок, но Залужний е с интелект на зеленчук. Форевър

Корабът на Boeing обичал маневрата Boing-Boing