LG спира да произвежда смартфони

Компанията се фокусира в компоненти за електромобили, развитие на сектор "умен дом", роботостроене и експериментите с изкуствен интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

cheeseus

"... през 2011 г. - първият в света смартфон с 3D дисплей" – дрън-дрън. Я да видим какво пише тук: https://en.wikipedia.org/wiki/Listof3D-enabledmobilephones

аве тъпако хората си имат патенти, отвори и прочети малко, не се излагай с тая уикипедия

кухавей са най-големите и ненадеждни китайски боклуци, създадени предимно с цел шпиониране. точно затова още не са забранени в бг

Ко ще ти шпионират?

като Apple ли шпионират или по-добре?

Бахти високите заплати в китай! ХАХАХАХАХА Всеобщото мнение е, че работниците в китайския завод са нечовешки експлоатирани и именно това е причината някои от тях да се самоубиват. По официална информация от Foxconn месечната заплата преди да се разрази скандалът е била 128 долара. //////// Eднa oт цeлитe нa пoвишeниeтo e дa ce нaмaли мoтивaциятa y paбoтницитe дa paбoтят дoпълнитeлни чacoвe и дa ce лишaвaт oт пoчивĸaтa cи. Pъĸoвoдcтвoтo нa Fохсоnn твъpди, чe извънpeдният тpyд винaги e бил дoбpoвoлeн. B мoмeнтa cpeднaтa зaплaтa, ĸoятo взeмaт paбoтницитe oбcлyжвaщи пpoдyĸтoвитe линии в Шeнжeн e 176 щaтcĸи дoлapa (1200 ĸитaйcĸи юaнa).

фатмако май си объркал новината, тук е за LG и Корея, не Китай, сега вече и Китай ли почна да сънуваш всяка вечер заедно с Русия? как ще пишеш сега и за двете едновременно под всяка новина не знам хехехе

Не я е сбъркал, бе китайски амбазурчико. Нали по долу е писал и тъпак като тебе е репликирал, е в Китай заплатите били по-високи от тук.

Не мога да повярвам че ще купуваме китайски боклуци или самсунг(също много голям боклук). За айфоун нищо не знам освен че е телефона на проститутките.

Старото име на LG - Goldstar. Имах такъв телевизор - боклук. После домашно кино LG - 3 пъти в сервиз още в гаранция. Повече не взимам такива баклуци.

Дрън дрън. LG е от Lucky и Goldstar, които се сляха през 90-те. Goldstar наистина бяха боклуци, но в момента имам няколко телевизора LG - едният проработи около 13 години, развали се и в момента съм на втория. Имам и прахосмукачка LG и нямам никакви забележки към нея.

имам микровълнова Голдстар от 1995 година , купих я от магазин за втора употреба . Със дипслей и всички функции утре сутрин да се включи в един колко си часа да ти стопли чашата с вода за кафе на пример и прочие. Мога да кажа че е СПУКАНА от работа до ден днешен не е мръднала . Това са 26 години сериозна експлоатация и продължава да работи перфектно.

Вече не са така... за жалост. Всичко се прави с програмиран живот и спира да работи, за да си вземеш ново.

LG имаха 2 модела с уникално добър аудио DAC! Нещо, което например и Епъл нямат!

Не са два а много повече. Всички от V u G серия.

Ментетата от колхозна чайна унищожиха толкова много марки! Със субсидии на партията, робски труд и внос на готови компоненти! Робите в колхоза сглобяват сапунерката с американски процесор и ОС, японския дисплей и германската камера, лепят стикеракато УяМИвей и го пускат за жълти стотинки!

Бахти свободните съчинения, честно :) Няма да коментирам "робите", дето стандарта им е по-висок от младежта тук, ма кажи верно един немски производител на сензори и японски на дисплеи за телефони?

ХАХАХАХАХА От де ви намира Кутев бе! Сигурно с конкурс по тъпотия!

Камерата на УяМИвей е германска, а за Сони чувал ли си?

Абууу, плачкам! Пониежие във Виетконг, заплатите са на нивото на Бог! Идиот!

хаха кво общо имат "Ментетата от колхозна чайна " ве промит мозък? има конкуренция, като не можеш да издържиш и да правиш продукти които се продават си отиваш, или ти искаш като в любмия ти комунизъм - продават не продават, само "правилните" марки да останат?

Китайски амбразурчик седнал за пазарна икономика да говори. Имат общо ментетата разбира се. Само тъпак не вижда връзката, въпречки че е написана

Жалко, ЛГ имат много легендарни телефони (Нексус 5 например) Те бяха и първите, извадили телефон със стерео камера ;)

Крайно време беше .......

ти си пълен кретен