17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е руzzките малоумници да отвърнат на предизвикателството с някоя калпава анимация :)))))

Цитат: "Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии." Нещо летоброенето не ми ислиза... май съм бил махмурлия около 8 годин щото си мислех че сме 2022ра.... пък то май сме 2030та както чета тук

По скоро трудно схващаш прочетеното.

Обясни!!!

До Ами "прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии" Знаеш ли какво означава думата "общо" ?

А най-сетне го кажете в прав текст де, какви са тези "космически технологии", става въпрос за космически оръжия. И така по-лесно биха се въздприели от хората, а не с ефимерни завоалирани словестни абракадабри!

Едно нещо само не ми е ясно - Гогов тия лапсуси нарочно ли ги прави?

ㅤ

А има ли телеелектрипеска енергия? Все пак живеем в 21 век и искаме картинки, а не са о звук.

Тоз се е върнал а другите къде ли са?

превръщането на слънчевата светлина в радиоелектрическа енергия, WTF is this?????

Това е последният сифон на поредната изкъртена миФка от ДИР.

Първата орбитална мисия на Х37-В е през 2010-та. Последната мисия е шеста по ред. Традиционно дронът излита с ракета Атлас 5 на Бойнг-Локхийд Мартин, но за 5-тата мисия е ползвана ракета Фалкон 9 на Спейс Екс.

Нищо не разбирате, във космоса, при достигане на светлинна скотост времето тече бавно. Излита совалката през 2020, каза след 900 земни дни, но на борда всичко е остаряло... а, не обратно... Излита през 2020та, на борда времето тече бавно, но на земята минават 10 години.... затова се връща през 2030та, и така прави 10 години. ъ.... ? а как знаем сега... време-пространствената кривина пак се е пробила, мамка му... прокапала е

това умствено изостанлият руски врякалник да загрее, че вижда най-обикновена грешка не е възможно разбира се. А бе дивеч, нали и ти си врещял под статии тук споменаващи това нещо много преди 2020-а, кво пак си се разврещял та чак си се олигавил от пяната.

...мога да разбера ти проЗД ли си или кфо ??? Излетяла е совалката в началото на януари 2020. Цялата 2020 плюс цялата 2021 правят 730 дни. Плюс още около 200-на дни от тая година - и ето ти ги търсените 908 дни!!! Ама то кой да учи аритметика , и то от 3ти клас...

Първия полет е 2006, а тука джурналята са се пробвали да кажат,че е излетял 2020 за тоя полет от 908 дни

Първия пусков тест е 2006, първи космически полет е през 2010.

А бе врякай си, каква работа имаш.

кУга?

Братушките са много по напред ве ейййййй.... Още от 17-ти век имат междугалактически касмически кораби с които обикалят из всички земни кълбета по извънземните галактики! Всичко е скрито в Сибир и чака подходящ момент да го покажат! Вервай ми!

От 50-тте , когато един Кадилак е бил към 8-10 000$ в момента за 8-бона се купува само автопилота в Тесла...Никаква инфлация .. За същия период, американците се замесват или създават има няма 15 войни.. В момента вътрешният дълг надхвърля 130% на БВП.. Значи, ако алкохолизираните боряшки направят още 10-тина войни, пуснат печатницата за пари и започнат да привличат "мозъци" чрез капитал и условия, и.. нато не им сере пред вратата на всеки 5години до още 10-15 може и не само такъв дрон да имат, но и тяхна си орбитална станция.. Я чакай малко..Че те имаха!?! МИР бе изграден когато беше СССР и ресурси от сума ти държави течаха към към тях.. Ама ако сега прилапат пак наоколо държавите с ресурси се казва тероризъм.., или демократизиране.В зависимост дали гледаш към Руснаците или Американците.. Пък я ни обясни на нас недоразбралите, щом Фон Браун и екипът му създали дефакто ракетната програма в Щатите са немци, къде са совалките, космическите дронове и ракетни програми? Не говоря за турските дюнери и вурст по октобер фест! Кажи бе умнико! Нали там са нация техническа, барабар с французите държат в момента цяла европа с инженерите и ресурсите под ръка. Къде е Ариана(ракетата не българската бира!)? Къде са им космическите успехи?!?! ... Айде от руснаците нищо не става.. а какво стана с европа? Защо вместо вече да имаме снудено-ядрен синтез цетрали, ториеви реактори и звездна програма, от щаб квартирата на ЕС обясняват да се намаляло къпането и да се пестял тока!?!?!...

Оплака им инфлацията на американците и ей ги, вкупом емигрират в посока Москва сега, ти да видиш.

А в България нали печатахме пари. Резултатът са лумпени като теб. Не става само с ядене...

“ Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии.” Тази новина е явно от бъдещето щом от 2020 г до днес са минали над 10 г.

ама с руски двигатели!

Да бе.На ГАЗ 57 ,,Джоган”

Джогана е ЗИЛ -157, с не Газ-57! И беше много яка машина. Правен е по подобие на американския "Студебекер".

Дрон, или совалка? Едно време астронавтите и те ли летяха на дронове? Следващият път напишете, че до Луната са стигнали летейки на метлата на баби Яга!!!

Дрон (от думата на английски: drone – търтей, безделник) е безпилотен летателен апарат (БЛА). Като можете да четете - четете повече и мислете все пак!

американците пак са крали технологии и чипове от рашата - тва си е копие на руския ОРЛАН 10, и са го вдигнали толкова високо, за да пуска комари био-терористи !

НАГРАДА ЗА СЕДМИЦАТА ЗА ГЛУПАКА НАПИСАЛ ТОЗИ ПРОСТОТИЯ - ОРДЕН ПРО3ТАК НЕЗНАЕН

Не ги ебавай така комунягите

Тоя орлан оня буркан дето така и не полетя ли е или е нещо друго.

Има няма 33 години след първия полет на Буран който беше безпилотен.

Първия и последния.

И горе-долу 5 години от първия полет на Challenger,който извършва общо 10 полета.

50 години...

Американската совалка няма възможности за безпилотен полет нито изхвърляне на екипажа, иначе Буран е базиран на американския дизайн който е публичен. Това са съществените разлики между двете.

"Прекарал 10 години в Космоса " няма проблем, за други измерения не сте ли чували, все пак говорим за КОСМОС

Точно материали сте тествали. Крайно време е една ракетка в дроно и да го събират на парчета

От ония ракети, дето изстреляни към Харков попадат в жилищни згради в Белгород ли?

Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии. ?

Явно, първи полет "излитане" за тази мисия. И сега втори полет на обратно за тази мисия, връщане обратно, "кацане".

И ти си сложна личност , майсторе .

Не твърдя , че така написано е правилно. Твърдя, че може да се разбере всепак какво явно се има предвид.

Ово е стандарт брате!!! Хамерите са на път да надминат македонците.

Проста математика, сега сме 2030г. Нали?

Няма проблем, за други измерения не сте ли чували, все пак говорим за КОСМОС

A в Рассия алкаш се прибра след 1000 дни прекарани в забравен външен кенеф в двора си. Игор Иванович е казал пред медиите, че животът в Кенефа му харесва и благодари на другаря Путя Путин за всичко.

Прилича на роботизирана космическа совалка за многократна употреба.

дефакто е именно това. Но кой знае колко още неща прави.

Прави свирки на джендър- педали. Явно си наясно със тези вибриони.

Не разбрах, защо търсиш всичко присъщо за теб, в другите хора. Радвай се на това което си, може и да си самотен, но поне си оригинал.