Мария Габриел: До 2030 г. 50% от европейците трябва да имат базови дигитални умения

ЕС има нужда от паневропейски хъбове за цифрово образование, чрез които да се споделят идеи, практики и постигнати резултати

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: До 2030 г. 50% от европейците трябва да имат базови дигитални умения | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калинка

Правя повече от жирафа, и да ми предложат работата и ще откажа. Просто ме изумява как има такива работи като нейната.

Ще има напредък, щом още не изхвърлили ,,Правец-8 ,,.

Права е. До 2030 г. 50% от европейците ще имат базови двигателни умения.

ЧАСТ ЩЕ СА ПОЗНАНИЯ ЗА ОТВЪДНОТО! ОСОБЕНО КОГАТО ПУТИН ИЗПОЛЗВА И ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ!

ТаА е просто един хъб за отпадъци. Измет и паплач.

Мария Габриел били споделила какво е стана с безследно изчезналата Aneta Petrova която е повдигнала дело срещу Габриел!?

ЕС има нужда да няма подобни на теб идиоти в управлението дори и на селска кръчма.

тая ако управлява селска кръчма ще забрави да направи поръчките на 2-та седмица и селяните ще я пребият с колове

Мария Габриел били споделила какво е спаднало с безследно изчезналата Aneta Petrova!?

_stankow

Дори днес 100% от европейците имат "базови цифрови умения". За какво говори тази жена изобщо ? В кой свят живее ? За метавселената ли говори, или за Европа ?

ㅤ

С други думи дп 2030г. трябва да можем да смятаме наум в шестнадесетична система, а резултатът да обръщаме в двоична, за да е по-лесно на компютрите.

ке ги видиме тия с дигиталните умения като почне режима на тока.. не видите ли че връщат еуропата /и не само/ поне 100 години назад!

А бе първо......... ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА Е НЯКОЛКО КРАЧКИ ПРЕД ГЛАВОЛОМНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ИНТЕРНЕТ И ТЕХНОЛОГИИ...... А НЕ ОБРАТНОТО(ГА СЕ СЧУПИ ГЪРНЕТО Е ТВЪРДЕ КЪСНО.... СЪДИЛИЩА НЕРВИ И СТРЕС ЗА ПОТЪРПЕВШИТЕ И ТОГАВА ЗЕЙВАТ ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЧЕРНИ ДУПКИ.......) ЗАКОНОВА ПРЕВЕНЦИЯ..... КОЯТО ДА ГАРАНТИРА ЛИЧНАТА СФЕРА И НЕПРИКОСНОВЕННОСТ И СИГУРНОСТ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ-КЛИЕНТИТЕ... В ПОВЕЧЕТО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ ЛИПСВА СТРОГ ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД РИСКОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗАЛИВАЩИ ПАЗАРА....... ДРУГИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ.......АГРЕСИВЕН СОДОМИТСКИ КОНТЕНТ ОТ ПОРНО САЙТОВЕ ДО ИГРИ........ ОТКРИТА РАДИКАЛНА ПРОПАГАНДА( ПОДКРЕПЯНА ОТ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ.... РЕЛИГИОЗНА,ИДЕООЛГИЧЕСКА И ТН ... ПРИЗИВИ ЗА НАСИЛИЕ...... И УБИЙСТВА...... ТОЕСТ..... ЕЗИК НА ОМРАЗА.... И ТОЛЕРИРАНЕ НА ФОБИЯ КЪМ ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС....) ЗАСЛУЖАВАНАТ ЛИ ВЪОБЩЕ ПОДОБНИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ ДА СА В РЪЦЕТЕ НА СОЦИОПАТИ И ПСИХОПАТИ......КОИТО СТОЯТ НАД ЗАКОН И ПОЛИТИКА КОИТО МОНОПОЛНО МАНИПУЛИРАТ И КОНТРОЛИРАТ НОВИНИ, МЕДИИ, ШПИОНИРАТ ПОТРЕБИТЕЛИ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО..... КОЛЯТ, БЕСЯТ, ЕКЗЕКУТИРАТ.......!!!?????ПОДОБЕН АСОЦИАЛЕН ДИСБАЛАНС, ДИСОНАНС И НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ОТ СТРАНА НА ТЕЗИ КОИТО СА НАД ЗАКОНИ И ПОЛИТИКА ПРОВОКИРА ОТВЕТНА РАДИКАЛНА РЕАКЦИЯ И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПРОВОКИРА И СТИМУЛИРА ИНТЕРНЕТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА .....УБИЙСТВА И ТН....

