Коментари - Юристи обсъждат собствеността върху Луната | IT.dir.bg
назад

Юристи обсъждат собствеността върху Луната

Юристи започнаха да обсъждат собствеността върху Луната от правна гледна точка и как да прилагат земното законодателство за космоса на конференция в Кьолн.

Обратно в новината

Коментари - Юристи обсъждат собствеността върху Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема кво да обсъждат. Епъл отдавна са извадили документи за собственост върху Луната. Само чакат момента да влязат в употреба.

Моя е! Няма какво да я обсъждат. ;)

Типично по емерикански/еврейски/!!!

Юристи обсъждат, ха-ха-ха, че то човешката история доказва, че правото на собственост или управление е на по-силния. Който може да изпрати достатъчно въорежени колонизатори той и ще претендира за собственост, просто и ясно....

Те да ми кажат първо вятъра на Земята на кого е , пък тогава другото .

Плащай зелена енергия и се чуди още.

Абе ние не сме сигурни Земята наша ли е, тия тръгнали да делят луната и другите планети... Много ми напомня за завладяването на Америка от испанците...

ех луно, луно, земьо македонска...

СМЕШНИЦИТЕ.... ТОВА НАПРАВО МЕ СТРЕСИРА ЧЕСТНО

Ебаси безумието. и войни за Луната ли щеводим?

луно, земя македонска...и за тебе кръв ке лееме!

хахаха, е смях се с глас. Браво :)

пише се месечина

Луната си има собственик. ... Земята!!! На Земята има олигофрени които си мислят че имат собственост. ....

Егати и простотията. Взеха да делят нещо, дето още не могат да го стигнат. Има си хубава поговорка за тоя случай: "Рибата още в морето, те тигана сложиха" :))) А истината е, че който успее да кацне на Луната, да си направи база, да направи проучвания, че чак след това да почне да добива нещо си, никой копче няма да може да му каже, при положение, че няма как да следи какво се прави

Македонската територия е неделима.

Както каза божо вампира, българите са се появили на Земята преди хората. Е, откъде може да са дошли, естествено че от Луната. Така че тия юристи да не ни гледат в канчето!

Светлата страна е на нас македонците, а тъмната е за останалите...

А, не! Кога ни напече на светлата стрАна, ке бегаме на темната! Та темната стрАна все ни е необходима. Не ке я дадем и нея!

Обида и цинизъм е да кажеш на циганина че е крадлив , а не е цинизъм циганина да краде и мародерства ежедневно.

Тъй и тъй са почнали да обсъждат, що не разрешат и казуса със собствеността на космите по задните части на Йети!

Оставете луната, ама започва подавнето на документи за космически КАТаджии и митничари

"Слънцето, луната и звездите отдавна щяха да са изчезнали ... ако се бяха озовали в обсега на хищните човешки ръце." Хевлок Елис /1859-1939/

симо

За осрания космос/боклука/ няма пари и желания ,но за печалбата от евентуалните ресурси вече точат зъби.Ще си имаме правова луна и съответните лунни ценности.

Хахахаха!!! Е НЕ! 3 световна война е НЕИЗБЕЖНО НЕОБХОДИМА!!! Това не е истина! Човечеството не познава дори 50% от планета, която обитава, а тръгнало да обсъжда собствеността на нейният спътник. Абсурд!!! Това е шега, абсолютен майтап! Някаква гротеска, шок и ужас... При положение, че дори времето не можеш да прогнозирате с абсолютна точност, при положение, че за да летиш гориш тонове гориво и т.н. т.е. си абсолютно НИЩО на фона на вселената, ти почваш да точиш зъби за собственост върху космически обекти, неееее ахахахаха... Тези или са идиоти или са надрусани! ЗАКРИВАЙ!!! Искаме 3СВ, да свършва, давай Обонго нападай Иван, да се приключва веднъж завинаги с тая абсурдна земна "цивилизация".

Мисля, че няма защо да се тревожим за това. Човечеството уверено върви към края си, поведено от идеолози-фанатици и владетели без ценности, но пък с финансови възможности. Все някога нечии нерви или его няма да издържат и това ще е прелюдия към края. Ако пък срещнем извънземен разум, той няма да има повод да ни остави на мира. Ако е дружелюбен, ще му се качим на главата и ще ни затрие. Ако е враждебен, ще ни изтреби така или иначе. Ще се лее кръв като потоп - във всички случаи. Единствената неизвестна е "кога". Разумът няма думата на тая планета.

Говорите за разум но забравихте за любовта. Тя е по-важна, а разума е много относително понятие на тази планета и човешката история го демонстрира категорично.

Не си добре ,за да мислиш така :)

"Кой притежава Луната?" Задаването на този умопомрачителен въпрос доказва че човечеството е деградирало напълно. Утре ще се чепкат кой притежава галактиката. Извънземните, ако ви има - рисет на този провалил се експеримент с името "хомо сапиенс" и заселване с нов, вече интелегентен вид Земята!

Луно, Луно, земьо македонска, па ли ке се съдиме, пак ли кръв ке лееме за тебе?!...

месечино, месечино,