17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ha ha

Мак не става за девелопмент, не е удобен Иначе е супер машинка, surface са боклуци. Тия по новите дето копират мак winbook са малко по добри

Просто няма по-добро от Мака за сериозна работа! За игри обаче не става! Там са вървежни уиндоуските бозици!

Айде бе, този мит падна преди 5-6 години вече! Няма смисъл да лъжеш новаците! Лично ползвам само Линукс от 2005, но част от колегите са на уйндоус и сякаш след като вече имат Линукс под система вградена в Уйндоус вреената на МАЦ са преброени! А няма да споменавам как клавиатурата им 5 години не ставаше за нищо....в серия от лаптопи! Отдено покрай пандемията се накупиха сужебни лаптопи с по 32Г рам и доста добри процесори, Апъл еквивалента им е над 3 ПЪТИ по скъп - НЯМА ШАНС!

Взех на децата Macbook Air i Macbook Pro с М1-няма такива машини. Батерията кара над 2 дни, а кома направо лети. Ни мисля че има уиндоуски комп да се доближава наполовина дори. Не знам само колко дълго ще продължи този режим на работа, но имам стар Мак и до сега си кара :)

Това е добре . Значи сега можеш да им купиш и истински компютър .

Първо, на този мак вече можеш да инсталираш и windows. Пробвай и ще се убедиш, че работи много по-бързо. Второ, пробвай примерно нещо като Surface laptop и виж каква е различно ката в ползва на microsoft.

Като махнем корпоративните клиенти, апъл е на първо място

... защо са слабички за корпоративните клиенти или имат други проблеми ?

Напротив, ако не са те....Апъл ще са под 5% от пазара!

Това е невероятен напредък при Апъл и техните лаптопи. На тези цени са на съвсем малко след Лайново. Не случайно счупиха рекорда по приходи за последното тримесечие!

Разликата идва от ифоня, гледай им разбивката....

И колко процента от тях са в джоба на Бил Гейтс от продажбата на софтуера му за да работят тези компютри и лаптопи........

Умен бил, продавал.

А?! А аз като ви чета тук, очаквах Апъл да са фалирали вече... :) :) :) Тъпи тролове! М1 ще разбие пазара.

Някой още да си въобразява, че "пандемията" е случайност???

Мале мале. Отде ви изравят бе.

Зад всеки глупак стои минимум по един Apple.