Тая Габриелова много ме дразни, КПД в Европарламента-нула! Даже и прическата й е тъпа

Ако са като твоите - значи НУЛЕВИ компютърни умения

А европейски доходи за българите кога? След 500 години ли?

България е в Европа, така че каквито и доходи да имаме са европейски!

Върви да се приобщаваш при своите ментори. Ще си похапваш ларви по часовник. Дажбата ти ще е висока щот си важен пудел.

Задръжте си мета вселените, цифровото евро, "ваксините", 10G-тата и другите простотии, които замисляте. Аз се връщам към природата. И доста хора го правят. Тука ако забранят нормалният живот, или ще нарушавам забраните или ако трябва на стари години ще се емигрирам в някоя пустош по Африка или Латинска Америка.

Цифри ли ще ядеш бе мършо тъпа.

Сещам се за един, който си беше сложил една картинка с логото на някаква програмка на десктопа. Щрака върху нея, картинката се отваря, а идиотът пита защо програмката не работи. Програмката струва пари, идиотът не иска да плаща - хората му пратили скрийншотове да види как изглежда и да си я купи. Не зная дали някой можа да му обясни какво се случва. Мъка, мъка!

Не разбрахме мило джендърче твоето послание.

Именно! Нямате и надежда да се научите.

Като чуя "цифрово образование" и се сещам за "цифрова крепост" на Дан Браун. Който е чел романа ще се сети защо...

това Бокоизсрано говно Мария, бе! Не искам да плащам заплатата на тази кирла-нищоправка. Отзовавайте Боковата измет! Хората тук не знаят от глад и безпаричие дали ще събудят и видят утрешния ден, тази мърша ми пее розови песни за 2030 година. Аре, марш да копаш лехи и засаждаш репички!

Празни приказки и пари за хъбове! Резултат? Никакъв! До 2030 голяма част от неможещите да се "дигитализират" ще са измерели и ще обявят "безапелационен успех" и ще са изхарчили маса пари за нищо! Тази става все по-дразнеща!

Маалата няма да чака 2030: Ай диги, диги... диги, диги, диги, дай!

Ами герберските калинки какво ще ги правим. На тях за кражбите не им трябват дигитални умения.

До 2030 година ЕС може да го няма вече ! Тази какви Словоизлияния прави , отписана е от България !

На ръководни постове назначават само дебили. Вместо да наемат умни и кадърни хора като мен да им направят интуитивен интерфейс, тия дебили правят глупости на които после трябва да се обучаваме да работим по малумната им и безмислена логика. Така хората се чувстват тъпи че не могат да работат с компютри, а проблема не е в тях а в програмистите дебили които са тъпи и затова не могат да го измислят просто

Толкова празни приказки изговори тази жена.Как ще се справим с циганите.В България останаха малограмотни,неграмотни и възрастни хора.Тя къде лети....

Щом е за цифрови еврачета, бъди сигурен че всеки неграмотен ще се дигитализира на момента

До 2030 може да няма Еврогейска комисия а накъдето е тръгнало може Европа и нея самата да я няма. Да не говорим че даже днес има повече от 50% с "базови дигитални" умения. Та назад ли ще вървим?

