Коментари - Индия се отказва от Windows | IT.dir.bg
назад

Индия се отказва от Windows

Индия ще замени Windows със собствена ОС.

Обратно в новината

Коментари - Индия се отказва от Windows | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сектата на русофилите ще празнува със сълзи на очи :D Братски православен индийски виндоус :D

Индийския софтуер е с качеството на турския анцуГ. Поне ще спестят някой лев мамунките де.

Откакто Бил Гейтс се махна и доиде индиеца с бръсната глава майкософт от ОС номер1 се превръща в нещо нежелано даже в Индия. Изобщо един човек с IQ 160 не може да го замениш дори с 10 човека с IQ 80.

Уиндоус винаги е бил пръчка. Просто вече започва да има ресурс разум и пари, за да се надделява над простащината, заложена в този продукт изначално. Да остави, че е копирка на МАК ОС, което само по себе си е кофти карма. Лоша копирка. Един вид сурогат за лумпенажа. Хваща вълна от разпространение н ползването на компютри сред масите, което без съмение се съпровожда от опошляване на идеята. Истинстите специалисти работят на други системи. Боклукът ползва тази система.

Боклукът не знае какво пише. ОС е ябълкова ракия (калвадос), компилация на ФриБиЕсДи (което си е фрии ЮНИКС дистрибуция за ПЦ). МАК гепат на богато от лабораториитре на Ксерокс в Паоло Алто, даже Стиви хипара гепи и от адаша си Возняк. А Бил купува ОС от Интергалактик Диджитъл Ресърч ДеЕр ДОС и я пренаписват с Пол Алън, даже Алън написва И/О частта на МС ДОС в самолета, щото забравя да го вземе.

Аз както се вижда от името не знам коя е най-добрата ОС. Та виждам и от името ти, че си дълбоко осведомен. Аре ако ти остане време, между две чикии ;-) да светнеш мен, а и хорицата около мен - коя е най-добрата ОС, според теб? Да вземем да ги спрем тези бози и други боклуци, де. Па да се емнем само с най-добрата ОС. Давай, чакаме ти менението!

Индийски софтуер!!! Ще пасне идеално на албанските подводници :))) Матовите да се опитат да си нахранят чаветата вместо да се правят на интересни.

За твое съжаление, индийците държат най-голям дял от IT секторът. Кадърни, некадърни, това е положението.

Тя и простотията е най-ширещото се явление, но аз лично не го фафоризирам. Подобно на индийския софтуер. А ти?

Някога въпросът беше: " Кога ще ги стигнем американците?" Днес е "Кога ще ги стигнем индийците?"

да купуваме и ние на индийците ОС-а и ние да се оттърваваме от тея майкрософтски боклуци! не мога да ги понасям! ако не е форекс, не мога да се сетя за какво биха ми притрябвали иначе...

тоз пък ще купувал...linux е безплатен, слагаи GNOME и пери, кво само се оплакваш?

KDE rules, какво сте задъвкали само GNOME и Unity. :)))

Вече чичо сам за слива не го бръснат ! Браво... поддръжката може да е малко по сложна но парите поне отиват в местните ИТ администратори а не на хаос при бил гейтс...

То беше ясно че ще стане така, нали държавните структури на Великобритания също изхвърлят Windows, а Индия е в същата общност.

Microsoft да не унива, България ще изкупи за своята администрация всички лицензи, предназначени за Индия.

... дори ако трябва, на един компютър ще се инсталират по 3-и версии на Windows - 7, 8.1 и 10. Същото се отнася и за офис пакета, който за БГ - писарушките ще бъде най -, най - пълен. Нищо, че ще ползват чат - пат само Word и Excel.