Коментари - Космически дрон на американските ВВС се върна на Земята след 908 дни в орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на роботизирана космическа совалка за многократна употреба.

A в Рассия алкаш се прибра след 1000 дни прекарани в забравен външен кенеф в двора си. Игор Иванович е казал пред медиите, че животът в Кенефа му харесва и благодари на другаря Путя Путин за всичко.

дефакто е именно това. Но кой знае колко още неща прави.

Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии. ?

Точно материали сте тествали. Крайно време е една ракетка в дроно и да го събират на парчета

Прави свирки на джендър- педали. Явно си наясно със тези вибриони.

Явно, първи полет "излитане" за тази мисия. И сега втори полет на обратно за тази мисия, връщане обратно, "кацане".

И ти си сложна личност , майсторе .

Ово е стандарт брате!!! Хамерите са на път да надминат македонците.

Проста математика, сега сме 2030г. Нали?

"Прекарал 10 години в Космоса " няма проблем, за други измерения не сте ли чували, все пак говорим за КОСМОС

Има няма 33 години след първия полет на Буран който беше безпилотен.

американците пак са крали технологии и чипове от рашата - тва си е копие на руския ОРЛАН 10, и са го вдигнали толкова високо, за да пуска комари био-терористи !

Няма проблем, за други измерения не сте ли чували, все пак говорим за КОСМОС

Първия и последния.

НАГРАДА ЗА СЕДМИЦАТА ЗА ГЛУПАКА НАПИСАЛ ТОЗИ ПРОСТОТИЯ - ОРДЕН ПРО3ТАК НЕЗНАЕН

И горе-долу 5 години от първия полет на Challenger,който извършва общо 10 полета.

50 години...

От ония ракети, дето изстреляни към Харков попадат в жилищни згради в Белгород ли?

Не разбрах, защо търсиш всичко присъщо за теб, в другите хора. Радвай се на това което си, може и да си самотен, но поне си оригинал.

Не ги ебавай така комунягите

Дрон, или совалка? Едно време астронавтите и те ли летяха на дронове? Следващият път напишете, че до Луната са стигнали летейки на метлата на баби Яга!!!

ама с руски двигатели!

“ Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии.” Тази новина е явно от бъдещето щом от 2020 г до днес са минали над 10 г.

Американската совалка няма възможности за безпилотен полет нито изхвърляне на екипажа, иначе Буран е базиран на американския дизайн който е публичен. Това са съществените разлики между двете.

кУга?

Да бе.На ГАЗ 57 ,,Джоган”

Не твърдя , че така написано е правилно. Твърдя, че може да се разбере всепак какво явно се има предвид.

Братушките са много по напред ве ейййййй.... Още от 17-ти век имат междугалактически касмически кораби с които обикалят из всички земни кълбета по извънземните галактики! Всичко е скрито в Сибир и чака подходящ момент да го покажат! Вервай ми!

Нищо не разбирате, във космоса, при достигане на светлинна скотост времето тече бавно. Излита совалката през 2020, каза след 900 земни дни, но на борда всичко е остаряло... а, не обратно... Излита през 2020та, на борда времето тече бавно, но на земята минават 10 години.... затова се връща през 2030та, и така прави 10 години. ъ.... ? а как знаем сега... време-пространствената кривина пак се е пробила, мамка му... прокапала е

От 50-тте , когато един Кадилак е бил към 8-10 000$ в момента за 8-бона се купува само автопилота в Тесла...Никаква инфлация .. За същия период, американците се замесват или създават има няма 15 войни.. В момента вътрешният дълг надхвърля 130% на БВП.. Значи, ако алкохолизираните боряшки направят още 10-тина войни, пуснат печатницата за пари и започнат да привличат "мозъци" чрез капитал и условия, и.. нато не им сере пред вратата на всеки 5години до още 10-15 може и не само такъв дрон да имат, но и тяхна си орбитална станция.. Я чакай малко..Че те имаха!?! МИР бе изграден когато беше СССР и ресурси от сума ти държави течаха към към тях.. Ама ако сега прилапат пак наоколо държавите с ресурси се казва тероризъм.., или демократизиране.В зависимост дали гледаш към Руснаците или Американците.. Пък я ни обясни на нас недоразбралите, щом Фон Браун и екипът му създали дефакто ракетната програма в Щатите са немци, къде са совалките, космическите дронове и ракетни програми? Не говоря за турските дюнери и вурст по октобер фест! Кажи бе умнико! Нали там са нация техническа, барабар с французите държат в момента цяла европа с инженерите и ресурсите под ръка. Къде е Ариана(ракетата не българската бира!)? Къде са им космическите успехи?!?! ... Айде от руснаците нищо не става.. а какво стана с европа? Защо вместо вече да имаме снудено-ядрен синтез цетрали, ториеви реактори и звездна програма, от щаб квартирата на ЕС обясняват да се намаляло къпането и да се пестял тока!?!?!...

Първата орбитална мисия на Х37-В е през 2010-та. Последната мисия е шеста по ред. Традиционно дронът излита с ракета Атлас 5 на Бойнг-Локхийд Мартин, но за 5-тата мисия е ползвана ракета Фалкон 9 на Спейс Екс.

превръщането на слънчевата светлина в радиоелектрическа енергия, WTF is this?????

това умствено изостанлият руски врякалник да загрее, че вижда най-обикновена грешка не е възможно разбира се. А бе дивеч, нали и ти си врещял под статии тук споменаващи това нещо много преди 2020-а, кво пак си се разврещял та чак си се олигавил от пяната.

Оплака им инфлацията на американците и ей ги, вкупом емигрират в посока Москва сега, ти да видиш.

Тоя орлан оня буркан дето така и не полетя ли е или е нещо друго.

Джогана е ЗИЛ -157, с не Газ-57! И беше много яка машина. Правен е по подобие на американския "Студебекер".

А в България нали печатахме пари. Резултатът са лумпени като теб. Не става само с ядене...

Това е последният сифон на поредната изкъртена миФка от ДИР.

...мога да разбера ти проЗД ли си или кфо ??? Излетяла е совалката в началото на януари 2020. Цялата 2020 плюс цялата 2021 правят 730 дни. Плюс още около 200-на дни от тая година - и ето ти ги търсените 908 дни!!! Ама то кой да учи аритметика , и то от 3ти клас...

Първия полет е 2006, а тука джурналята са се пробвали да кажат,че е излетял 2020 за тоя полет от 908 дни

Първия пусков тест е 2006, първи космически полет е през 2010.

А бе врякай си, каква работа имаш.

Тоз се е върнал а другите къде ли са?

ㅤ

А има ли телеелектрипеска енергия? Все пак живеем в 21 век и искаме картинки, а не са о звук.

Едно нещо само не ми е ясно - Гогов тия лапсуси нарочно ли ги прави?

А най-сетне го кажете в прав текст де, какви са тези "космически технологии", става въпрос за космически оръжия. И така по-лесно биха се въздприели от хората, а не с ефимерни завоалирани словестни абракадабри!

Цитат: "Безпилотният апарат, чийто първи полет бе през 2020 г., прекара над 10 години в космоса през общо 6 свои мисии." Нещо летоброенето не ми ислиза... май съм бил махмурлия около 8 годин щото си мислех че сме 2022ра.... пък то май сме 2030та както чета тук

По скоро трудно схващаш прочетеното.

Дрон (от думата на английски: drone – търтей, безделник) е безпилотен летателен апарат (БЛА). Като можете да четете - четете повече и мислете все пак!