Sm3hurk0

Тая.., 2030 г. ще я шибам дигитално.., после анално и накрая.. венозно ! :))

глупава, грозна....падна си на онази работа 14 години в ЕК взема маса пари близо 20 000 еврака..и нищо не прави...омъжи се за чужденец и това е ....мръсни боклуци тунеядци, навярно връща от заплатата си половината на Бойко иначе няма как да е еврокомисар....потресен съм от такива неврачни женици с омазнени престилки пред печката

Мислех че е жираф, то пък било Габриел.

Мария Г. е назад с материяла. В България всяко циганин е с 500-петстотин % дигитална компетентност. С Една банкова карта тегли парички от всеки АТМ банков апарат кеф ти социални помощи болнични инвалидност детски майчински - помощи за безработица доживот - продаване изборен глас 50лв Виж българите са дигитално неграмотни работещи бедняци като платят данъци ток дърва вода може да хапнах хлебец и салам народен дето и кучета не го ядът.

Защо? Чиповете ли ще стартират тогава?

Трябваше да видя дали над статуята пише “платена публикация”, демек реклама. Щото на мен трябва да ми се плати че да я прочета цялата. Какви ги говори тази? Въобще не е в час. Сигурно покрай тази дигитализация не е разбрала че има война, цените се вдигат, и т.н.

Тази пък откъде изникна? Очаквам скоро да се появи и оная другата, Свинетка, забравих й името. Откакто ББ падна, Габриел е в трета глуха. Никой не я … за слива. Да беше поне казала нещо по важни въпроси, а тя лукуми раздува. Толкова неща е казала, а всъщност е нищо. Прах в очите на хората. Всички в тази еврокомисия са такива.

Слаб (2)

Как може да назначат за комисар по дигитализацията човек който няма никаква, ама абсолютно никаква идея за отрасъла и за тематиката ???? В смисъл знам че е на някой снаха, че е с връзки и т. н. Ама нямаше ли някоя снаха дето и да знае за какво става въпрос ????

Учете руски,че ще ви трябва.

Пак Мария Габриел, пак общи приказки. Но не е само тя, цялата Европейска комисия е такава.

О,боже!Хаджидимово,Габриел,дигитални умения...100 процента калинка.Червена с черни точки.Гарантирано от ГЕРБ.

Стига, ма, Маро! Ти имаш ли базови дигитални умения?

По стокиране . Эираф с фашива диплома Ева не се исказала. Другата врьзкарка

Дядо остави дигиталната мотика, напсува по скайпа магарето и надигна морно стомната, под тъмната сянка на схлупената си къщурка. От къде да знае, че ще бастисат реалният живот и ще трябва да го живее дигитално?

Да бе, да... още тролове...

Мима неадекватната.

Тази кобила явно знае как правилно да се ожени! Друго не ми е известно да може!

Тоест, ще намаляваме процента на вече имащите базови дигитални умения??? Хитро, Мария, хитро, Габриел...

marketor

Гаргамел на снимката освен да плаши децата за друго не става. Тая е не само дигитално, но и аналогово НЕГРАМОТНА. Боклук от класа

Тази тъпата и се грозната какво ни я пробутват пак!

Цифрово образование! Майтапчийка... Ми те - половината са функционално неграмотни и не могат да си напишат даже правилно името...

лелчеее ти тука в България знаеш ли каква е тенденцията - обратна, 50% от българите с базови дигитални умения намаляват. По статистика след 3 години ще почнат да се раждат повече тъмнозелени отколкото българчета. Какво ще ги правите тъмнозелените бе, как ще ги учите на технологии тези, които живеят в средновековието на родово-племенен принцип ?! Кажи бе Марийче, там такива неща обсъждате ли ?

Европейците трябва да могат да си изкарват сами хляба, а не да се джендъросват. Дигиталното изпростяване се отлага за след 20 години. А либерасти като горецитираната ще ги гонят да ги трепят с камъни.